Kto wygra?
Napisano 21 maja 2008 - 11:40
Ale karne jak najbardziej wygrane fartem, bo to ze ronaldo spierdoli to bylo wiadome (vide Beckham - tez wielka lalka a jak przychodzilo do karnych to nichuja) ale zeby terry?. I wlasnie to pudlo terryego to byl ten fart...
A jak sie mowi ze karne to jest loteria i niestety fart/niefart - to sa wlasnie karne...

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 21 maja 2008 - 11:40

myślałam że go będą chcieli zaraz sprzedawać hehehehe

Napisano 21 maja 2008 - 11:44
Tak samo dzisiaj. Terry to jedyny piłkarz, którego szanuję w Niebieskim Gównie. Aczkolwiek kibicowałem kiedyś Lampardowi, kiedy wiele lat temu widziałem go w młodzieżówce Anglii. Miał wtedy 16 lat a grał niesamowicie. Od razu wiedziałem, że będzie z niego dobry kopacz. Może jeszcze jego lubię, ale nie lubię, kiedy strzela bramki dla Chelsea.
Krystianowi należała się ta nauczka, już kolejna. Tak się karnych nie wykonuje. To jest brak profesjonalizmu. Ale wielkie brawa za tę pierwszą bramkę i w zasadzie za mecz, bo grał dzisiaj przyzwoicie.
Ja mam niedosyt, bo karne to los. Ale ktoś musiał wygrać. Gdy obejrzycie jeszcze raz karne, to zauważycie, że Man Utd był dojrzalszy. Mimo iż mieli gorszą sytuację, grali konsekwentnie wierząc, że rywal się potknie. I tak się stało.
Napisano 22 maja 2008 - 06:15
tak juz maja no-lify czy to nieumienie przegrywania? Kogo to obchodzi, ze fartem wygrali, mieli szczescie, jakby Chelsea wygrala ciekawe czy bys napisal ze fartem tez wygrali, karne to ruletka. Sa najlepsi i tyle nie zmienisz nic.
Potknal sie to mogl sobie wczesniej buty zmienic o ile nie zmienial

Użytkownik bl00keRs edytował ten post 22 maja 2008 - 06:18
Napisano 22 maja 2008 - 08:01
PS jezeli pomylilo mi sie cos z sytuacjami z meczu etc to sorry zubr i emocje robia swoje

Napisano 22 maja 2008 - 09:16
Użytkownik RahH edytował ten post 24 maja 2008 - 10:41

Napisano 22 maja 2008 - 09:31

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 24 maja 2008 - 12:05

Napisano 24 maja 2008 - 12:08

Napisano 24 maja 2008 - 02:55
Owi ma rację. Znowu zaczną się przepychanki itd.
Ale napiszę jedno odnośnie niezasługiwania na tytuł.
Pamiętacie co się działo sezon temu? Kto pamięta grę AC Milanu? Jakim cudem wyszli z grupy? - to raz. Jakim cudem awansowali do ćwierćfinału? - dwa. Trzy - jak udało im się awansować do półfinału?! Dalej - finał - jak się tam znaleźli?
W samym finale zagrali już przyzwoicie, ale nadal nie był najwyższy poziom. Gra była wyrównana, ale na przestrzeni całego turnieju to Liverpool zasługiwał na tytuł.
No ale skoro się już rozpisałem, to dopiszę...
Gra MU pod względem efektowności pogarszała się faktycznie wraz ze zbliżaniem się do końca sezonu. Ale to nie tylko ich dotyczyło, tylko wszystkich. Czy to Barca, czy to Chelsea. To jest zmęczenie sezonem! Nie wiecie co to znaczy? To pograjcie tak w piłę w rzeczywistości, a nie w grach komputerowych, gdzie zawsze za pomocą pada czy klawiatury można wycisnąć z piłkarza ostatnie soki.
Szczególnie zwróćcie uwagę na finałową parę. Te dwa kluby walczyły do końca o mistrza kraju. Grały także w lokalnych rozgrywkach pucharowych. Do tego dochodziła LM. Tego naprawdę było dużo. By oszczędzać na siłach, obydwie drużyny ograniczyły się do gry efektywnej, a nie efektownej. Takie były założenia trenerów i były trafne. Tak poznaje się drużyny godne tytułów. MU, Chelsea, Liverpool i Arsenal pokazali, że Premiership jest obecnie najlepsza. To pierwsza czwórka ligi angielskiej i wszystkie te drużyny zaszły daleko w LM.
Napisano 24 maja 2008 - 10:09

http://www.realmadri...u...ci&id=18279Myślą, że mogą być ponad wszystkimi innymi. Ale z nami ta sztuka im się nie uda. Real Madryt nie ma za grosz moralności, jaką powinny się charakteryzować wielkie kluby. Barcelona ma honor, jakiego Real Madryt nigdy nie będzie miał

Napisano 24 maja 2008 - 10:43

http://att1x.wrzuta....r_united_rulezz
Napisano 24 maja 2008 - 10:56
to nie zmienia faktu ze zawsze i wszedzie barca j**ana bedzie! tak samo ch** w dupe realowi i tak dalej, ciotogeje itd za kopanie pileczki zgarniaja miliony a Polak biedny do roboty na 12 h chodzic musi!
lepiej milcz ROTFL ;o
kazdy kowal wlasnego losu...
Użytkownik RahH edytował ten post 24 maja 2008 - 11:47

Napisano 24 maja 2008 - 11:04

Zostaje nam tylko cieszyć się, że gwiazdka Ronaldo nie trafił karnego haha

Napisano 24 maja 2008 - 11:06
@down chodzilo o to ze bramki nie bedzie ;p
Użytkownik ulti edytował ten post 24 maja 2008 - 11:19