alieen
Rozpoczęty przez Owi, maj 20 2008 12:54
26 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 maja 2008 - 01:13
mialem sie wlasnie zabrac za ocenianie ale widze ze QUIt wyprzezil mnie, wiec na tego goscia czasu tracic nie bede wtedy sie innym zajme, tak czy siak wszystkie akcje na tym demku da sie wytlumaczyc, no a Oxide wlasnie widac to rzetelne ocenianie
szukac dziury w calym.

Gość_QUIt_*
Napisano 23 maja 2008 - 01:18
Jedyna akcja która bardziej śmierdziała to z fukaczem ale i tak trzeba by było się mocno przyczepic żeby to wypisac jako hax
Napisano 23 maja 2008 - 01:30
Ja swojego zdania nie zmieniłem. Nie dam się nabrać na jego skanowanie od czasu, do czasu w miejsca gdzie przeciwnika akurat nie było lub obok niego. Koleś umie ukrywać WH i widać robi to na tyle skutecznie, że udało mu sie kilka osób nabrać.
Nie mam zamiaru dłużej się sprzeczać i wymieniać aluzjami z bl00keRsem. To jest mój ostatni post w tym temacie. Mi to różnicy nie robi czy będzie ten typek baned, czy też nie. Decyzja ostateczna należy do Owiego.
Nie mam zamiaru dłużej się sprzeczać i wymieniać aluzjami z bl00keRsem. To jest mój ostatni post w tym temacie. Mi to różnicy nie robi czy będzie ten typek baned, czy też nie. Decyzja ostateczna należy do Owiego.
Gość_QUIt_*
Napisano 23 maja 2008 - 01:35
nie wiem kogo udało mu się nabrac? widac po prostu że nie znasz się na haxach więc po prostu skończ z ocenianiem...
Napisano 25 maja 2008 - 12:57
Widać ten nick jest pechowy. Gram na tym serwie od dłuższego czasu, zawsze na fejkach jak to pisałem już na boardzie.
Nie będę się tutaj tłumaczył, bo nie ma z czego. Chciałem tylko pogratulować wiedzy niektórym użytkownikom a zarazem graczom tego serwa.
Zapewne pojawię się jeszcze nie raz na serwie, więc będziecie mieli okazje nagrać więcej demek. Ironią to zakończę.
BTW : bl00kers, kojarzy mi się ten nick sprzed bodajże roku, dwóch. Jeszcze za starych czasów ns.
Serwy Coma ? Zniwarz ? Arena ? Siódemka ? Któryś z tych. Także witam.
Może kojarzysz : sqNN, sqnner, alien. ; ] Peace.
Nie będę się tutaj tłumaczył, bo nie ma z czego. Chciałem tylko pogratulować wiedzy niektórym użytkownikom a zarazem graczom tego serwa.
Zapewne pojawię się jeszcze nie raz na serwie, więc będziecie mieli okazje nagrać więcej demek. Ironią to zakończę.
BTW : bl00kers, kojarzy mi się ten nick sprzed bodajże roku, dwóch. Jeszcze za starych czasów ns.

Napisano 25 maja 2008 - 10:41
jak Ci pisalem na boardzie ban zdjety juz jakis czas temu. MOgles od razu wejsc na forum i wyjasnic sytuacje zamiast wypisywac glupoty

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 26 maja 2008 - 12:50
czyste demko nie ma sie przyczepic do czego // zamykam.