Wieczor niestandardowych mapek
Napisano 01 czerwca 2008 - 11:41
Napisano 01 czerwca 2008 - 11:46
Napisano 01 czerwca 2008 - 01:20
Napisano 01 czerwca 2008 - 03:37
Napisano 04 czerwca 2008 - 12:09
Całość jest skompresowana do formatu rar i umieszczona na FTP, wynajmowanym przez nasz klan, więc linki na pewno nie wygasną przez najbliższe kilka miesięcy.
Wszystkie zamieszczone mapy z plikami wrzucone są oczywiście na serwer Tawerna [DM] by LaR | big4.pl oraz na zewnętrzny FTP. Także gdyby nawet ktoś nie pobrał z forum tych map, to bezpośrednio łącząc się z serwerem, powinien je pobrać równie szybko, jeśli ma tylko szybkie łącze.
Oprócz tych map, o których pisałem wcześniej, znalazłem również 2 bardzo ciekawe dusty:
dust2_wz - niesamowicie ciekawa przeróbka dusta2 i świetnie dopracowana pod względem graficznym.
dust2006_day - niesamowita przeróbka dust(1). Jeśli się dobrze nie przyjrzymy strukturze mapy to na prawdę bardzo trudno znaleźć podobieństwo do standardowego dusta(1). Mapa jest tak obszerna i ma tyle rozmaitych przejść (także ukrytych), że można się na niej nieźle zamotać.
cs_rhs22
de_carlita
de_dust2_2006
de_dust2_2007
de_dust2_wz
de_dust2night_BR
de_dust2006_day
de_dustyaztec
de_eldorado
de_nuke_enriched
de_sunny
fun_matrix_reloaded
fy_pool_suite
fy_vertstadt
Użytkownik Ox!d3 edytował ten post 04 czerwca 2008 - 12:23
Napisano 04 czerwca 2008 - 12:44
żeby było trochę jajec, to można znaleźć taką mapkę "pac-man" - nie pamiętam jak się nazywała. Była zrobiona tak samo jak wygląda labirynt w pac-manie (kolory ścianek i to ciemne tło tak samo). BS znajdował się w środku mapy, czyli w miejscu, gdzie w pac-manie duszki mają swojego respa :]
Napisano 04 czerwca 2008 - 04:00
de_dustec_final
Można wejść na długą, tak jak mówiłeś od pochylni (od dołu), no i mapa przypomina azteca.
A jeśli chodzi o pacmana, to są dwa rodzaje...
1. Z hostami na środku (cs_pacman)
2. Z możliwością podłożenia C4 na środku (de_pacman)
Także napisz, o którego Ci chodzi.
Napisano 04 czerwca 2008 - 07:53
BS znajdował się w środku mapy, czyli w miejscu, gdzie w pac-manie duszki mają swojego respa :]
A jeśli chodzi o pacmana, to są dwa rodzaje...
1. Z hostami na środku (cs_pacman)
2. Z możliwością podłożenia C4 na środku (de_pacman)
Także napisz, o którego Ci chodzi.
sry za spam ale patrzac na wypowiedz MilczaRa widac ze chodzi mu o mape de_pacman a co do mapy.. fajna wiec mozna dodac
Napisano 05 czerwca 2008 - 12:00
To o czym ja pisałem, miało taki sam wygląd wszystkiego (mury, ziemia, reszta gówien) jak w dust2. Mapa miała małe wyjątki. Pamiętam tylko ten BS A, gdzie były kolumny, jak nie pale jakieś z lekkim zadaszeniem.. i nawet nie wiem czy to nie było coś w rodzaju sieci. A może zadaszenia nie było i coś mi się popieprzyło?
I nawet nie wiem czy przypadkiem nie tyle co wychodziło się dołem z pochylni, tylko tarasem umieszczonym nad pochylnią.
Grałem w to tylko jeden raz i to krótko i to też chyba tylko lecąc długą na A, więc mało co pamiętam :]
No i dzieki Oxide za te pacmany. Może mistrz ceremoni skorzysta z tych mapek w kolejnym wieczorku :]
Użytkownik MilczaR edytował ten post 05 czerwca 2008 - 12:01
Napisano 05 czerwca 2008 - 04:21
Nowy H@ Tawerny
Napisano 05 czerwca 2008 - 05:31