hm... moim zdaniem nie grasz czysto. ale mogę się mylić. ostatnio miałem wątpliwości czy koleś ma haxy, a go zbanowali, więc nie jestem nieomylny. skoro jednak chcesz czasy to proszę wytłumacz mi:
2.30 [cbble]piękny skan i kill przez skrzynię.
wytłumacz skąd wiedziałeś, że terro jest za tą skrzynią, nie mogłeś tego wiedzieć.
od patrzenia w ścianę doznałeś olśnienia? to jest nieprawdopodobne.
żebyś chociaż zerknął, na ułamek sekundy się wychylił, można by przyjąć, że zauważyłeś, że się tam chowa.
ale Ty, stałeś spokojnie i jak się pojawił na wh zacząłeś się przesuwać w kierunku celu i bez wahania
prosto w niego. w pierwszej chwili, jak się wychyliłeś, też nie wiedziałem czy on jest za czy przed skrzynią.
20.03 [nuke] podwórko. stoisz chwilę, po czym przesuwasz się lekko i oddajesz bez sensu kilka strzałów w skrzynki (jak sie idzie na resp terro).
dopiero na wh widać, że ruszyłeś się w chwili gdy pojawił się tam idący terro i strzeliłeś dokładnie w niego jak był jeszcze za skrzyniami.
nie mogłeś go widzieć.
22.05 - 22.35 [nuke]kampisz za słupem w hali na podwórku, przodem do słupa. nic nie widać tylko słup. nie ruszasz się przez 30s.
nie wychylisz się, nawet na chwilę żeby zobaczyć co się dzieje
![:O](http://tawerna-cs.org/public/style_emoticons/default/huh.gif)
.
jedynie raz lekko drgnąłeś na prawo. zewsząd słychać bieganie i strzały.
jak biegają CT, stoisz spokojnie, ale o 22.30 wbiega tam terro, nie widac go, ale Ty już przesuwasz celownik
i odwracasz się w lewo i strzelasz. skąd wiedziałeś, że to akurat Terro i że zobaczysz go w tym miejscu.
super ogarnięcie.
na WH wygląda to nieco inaczej, stojąc za słupem ma się widok na całą sytuację. przez cały czas ogarnia się
gdzie, kto i jak. jedno drgniecie w prawo było akurat wtedy gdyż terro tam pobiegł. no i na koniec
doskonale widać, że to Terro wbiega i leci w lewo.
25.11 [nuke]podwórko. powtórka sytuacji z 20.03. tym razem z awp. strzał z wyprzedzeniem do niewidocznego terro,
który biegł od respa i powinien się pojawić zza skrzynek, ale w ostatniej chwili sie zatrzymał.
to nie może być super refleks, bo Ty go nie masz, nie umiesz strzelać z awp, chyba, że ktoś Ci powoli wejdzie
w celownik. jak szybko to nie trafisz.
28.32 [nuke]podwórko, bez sensu strał przed kontener, nikogo nie widać. na wh jednak widać, że tam się kręcą terro i jeden właśnie miał
się pokazać. znów strzał z wyprzedzeniem.
30.10 [nuke]
oczekiwanie (zoom-awp) na terro, aż wyjdzie zza skrzynki. nagle za ścianą blisko, pojawia się drugi i biegnie,
prowadzenie celownikiem tego drugiego i strzał jak tylko kawałek terro wyłoniło się zza ściany.
nie masz takiego refleksu, żeby wykonać taki strzał, bez wcześniejszego namierzenia.
wielokrotnie widać, że nie umiesz grać z awp. nie ogarniasz
ciągłe oczekiwanie na tego terro, w końcu 30.16 wyłonił się zza skrzynki i udało się go ubić.
hehe. widać drugiego terro za ścianami i znów prowadzenie i jak tylko sie ukazał - kill.
nie wydaje mi się, że masz wysokiego skilla. wiec co ? fart ? nie wydaje mi się...