bajki i ANIME
Napisano 14 maja 2008 - 08:06
Napisano 14 maja 2008 - 08:10
japonce i cala ta rasza skosnych wymysla wszystko;x ale ich jest tylu ze nic dziwnego:s
do mangi to dragon bal i te pilkorzyki a tak to nie przepadalem na takimi bajkami
#23 Gość_QUIt_*
Napisano 14 maja 2008 - 08:10
Jakie szmalce za 5 zł, daj przykład?
chłopie co mam Ci wszystkie gówniane miśki, dzbanki i patelnie wymieniac ?
co do filmiku który dał dumbass, jedyne co w filmiku było dobre to muzyka. Reszta, jedno wielkie gówno, jakieś latające stwory super moce itd.
nie lubie gównien które są wymyślone na siłe...
@ UP
will skończ ok? bo Twój komentarz jest zbędny bo napisałeś to samo co ja, a się rzucasz.
Użytkownik QUIt edytował ten post 14 maja 2008 - 08:12
Napisano 14 maja 2008 - 08:17
co do filmiku który dał dumbass, jedyne co w filmiku było dobre to muzyka. Reszta, jedno wielkie gówno, jakieś latające stwory super moce itd.
nie lubie gównien które są wymyślone na siłe...
to znaczy rownie dobrze to samo co to ze matrix ci sie nie podoba i generalnie wszystkie filmy sci-fi
to masz tu cos bardziej normalnego cowboy bebop jestem ciekaw co teraz wynajdziesz
i po co sie zaraz denerwowac ??
#25 Gość_QUIt_*
Napisano 14 maja 2008 - 08:31
to znaczy rownie dobrze to samo co to ze matrix ci sie nie podoba i generalnie wszystkie filmy sci-fi
to masz tu cos bardziej normalnego cowboy bebop jestem ciekaw co teraz wynajdziesz
i po co sie zaraz denerwowac ??
matrix się różni tym że to jest że tak powiem bardziej realistyczne ( chodzi mi tutaj o grafike )
od anime odstrasza mnie już sam język.
w tym filmie nie podoba mi się motyw tego samolotu/statku, ten typ z jakimś niebieskim okiem nie lubie żadnych stworów, mutantów itp... nie grywam nawet w gry MMORPG typu metin2...
ja cenie sobie realistycznośc, choc troche lub w odpowiedniej ilości fantastyki nie zaszkodzi ;-)
Użytkownik QUIt edytował ten post 14 maja 2008 - 08:32
Napisano 14 maja 2008 - 08:37
oczywiscie wiesz o tym ze matrix jest caly zjechany z ghost in the shell i nawet wachowscy sie do tego przynaja
generalnie nie chodzi mi tutaj zeby przekonac cie do anime tylko wkurza mnie naprawde jak ktos mowi ze zaraz wszystkie sa do d*py itp
to jakbys mial dziewczyna ktora by cie nie zaspokoila i zaraz stwierdzil ze wszystkie inne tez takie beda .gif' class='bbc_emoticon' alt=': :' />
@EDIT:
sorki ale moze cos pominalem o jakiego typa z niebieskim okiem ci chodzi?? jedyn czyms co ten gosciu ma nieturalnego to szklane oko poniewaz swoje stracil od kawalka szkla...
a cale anime dzieje sie mniej wiecej kolo roku 2050 wiec pojazdy sa uzasadnione
Użytkownik dumbass edytował ten post 14 maja 2008 - 08:40
#27 Gość_QUIt_*
Napisano 14 maja 2008 - 08:40
Użytkownik QUIt edytował ten post 14 maja 2008 - 08:40
Napisano 14 maja 2008 - 08:49
Napisano 14 maja 2008 - 09:30
Nowy H@ Tawerny
Napisano 14 maja 2008 - 09:42
jak dla mnie ta bajka jest zaj**ista ^^
kuzwa wychowałem się na niej xD..gdyby pościli to w TV to pewnie i teraz bym oglądał
Napisano 14 maja 2008 - 09:55
Ty za to nie próbuj być na siłę ziomalem dając sobie do podpisu teksty typu "Masz ambicje to p***** policje"
PRZEPRASZAM !!!!
uhahahahahahahahaahahahahahahah !!
Napisano 15 maja 2008 - 12:57
"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!
Napisano 15 maja 2008 - 03:06
bajka wszechczasów to sąsiedzi
No raczej !
"Sąsiedzi"
Młodzieży polecam nadrobić ten temat.
---
A cała reszta pisze tylko o tych japońskich, niedawno zapodanych do TV bajkach. Nikt nie pisze o Batmanie i Spidermanie z lat 90 na tvp2... chociaż pamiętam jeszcze tego wcześniejszego Spidermana, co dawali w Teleranku
Pamiętam jeszcze rysunkowe Mapety, też koniec lat 80.
--
Tak w ogóle to zobaczcie co narobił Predator Wspomniał o Muminkach i zawrzało na temat bajek.
Napisano 15 maja 2008 - 03:31
jak mozna w wieku 18/19/20 + lat dalej ogladac bajeczki.
i tutaj wlasnie widac roznice pomiedzy filmem animowanym a bajka bo to co ja w tej chwili ogladam nie dalbym mojemu za nic do obejrzenia bo bywaja niektore raz ze jeszcze bardziej brutalniejsze niz zwykle filmy dwa wiekszosci z nich by nie zrozumialo 3 po niktorych mozna naprawde niezla doline zalapac
Napisano 15 maja 2008 - 03:48
--
Dumbass pisałeś wczoraj o d*pach z księżyca... ?e lubiłeś czekać, aż podniesie się im spódniczka.
Jeśli szukasz takich wrażeń, to polecam Ci agentkę Aikę. Tam masz tego noooon stooop
Oglądałem to ze 3 lata temu na niemieckiej Vivie.
Oryginalny tytuł "Agent Aika".
Użytkownik MilczaR edytował ten post 15 maja 2008 - 03:52
Napisano 15 maja 2008 - 03:53
Napisano 15 maja 2008 - 03:55
Napisano 15 maja 2008 - 04:00