Skocz do zawartości

Zdjęcie

Podsumowanie amx_screen

• Zamknięty Temat jest zamknięty
243 odpowiedzi w tym temacie

#61 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 15 czerwca 2008 - 08:59

ja mialem nawet taki ze po strzale z awp mialem auto lastinv i zoom wlaczany ale trzeba bylo miec zbindowane gdzies awp.cfg ladowalo wtedy config i na mouse1 byl zbindowany skrypt :D ale to inna sprawa,

co z reszta? moze zgodza sie na to zeby zrobic kiedys jeszcze jedna probe, moze dwie i porowna sie skriny poprzednie z aktualnymi...

moze chlopaki skriny sie gdzies zapodzialy, moze nadpisalo na inne ?

poszukajcie, szkoda tracic fajnych ludzi z serwa...
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#62 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 15 czerwca 2008 - 09:01

ja na razie nikogo jeszcze nie banuje...sytuacja jest ciezka dajcie ogarnac...

a temu co sie bawi w screeny teraz na serwerze i podaje za mnei to nogi z dupy powyrywam
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#63 ostatni dziki murzyn

ostatni dziki murzyn

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 123 postów
  • Ską…d:się biorą dzieci?

Napisano 15 czerwca 2008 - 09:07

powinniscie robic screeny kazdemu z zaskoczki co jakis czas, nikogo nie chce urazic ale jak niestety widac nie kazdy gra fair :/
  • 0
Dołączona grafika Dołączona grafika
Dołączona grafika

#64 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 09:40

HAHAAHHAAHAH!

Pamietam jak kiedys Owi do Ciebie pisalem z pol roku temu, ze mi kaczor wh smiedzi. Ogladalem te dema naprawde dlugo i bylem pewien- jednak oczywiscie nikt mnie wtedy nie posluchal, ultas mi tez powiedzial, ze nie jest pewien. Wiedzialem ...]

BTW- zalosni jestescie z tymi modelami itd- jakos ja i wiele innych osob moze grac z normalnymi modelami i niebem...

Użytkownik Masmix edytował ten post 15 czerwca 2008 - 09:45

• 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

#65 MilczaR

MilczaR

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 262 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 15 czerwca 2008 - 09:53

Masmix no dokładnie!
Pół roku temu to ja admina nie miałem i już mi śmierdział. Jaki typ czita miał to nie wiem, bo ledwo co się na tym znam, ale ewidentnie miał wspomagacze. Nie wiem jak inni mogli być tak ślepi. Były chwile, że dochodziłem do wniosku, iż się nie znam.

Użytkownik Masmix edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:11
Milczar ja wtedy juz amilklem z ocenianiem cheatow (a kiedys to robilem) bo wmowiono mi, ze sie nie znam. Czas pokazal co innego :]

• 0
Czas nagradza cierpliwych.

---

Dołączona grafika

---

#66 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:06

sory laki, ale nawet na podmiankach byle jakich modeli nie widac przez sciany i kartony.
O jakiej karze wy mowicie to ja nie wiem, bo ja juz demka dodalem, na bl dla pewnosci, jak okaze sie, ze na tych demkach bylo uzywane scierwo to perm idzie, nie wazne, ze jest adminem, cziterow sie tepi.

A jak nie masz screenow to zasuwaj po program ktory przywraca usuniete dane i je odzyskaj.

Użytkownik Masmix edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:13
Btw- jezeli cheatem jest admin to tym bardziej perm i wywalic na zawsze...

• 0

#67 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:18

Ulti i will jestescie pewni co do celownika z AWP ? Obejzyjcie np Pwnji 2. 5 fragow bez zooma po koleji. Celownik do awm daje i to dużo tylko trzeba umieć.

A najgłupsze jest to, że admini, którzy powinni pokazywać, jak się powinno zachowywać i grać fair sami robią w balona graczy. lol .gif' class='bbc_emoticon' alt=': lol :' /> lol .gif' class='bbc_emoticon' alt=': lol :' /> lol .gif' class='bbc_emoticon' alt=': lol :' /> lol .gif' class='bbc_emoticon' alt=': lol :' />

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:34

• 0

#68 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:34

Laki sie przyznal ze gral na haxach.

Nawet kurwa nie wiecie jak mi go szkoda. naprawde szkoda mi tego dzieciaka bo go lubilem....
Pewnie zaraz mi go pojedziecie. A wlasnie jakbym wam porobil screeny w innym momencie to ide w zaklad ze tam z tych osob ktorym robilem fotki pare akurat wtedy sie uchowalo. I to na 150%

Ale komu mozna teraz w takim razie zaufac??
Sprawa lakiego tylko poakzuje ze plugin cyka wszystkie screeny i jedynie Stoper i oxide nie maja wszystkich...

Stoper BLAGAM CIE wez cos napisz, odpisz przyznaj sie do czegos? nie wiem? wez no kurwa nie zartuj... Nie pokazuj ze i na tobie sie zawiodlem bo to bedzie lipa...

Oxide widac olal to wszystko takze chyba nie mamy juz serwera DM
  • 0
Dołączona grafika

#69 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:37

NIkt jechać nikogo nie bedzie. Zostaje pytanie co Ty Owi zrobisz. Ukażesz 1 osobe, będziesz musiał ukarać reszte. Dla kaczora każdy życzył bana. Ciekawe co teraz napiszą gdy inni admini też grają na syfie

Co do Oxide mówiłem, że kłamie i gra na czymś. Ale nie lepiej było mnie zbanowac i olać sprawe. Tak samo laki. Ja tam do niego nic nie miałem, ale pod tym swoim nickiem Dean cos tam cos tam pisałem na serwie ze wali z d*py banie to odpisali mi "przeciez to laki". No chłopaki to kto tam jeszcze ma coś ? Teraz jest okazja żeby sie przyznac :) :)

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:40

• 0

#70 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:40

Kaczor i laki mają perma w amxbans....

Lakiego jako ze nikt z nim nie mial na pienku oraz to ze glupi dzieciak po prostu popelnil blad chcialbym nie banować na forum. Niech se tu z nami pisze. I tak jest nieszkodliwy...
  • 0
Dołączona grafika

#71 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:41

no zal laki zal.......

wiedzialem ze coś masz... jak zaczynaly sie podejrzenia mogles sie od razu przyznac i wyj**ac ten syf i jakos to by moze bylo inaczej rozpatrywane... a tak lypa... szkoda

Użytkownik RahH edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:42

• 0
Dołączona grafika

#72 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:42

Sry a z kaczorem ktoś miał B) B) Niech jeden i drugi coś napiszą. Chociaz nie ma o czym pisać. Hax to hax a do tego admini. Napewno wiedzieli miedzy soba ze graja na syfie

A tak w ogole owi mowiles komus o calej akcji ? Któremuś adminowi ?

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:44

• 0

#73 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:43

jak wyzej, tez go lubialem ale hax to hax nie moze taki ktos na serwie grac bynajmniej nie z tego konta ;] ofc. jak by chcial moglby nowe konto kupic i grac na Tawernie, nic chyba nikt nie bedzie mial, bynajmniej ja ale zawsze bede uwazac na typka i przyplywy skilla.

Użytkownik bl00keRs edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:46

• 0

#74 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:44

Bodziu spoko - to ze oxide smierdzi to kazdy twierdzil.. ale zlapales go za reke? nagrales demo? Skoroś taki kozak to było trzeba dochodzeinie na własną rękę prowadzić... Nikt Ciebie nie olal ale nie bylo dowodów to co chciales zrobic. Tu nikt za nic nie banuje. Trzeba dowodu i to zelaznego... Nikt nie banuje za domysly...

Ty tez walisz banie z dupy i jakos nikt Ciebie nie obraza.... Spokojnie bez nerwów chlopcy bo ja wam dzis wykituje...
  • 0
Dołączona grafika

#75 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:46

jesssu ale sie hardkor zrobil....
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#76 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:47

No sorry a dla mnie na bana dowodow nie bylo i na to samo wychodzi.

Ok wale banie z d*py, ale to Ty tak sądzisz. Uznam to za komplement.

Zreszta nie ma co go bronic. Ma swoj rozum 5 lat nie ma. Wiedzial co robi i co ryzykuje. Nawet to ze moon i blookers zaczeli szukac haxow to mogl byc sygnal zeby wylaczyl to gowno. Zreszta co to za faza grac na syfie na publiku ? Tak samo jakies modele. Po co to komu o te rankinigi ? Pokazac ze jest sie elo ?

Za szybko to wszystko pokazaliscie. Ciekawe ile jeszcze osob z forum i od tak by wpadlo. Tak teraz kazdy all powylacza.

Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 15 czerwca 2008 - 10:57

• 0

#77 Seisei

Seisei

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 20 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 10:58

Panowie spokojnie ,wyluzujcie trochę...
Smutne jest to ,że takie osoby tutaj grały tak długo i nawet były adminami...
Zresztą jeśli ktoś długo używał cheatów to chyba niemożliwe ,że VAC go tak długo nie wyłapał?

ODM mówi dobrze ,że co jakiś czas trzeba robić taką "łapankę" i albo dajesz wszystkie screeny albo ban..
  • 0

#78 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 11:02

tak bodziu, obejrzy sobie jeszcze filmik instruktarzowy wallego jak walic nozoomy, to jest kwestia wprawy i jak sie jest d*pą to zadne celowniki ani kropki na monitorze nie pomoga.
ps. w kafejce w ktorej gralem w cs1.5 na wszystkich 7 kompach ktos porobil kropki na srodku monitora ;p

podmienianie modeli na swiecace albo likwidowanie wszystkich cieni na mapie tez powinno byc tez traktowane jak hax wg mnie. ja na ciemne mapy wlaczam gamma adjuster albo po prostu monitor rozjasniam. a i tak ciezko jest zobaczyc ct pod pociagiem.

madry cziter sprawdza czy jego hax jest dalej proof czy juz nie i jak jeden hax na ktorym gral jest wykrywalny to on juz dawno ma jakis inny, nowszy.

Użytkownik ulti edytował ten post 15 czerwca 2008 - 11:06

• 0
bzzzzzzzzyyyy

#79 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 11:04

Seisei sa czity o ktorych fizjologom sie nie snily, tj. omijaja zabezpieczenia Valve wiec to na nic ;]

ale ogolnie moim zdaniem to z screenami jest gites, 2 osoby juz wpadly, ciekawe jeszcze ile wpadnie oprocz tych 2, fakt troche za wczesniej z tymi zdjeciami ale nie do konca iz teraz byc moze nie bedzie tyle cziterow sie ukrywac.
  • 0

#80 Bodziuuuu

Bodziuuuu

Porucznik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 147 postów

Napisano 15 czerwca 2008 - 11:04

1 strzal normalnie zoom a reszta w model postaci bez zooma. Pocisk leci w sufit a typ pada. W ogole tego typu gowna powinny byc tepione.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0