alieen
Napisano 20 maja 2008 - 12:54
pan tu jest zbanowany... jutro dorzuce wszelkie rzeczy
Steam id i inne rzeczy w linku (juz jest zbanowany).
nick alieen
dema:
nuke
dust
najbardziej dziwnie gral na nuke... no nie wiem dla nas bylo smierdzace. Ja sie nie znam dlatego prewencyjny banik a reszte wy ocencie

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 20 maja 2008 - 01:59
Proponuję zwrócić uwagę na akcję w rundzie 13, widać jak koleś namierza z AWP przez ścianę, tylko trzeba to obejrzeć w zwolnionym tempie. Ta akcja mówi sama za siebie i nic więcej nie trzeba szukać.
Napisano 21 maja 2008 - 06:26
Akcja 1 pochylnia od 3:40min. jest na pochylni czeka az koles wyjdzie cofnal sie on sam cofa sie pod drabinke i od poczatku kiedy to jest pod drabinka lampi sie wprost idealnie na gracza o nicku "defus" nastepnie idealnie przesunal na zabitego juz minimalnie wczesniej gracza "dragon" ( zauwarzcie ze stal za sciana kiedy to go namierzal ) wg. mnie trocjhe dziwna akcja z tym dragonem kiedy go tak idealnie namierzyl bo co do 1 kolesia to mozna miec szybki czas reakcji poprostu xP
Akcja 2 od razu nastepna runda po akcji 1 przy stanie 2:1 warto zwrocic uwage kiedy to zabil kolesia z paka pilnuje paki i skanuje cala pochylniy az pod kurnik, a 2 osoby ktore zostaly czyli milczar i bl!nd sa w calkiem roznych miejscach mapy chodz pilnuje paki wiec...
Akcja 3: stan 3:2 7min. kiedy to stoi afk potem wychodzi przed resp i skanuje od pcozatku na skrzynke za ktora stoi Milczar, ktory szedl na shifcie do samej skrzyni chodz zabil ctka i to moglo zdradzic jego pozycje wiec clear

Akcja 4 Od razu nastepna akcja po akcji 3 8:10 idzie z pochylni troche dziwnie nie slyszy bl1nda jak wchodzi po drabince ( mozliwe, ze no sound gra ) tuz kolo niego i warto zwrocic uwage na to jak dziwnie przesuwa myszke lekko do gory niby, ze mu sie reka smyknela i sobie skanuje na hangar czekajac na manguste wychodzi inny wali w niego cofa sie i zabija go bl1nd z gory moim zdaniem ten dziwny ruch myszki powinien mu wystarczyc przy wlaczonym wh by zobaczyc, ze tam siedzi bl1nd, ale zego nie ma to go nie zauiwarzyl i polegl

Akcja 5: 13:30 stan 7:3 kiedy to po zabiciu ziomka kolo hangaru z he cofa sie kolo szybu i przez szyb skanuje gracza o nicku fukacz widzi go, ze idzie na kucu i spokojnie czeka az wyjdzie zza grubej sciany przez juz otwarte drzwi i widac, ze nie ma skilla chlopak, bo nawet widzac go z ledwoscia go zabil ;]
Akcja 6: nastepna runda po akcji 5 mozna wywnioskowac, ze przy koncu rundy jak wchodzi z awp za drzwi nie slyszy jak "fukacz" rozbija szybe i idzie do niego kiedy to on nieruchomo stoi i nic nie slyszy wiec jest chyba no sound co mozna tez wywnioskwoac z akcji keidy to nie slyszal bl1nda jak wchodzil po drabince kolo niego
Akcja 7 stan 13:4 24:40 niektorym moze sie wydawac, ze cos ma, ale fukacza slychac, ze idzie od tylu i tamtego co stoi na kurniku na pierwszy rziut oka nie widac jak sie oglada demko, ale przy 2 razie bylo widac jak kucal i dlatego robil skana, a nie widzial tego co jest na dole jest to dziwne przy prawdopodobnym wh...
Akcja 8: stan 14:5 27:20 rzuca smoke'a cofa sie na pochylnie widzi, ze strzaly na scianie leca od kurnika zabila ziomka leci na poch skanuje kolesia na pochylni ( wsluchajcie sie w ten moment, bo slychac jak cetek sie zbliza do niego ) przez sciane i akurat wychodzi w ym momencie kiedy to cetek wychodzi, ale jak juz powiedzialem slychac go jak sie zblzia cofa sie do kurnika i od razu ma na ceteku, ale tez wczesniej bylo go slychac jak strzela z famasa...moje zdanie: clear
Akcja 9: 32:20 przed kurnikiem stoi i strzela przed drzwi, ale warto tez zauwarzyc, ze bylo slychac jak spadl na doli tez warto zauwarzyc, ze sie cofa akurat w tym momencie co on wychodzi zamiast go lac wiec clear ^
Koles gra bardzo dziwnie, ale tylko w poczatkowych akcjach ogolnie to najbardziej smierdzi akcja 1 i 5 , ale potem kiedy najbardziej wymiatal to raczej clear wiec...
P.S. Mysle, ze de_dust2 jest zbedne do ogladania xP
Użytkownik KSW16 edytował ten post 21 maja 2008 - 07:08
Napisano 21 maja 2008 - 07:02

pozatym na sile prubujesz wh wcisnac ktorego nie ma, gosciu ogarniety jest troszke, z awp nie wychodzi mu jednak strzelanie.
~ nuke czyste nie ma sie do czego przyczepic
Użytkownik bl00keRs edytował ten post 21 maja 2008 - 07:04
Napisano 21 maja 2008 - 07:10

Użytkownik KSW16 edytował ten post 21 maja 2008 - 07:19
Napisano 21 maja 2008 - 07:39

Rozpiski KSW16 lepiej nie skomentuję, bo szkoda czasu. Nie ma tam żadnych konkretów, tylko same przypuszczenia. O składni wypowiedzi już nie wspomnę.
Napisano 21 maja 2008 - 07:42
P.S. Co do mojej skladni...jakbym mial pisac po studencku kazdy by mnie wysmial...p0zdr0 Ox!de
Użytkownik KSW16 edytował ten post 21 maja 2008 - 07:43
Napisano 21 maja 2008 - 07:44
Powiedz mi po jakiego grzyba mam pisac akcje czyste ?! Przecierz to nonsens.
PS. Demka zawsze cale ogladam.
D2 ogladnalem i ocenilem i tak samo twierdze czyste no moze poza jedna akcja na malym gdzie zabil tego terro co podlozyl bombe tak samo do nuke nie ma sie do czego przyczepiac, moim zdaniem czyste.
Opisz mi kilka konkretow Ox!d3, sam ocen demko i podaj te czasy jak uwazasz ze wtopil
Użytkownik bl00keRs edytował ten post 21 maja 2008 - 07:45
Gość_QUIt_*
Napisano 21 maja 2008 - 09:48
Napisano 21 maja 2008 - 10:18
DEMO [Pobierz]- de_dust2, 20 maj, godz. 00:29
2 runda 1:30 - namierza kolesia przez ścianę i jeździ po nim celownikiem.
4 runda 1:15 - znowu mu sie namierzyło przez przypadek?
5 runda 1:15 - Stoi AFK, wychodzi z respa i wie, że za skrzynką chowa się Milczar chociaż nie było go widać.
Może niby usłyszał jak Milczar zabija Owiego i od razu wiedział, że Milczar właśnie tam się chowa?
10 runda 1:13 - Chowa się za kanałem, obserwuje fukacza, który jest za drzwiami. Wychodzi zza kanału i czeka aż pojawi się w drzwiach, po czym go zabija.
13 runda 1:23-1:10 - Słyszał co prawda strzał z AWP na podwórku ale nie mógł wiedzieć w którym dokładnie jest miejscu. Zanim jeszcze wyszedł zza ściany już miał celownik wymierzony w Blinda.
27 runda 1:19 - rzut granatem pod nogi kolesiowi, którego nie widział ani nie słyszał. Przypadek? Wcześniej nie rzucał tam granatu a w następnej rundzie nawet się nie zatrzymał, wbiegając na podwórko.
Wypisałem tylko te najbardziej podejrzane akcje.
Użytkownik Ox!d3 edytował ten post 21 maja 2008 - 10:19
Napisano 21 maja 2008 - 10:23

Napisano 21 maja 2008 - 11:51
5 runda 1:15 - Stoi AFK, wychodzi z respa i wie, że za skrzynką chowa się Milczar chociaż nie było go widać. Może niby usłyszał jak Milczar zabija Owiego i od razu wiedział, że Milczar właśnie tam się chowa?
Przeciez wyraznie slychac ze milczar walili z kriga czy jak to sie tam nazywa, jedyne co mnie zdziwilo w tej akcji to to ze alien nie skanowal po skrzyni
13 runda 1:23-1:10 - Słyszał co prawda strzał z AWP na podwórku ale nie mógł wiedzieć w którym dokładnie jest miejscu. Zanim jeszcze wyszedł zza ściany już miał celownik wymierzony w Blinda.
nawet ze sluchawkami od walkmena kazdy by slyszal ze blind jest po lewej (a nawet jakby ktos sie juz upardl ze jednak po prawej to i tak stojac tam najpierw sie patrzy na lewo) a to ze sie wychylil prosto na niego to nic dziwnego.
Dalej juz mi sie nawet ogladac nie chcialo. Jak ktos bedzie mial jeszcze jakies KONKRETNE czasy to niech napisze a wtedy ogladne cale demko. Post KSW16 przemilcze.
btw. Owi napisal zeby ci co chcieli byc w serwerowej BL ocenili demko a nie 'udowodnili' prau osobom czity.
Oxide pls nastepnym razem podawaj czasy demka a nie czas rundy.
Napisano 22 maja 2008 - 12:22
Po pierwsze skomentowałeś tylko dwa z sześciu czasów podanych przeze mnie.
Co do rundy 13. To jest oczywiste, że słyszał strzał gdzieś z lewej strony, po czym wychylił się w tym kierunku. Mi chodziło jednak o coś innego. Zanim się wychylił zza ściany najechał celownikiem prosto na Blinda przez ścianę! Widać to dokładnie z włączonym WH w zwolnionym tempie. Za 2 sekundy ponownie wychylił się zza pierwszej ściany i najechał celownikiem na drugą ścianę celując idealnie w Blinda, zorientował się że Blind jest za ścianą i przesunął celownik odrobinę w prawo.
5 runda. Słychać jak Milczar zabija z Kriga, tyle że stało się to sekundę przed tym jak alien dobiegł do miejsca przy którym się na chwilę zatrzymał. Nie mógł wiedzieć, że stoi właśnie za tą skrzynką.
Z pomocą słuchawek można wyczaić czy ktoś znajduje się na 3, 6, 9, 12 no ale bez przesady.
Gość_QUIt_*
Napisano 22 maja 2008 - 12:27
Napisano 22 maja 2008 - 08:52

P.S. Do adminow...Jak chcecie moge wam zawsze pomoc w rozpatrywaniu czy ktos ma chity czy nie, bo zawsze dokladnie analizuje demko i wypisuje akcje podejrzane i te czyste by usunac ewentualne podejrzenia o wh ktoregos z graczy...Nie chodzi mi tu o miano kolesia ktory ocenia demka i bedzie mial adma itp., bo i tak pewnie mnie juz nie wybierzecie

p0zdr0
Użytkownik KSW16 edytował ten post 22 maja 2008 - 09:00
Napisano 22 maja 2008 - 09:39
Ten post został edytowany przez KSW16: Wczoraj, 08:08 PM
to mowi samo za siebie.
Szukac klotni nie musze, nie bedziesz chlopcze ze mnie glupka robic bo wiem co bylo napisane w nawiasach ocena 70-30% na wh, po jakims czasie juz tego nie bylo.
Po moim poscie napisanym ze uwazam ze jest czysty
6 minut potym jakos juz nie bylo, tego ocenienia w procentach, chcesz cos jeszcze to pisz na pw i nie zmuszaj mnie to udzielania sie tutaj po raz kolejny.Wczoraj, 08:02 PM
Napisano 23 maja 2008 - 05:42

P.S. Zwroc uwage, ze ja praktycznie kazdy posty swoj edytuje i co myslisz, ze nie mam co robic tylko czekac na forum co odpisze pan bl00kers w tym temacie czy wh czy nie i zeby zmienic ze nie ma ? Wez ty sie ogarnij chlopie, bo nie wiem ocb tobie...zenada...
Acha zapomnialem dodac, ze lepiej juz wyjde z tego forum w tym sensie, iz nic nie bede pisal, bo widze, ze server a forum w kulturze to jest przepasc poprostu i ogar na servie to gdzies 90% i zadko sie zdarza, zeby jakies dzieci neo weszly i szopki odwalaly, a tu widze co chwile na forum...p0zdr0 all
Użytkownik KSW16 edytował ten post 23 maja 2008 - 05:50
Gość_QUIt_*
Napisano 23 maja 2008 - 12:05
4 runda 1:15 - znowu mu sie namierzyło przez przypadek? ~CLEAR
5 runda 1:15 - Stoi AFK, wychodzi z respa i wie, że za skrzynką chowa się Milczar chociaż nie było go widać.
Może niby usłyszał jak Milczar zabija Owiego i od razu wiedział, że Milczar właśnie tam się chowa? ~CLEAR
10 runda 1:13 - Chowa się za kanałem, obserwuje fukacza, który jest za drzwiami. Wychodzi zza kanału i czeka aż pojawi się w drzwiach, po czym go zabija. ~CLEAR
13 runda 1:23-1:10 - Słyszał co prawda strzał z AWP na podwórku ale nie mógł wiedzieć w którym dokładnie jest miejscu. Zanim jeszcze wyszedł zza ściany już miał celownik wymierzony w Blinda. ~CLEAR
27 runda 1:19 - rzut granatem pod nogi kolesiowi, którego nie widział ani nie słyszał. Przypadek? Wcześniej nie rzucał tam granatu a w następnej rundzie nawet się nie zatrzymał, wbiegając na podwórko. ~CLEAR
Napisano 23 maja 2008 - 12:26

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Gość_QUIt_*
Napisano 23 maja 2008 - 12:36