Propozycja współpraca z Tawerną
Napisano 06 maja 2008 - 10:16
palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie
Napisano 07 maja 2008 - 12:21
Napisano 10 maja 2008 - 04:09
Napisano 10 maja 2008 - 04:16
"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!
Napisano 10 maja 2008 - 06:32
Napisano 10 maja 2008 - 08:05
POczatkowo na serwerze bedzie dzialal jedna z poprzednich tawern. Naprawdopodobniej DM z fun
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 10 maja 2008 - 10:45
Napisano 10 maja 2008 - 11:28
Napisano 11 maja 2008 - 05:27
Czyżby 7 zmysł dziewczyn bywał czasem zawodny...? Mogła byś bardziej sprecyzować tą wypowiedź i od razu uargumentować? Bo jestem trochę zaskoczony...coś mi tu śmierdzi
Czy te duże "O" to przypadek czy polityczna manipulacja? :JOKE: .gif' class='bbc_emoticon' alt=': :' />POczatkowo na serwerze bedzie dzialal jedna z poprzednich tawern. Naprawdopodobniej DM z fun
Użytkownik Ox!d3 edytował ten post 11 maja 2008 - 05:39
Napisano 11 maja 2008 - 08:19
Napisano 11 maja 2008 - 10:52
Napisano 11 maja 2008 - 11:21
Napisano 12 maja 2008 - 07:52
oczywiście wybór należy do Was i do Ox!d3...
myślę ,że jesteśmy gotowi. sprawa nie wymaga jakichś szczególnych negocjacji. serwer otrzyma prawo do nazwy Tawerna i bedzie mógł z niej korzystać dopóki będzie z nami w koalicji. na obu serwerach będzie wzajemna raklama. jak się coś niesprawdzi lub któraś strona zmieni zdanie, to kazdy pójdzie w swoją stronę.
jakieś konfiguracje tamtego DM powinienem gdzieś mieć. wrazie potrzeby mogę ustawić ten serwer. wolę co prawda wykorzystać ten czas na gta4. a z tego co Ox1d3 pisał, jest obeznany z AMX więc potrafi sam to zrobić. trzeba oczywiście dopasować wizerunek do Tawerny, ale to możemy szybko wykonać. pewne szczegóły konfiguracji są zastrzeżone tylko dla TP i nie moga zostać ujawnione, ale one nie będą konieczne dla serwera DM.
pozostaje sprawa adminów i amxbans. serwer DM nie wymaga szczególnej uwagi. z powodu szybkiej i swobodnej rozgrywki odpada większość powodów banowania takich jak: bluzgi, kłótnie, TA/TK, brak TP. pozostają w zasadzie tylko czity. większość dawanych banów to permy.
w związku z tym serwer nie musi posiadać amxbans. wystarczy banned.cfg (aktualne permy z TP) i blacklisted.cfg. im prostsza konfiguracja tym lepiej.
admini: oczywiście Ox!d3 i Owi z pełnym kompletem flag oraz chyba na początek aktualni admini Tawerny. pozostawiam to do ustalenia przez obu panów "O".
dostęp FTP dla Owiego, jeżeli mam coś tam robić to też muszę mieć, jak nie, to niepotrzebuję.
chyba wypadałoby dać Ox!d3 flagi admina na TP?
Subforum dla spraw nowego serwera w zasadzie jest ( z poprzedniego DM) , wystarczy odblokować i zaktualizować...
coś pominąłem ?
Napisano 12 maja 2008 - 08:07
chyba wszystko ruszac ;D
Napisano 12 maja 2008 - 01:40
Napisano 12 maja 2008 - 05:12
W pełni zgadzam się z wypowiedzią Masmixa (szczególnie w części "mega bydlo" hahahahaha .gif' class='bbc_emoticon' alt=': :' />) , dlatego proponuję zrobić DM z mapami fun, fy, aim, awp ale nie każdy na każdego, tylko normalnie CT na TT. Dzięki opcji DM każdy na każdego można co prawda podnieść swojego skilla i refleks ale takie tępe i bezmyślne nawalanie w każdego szybko się nudzi i męczy. A jeśli ktoś lubi grę TP to może mieć później trudności z odróżnieniem swoich od przeciwnikawlasnie nie, niech bedzie tak jak bylo czyli normalny dm, a nie kazdy na kazdego i jest mega bydlo, bo co sie ruszysz to bania... Serw najlepszy bedzie taki jak byl- pamietam, ze byl b. popularny, wlasnie dlatego, ze byl inny od typowych dm
Cieszę się, że zdecydowaliście się przyjąć naszą ofertę .gif' class='bbc_emoticon' alt=': :' />
W celu sprawnego skonfigurowania serwera oraz ustalenia wszystkich innych szczegółów proszę o przesłanie na moje PW numery GG Tyra i Owi'ego. Porozumiewanie się przez forum czy przez PW jest raczej mało wydajne i bardzo czasochłonne. Ja by co jestem również dostępny na steamie.
Napisano 14 maja 2008 - 12:10
NEVER GIVE UP!