Skocz do zawartości

Zdjęcie

Kto wygra?

• Zamknięty Temat jest zamknięty
41 odpowiedzi w tym temacie

#21 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 21 maja 2008 - 11:40

w meczu bylo w miare rowno. Chociaz poczatek drugiej polowy to chelsea naprawde ostro cisnela...

Ale karne jak najbardziej wygrane fartem, bo to ze ronaldo spierdoli to bylo wiadome (vide Beckham - tez wielka lalka a jak przychodzilo do karnych to nichuja) ale zeby terry?. I wlasnie to pudlo terryego to byl ten fart...

A jak sie mowi ze karne to jest loteria i niestety fart/niefart - to sa wlasnie karne...
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#22 Bubasek

Bubasek

MMK - Moja Mała Kluska

• Kluska
  • PipPipPipPipPipPip
  • 760 postów
  • Ską…d:B-stok

Napisano 21 maja 2008 - 11:40

ej no bo skąd ja mam wiedzieć jakie tam kary stosują? :girl_smile:

myślałam że go będą chcieli zaraz sprzedawać hehehehe :girl_pinkglassesf: :girl_hide: :girl_haha: :girl_hide: :doh:
  • 0

:heart:

#23 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 21 maja 2008 - 11:44

No ale Owi zawsze jednak szkoda po meczu tych przegranych, choć nie wiem jakby się miało ich nienawidzić. Tak Bayernu nie znosiłem, ale kiedy widziałem ich łzy - płaczący Janker.. i ta cała reszta. No może lekko srałem na Kahn'a.

Tak samo dzisiaj. Terry to jedyny piłkarz, którego szanuję w Niebieskim Gównie. Aczkolwiek kibicowałem kiedyś Lampardowi, kiedy wiele lat temu widziałem go w młodzieżówce Anglii. Miał wtedy 16 lat a grał niesamowicie. Od razu wiedziałem, że będzie z niego dobry kopacz. Może jeszcze jego lubię, ale nie lubię, kiedy strzela bramki dla Chelsea.

Krystianowi należała się ta nauczka, już kolejna. Tak się karnych nie wykonuje. To jest brak profesjonalizmu. Ale wielkie brawa za tę pierwszą bramkę i w zasadzie za mecz, bo grał dzisiaj przyzwoicie.

Ja mam niedosyt, bo karne to los. Ale ktoś musiał wygrać. Gdy obejrzycie jeszcze raz karne, to zauważycie, że Man Utd był dojrzalszy. Mimo iż mieli gorszą sytuację, grali konsekwentnie wierząc, że rywal się potknie. I tak się stało.
  • 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#24 se lamie se

se lamie se

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 084 postów
  • Ską…d:Czechowice-Dziedzice

Napisano 22 maja 2008 - 12:39

eeee... nie wiem czy wiecie ale Terry przy tym karnym sie potknol... i to TYLKO dlatego ManU wygralo...
  • 0

Dołączona grafika

#25 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 22 maja 2008 - 12:48

czekałem na ten dzień 9 lat

czas nagradza cierpliwych
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#26 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 22 maja 2008 - 06:15

sie nie znam, za to nie komentuje ze kazdy mecz ktory wygrali to fart,
tak juz maja no-lify czy to nieumienie przegrywania? Kogo to obchodzi, ze fartem wygrali, mieli szczescie, jakby Chelsea wygrala ciekawe czy bys napisal ze fartem tez wygrali, karne to ruletka. Sa najlepsi i tyle nie zmienisz nic.
Potknal sie to mogl sobie wczesniej buty zmienic o ile nie zmienial :D nie trafil ma zeza Ronaldo tez :D ja wiedzialem od poczatku ze nie trafi lalka do budy, potem tylko patrzalem czy ostatnia bude van der saar obroni nie obronil bo slupek byl, ogolnie w d*pie mam to ze slupek byl nie trafil i tyle, zmeczenie czy cos przewyzszylo, zobacz ze on sie dopiero po strzale wywraca a nie podczas strzalu.

Użytkownik bl00keRs edytował ten post 22 maja 2008 - 06:18

• 0

#27 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 22 maja 2008 - 08:01

Ok ja napisze tak. Taką grą united nie zasluguje na lige mistrzów. Wszedzie czytam, że man utd było lepsze w 1 połowie i mogli wbić tyyyle bramek. Pytam sie gdzie ;p Raz tevez nie dostawil nogi, potem 2x paradował Cech. W 2 połowie co chwile coś się działo pod bramką ban der sara np slupek drogby, strzaly essiena i ballacka i poprzeczka. Chelsea grało lepiej, ale nic...trudno united w tym sezonie wykorzystało na maxa szczęscie. W nastepnym sezonie (mam nadzieje) nie bedzie im tak.

PS jezeli pomylilo mi sie cos z sytuacjami z meczu etc to sorry zubr i emocje robia swoje B) B) B) B)
  • 0

#28 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 22 maja 2008 - 09:16

e tam stfu

Użytkownik RahH edytował ten post 24 maja 2008 - 10:41

• 0
Dołączona grafika

#29 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 22 maja 2008 - 09:31

łeh no i znow sie zacznie
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#30 KoNiO

KoNiO

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 028 postów
  • Ską…d:Gorny Sląsk

Napisano 22 maja 2008 - 10:37

oni tak zawsze :D
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

AVEEE

#31 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 24 maja 2008 - 12:05

ahahhahahaa kilka gifow ktos podal na pewnym forum odnosnie finalu lol .gif' class='bbc_emoticon' alt=': lol :' />

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
  • 0
Dołączona grafika

#32 ZcV

ZcV

Sierżant

• Member
  • PipPipPipPip
  • 217 postów
  • Ską…d:Mońki

Napisano 24 maja 2008 - 12:08

RahH dobre to jest :D
  • 0
Dołączona grafika

#33 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 24 maja 2008 - 02:55

Czytam Bodzia i Blookersa i aż mnie korci, żeby coś napisać, bo widać, że chłopaki rzadko oglądają piłkę... Ale nie napiszę :]
Owi ma rację. Znowu zaczną się przepychanki itd.

Ale napiszę jedno odnośnie niezasługiwania na tytuł.
Pamiętacie co się działo sezon temu? Kto pamięta grę AC Milanu? Jakim cudem wyszli z grupy? - to raz. Jakim cudem awansowali do ćwierćfinału? - dwa. Trzy - jak udało im się awansować do półfinału?! Dalej - finał - jak się tam znaleźli?
W samym finale zagrali już przyzwoicie, ale nadal nie był najwyższy poziom. Gra była wyrównana, ale na przestrzeni całego turnieju to Liverpool zasługiwał na tytuł.

No ale skoro się już rozpisałem, to dopiszę...
Gra MU pod względem efektowności pogarszała się faktycznie wraz ze zbliżaniem się do końca sezonu. Ale to nie tylko ich dotyczyło, tylko wszystkich. Czy to Barca, czy to Chelsea. To jest zmęczenie sezonem! Nie wiecie co to znaczy? To pograjcie tak w piłę w rzeczywistości, a nie w grach komputerowych, gdzie zawsze za pomocą pada czy klawiatury można wycisnąć z piłkarza ostatnie soki.
Szczególnie zwróćcie uwagę na finałową parę. Te dwa kluby walczyły do końca o mistrza kraju. Grały także w lokalnych rozgrywkach pucharowych. Do tego dochodziła LM. Tego naprawdę było dużo. By oszczędzać na siłach, obydwie drużyny ograniczyły się do gry efektywnej, a nie efektownej. Takie były założenia trenerów i były trafne. Tak poznaje się drużyny godne tytułów. MU, Chelsea, Liverpool i Arsenal pokazali, że Premiership jest obecnie najlepsza. To pierwsza czwórka ligi angielskiej i wszystkie te drużyny zaszły daleko w LM.
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#34 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 24 maja 2008 - 10:09

wlasnie polubilem Fergusona za to co powiedział ostatnio :D

Myślą, że mogą być ponad wszystkimi innymi. Ale z nami ta sztuka im się nie uda. Real Madryt nie ma za grosz moralności, jaką powinny się charakteryzować wielkie kluby. Barcelona ma honor, jakiego Real Madryt nigdy nie będzie miał

http://www.realmadri...u...ci&id=18279
  • 0
Dołączona grafika

#35 Bloodline

Bloodline

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 121 postów

Napisano 24 maja 2008 - 10:30

to nie zmienia faktu ze zawsze i wszedzie barca j**ana bedzie! tak samo ch** w dupe realowi i tak dalej, ciotogeje itd za kopanie pileczki zgarniaja miliony a Polak biedny do roboty na 12 h chodzic musi!
  • 0
Dołączona grafika

#36 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 24 maja 2008 - 10:43

Bloodi a ta pioseneczka, a szczególnie refren odzwierciedla to co napisałeś :D
http://att1x.wrzuta....r_united_rulezz
  • 0

---

Dołączona grafika

---

#37 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 24 maja 2008 - 10:56

to nie zmienia faktu ze zawsze i wszedzie barca j**ana bedzie! tak samo ch** w dupe realowi i tak dalej, ciotogeje itd za kopanie pileczki zgarniaja miliony a Polak biedny do roboty na 12 h chodzic musi!

lepiej milcz ROTFL ;o
kazdy kowal wlasnego losu...

Użytkownik RahH edytował ten post 24 maja 2008 - 11:47

• 0
Dołączona grafika

#38 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 24 maja 2008 - 11:04

Milanu nie skomentuje. Nienawidzę tej drużyny i nawet sie pisać o nich nie chce. Milczar dlaczego uważasz, że np żadko oglądam piłke ? To moze dlatego, że żyjemy w spaniałej Polsce i nie możemy obejżeć np drugiego półfinały LM, bo idzie jakiś klan czy m jak miłość. Po prostu United zagrało słabiej i tyle i nie powiesz mi, że nie :P
Zostaje nam tylko cieszyć się, że gwiazdka Ronaldo nie trafił karnego haha B)
  • 0

#39 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 24 maja 2008 - 11:06

Gralem akurat w csa jak karne byly i jak ronaldo mial strzelac to napisalem na serwie ze nie trafi (bo pare osob tez gralo i ogladalo), no i nie trafil ^^

@down chodzilo o to ze bramki nie bedzie ;p

Użytkownik ulti edytował ten post 24 maja 2008 - 11:19

• 0
bzzzzzzzzyyyy

#40 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów

Napisano 24 maja 2008 - 11:16

W zasadzie Ronaldo wbrew pozorom trafił i nie spudołował czy zzezował, jak ktoś wyżej zaznaczył :] Strzelił dobrze, ale Cech obronił :]
  • 0

---

Dołączona grafika

---

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1