* Nicki na serwerze: w0rms.dll
* STEAM_ID: STEAM_0:1:18866134
* Kontakt GG: 6216666
* Czas na serwerze: 136:36:08 (Aktualne konto) + 28:50:22 (Stare Konto) Jest to mój łączny spędzony na serwerze.Czasu z ostatnich 2 tygodni nie potrafię zliczyć ale jest on naprawdę nie duży gdyż byłem bardzo zajęty ponieważ musiałem nadrobić zaległości ze względu iż nie było mnie pół wakacji
* Link do Psychostats: http://tawerna-cs.or...yer.php?id=3028
* Status AMXBANS:
Max Team Kill Warning 3/3 - 120 minutes (Wpadłem zamleczony na bs'a i waliłem gdzie popadnie a co z tego wyszło widać wscześniej)
nauczcie sie odzywac jeden do drugiego - 60 minutes (Zostałem obrażony na co zacząłem dyskutować z osobą która mnie obraziła a admin postąpił jak postąpił.Nie obraziłem tamtej osoby)
obrazasz graczy - 5 minutes (Nie pamiętam tej sytuacji lecz możliwe że byłem winny)
Przeklinasz - 5 minutes (W muzyczce którą puszczałem na nożówce było słowo "wpieprzasz".Niestety nie znałem dokładnie słów piosenki tak więc moja wina)
* Powód ubiegania się o stanowisko admina: Tak więc w cs'a gram bardzo długo, większość czasu spędziłem na CS 1.5 gdzie z dnia na dzien dobrych serwerów było coraz mniej dlatego tym bardziej starałem się pomagać jak tylko mogłem by utrzymać cały serwer i jego społeczność jak najdłużej.I tak mam to z jeden CS'a 1.5 tak więc jeżeli bym tylko potrafił chciałbym pomagać jak tylko mogę.Wydaje mi się że jestem obiektywną i opanowaną osobą która będzie mogła uczciwie rozstrzygać spory na serwerze, miałem już doczynienia z AMX tak więc nie jestem taki newbie
A no i tak oficjalnie:
Proszę o rozpatrzenie mojej prośby
Pozdrawiam w0rms.dll
Użytkownik w0rms.dll edytował ten post 19 września 2008 - 08:59

Temat jest zamknięty