Na sam początek dodaję żebym zaraz nie spotkał się z komentarzami typu "tamten turniej się nie skończył, a Wy już o następnym myślicie." i tym podobne, że ten temat zakładam w celu poznania waszych opinii dotyczących pierwszej edycji, propozycji na następną odsłonę, jakie zmiany byście wprowadzili itd.
Jednak głównym tematem niech będzie to, jak chcecie rozgrywać drugą edycję?
Ja osobiście dodaję od siebie następującą propozycję, żeby turniej został rozegrany 5on5, systemem MR12 (na punkty), rozgrywki podobne do tych z MŚ Piłki Ręcznej (przestudiowałem ten system i jest bardzo odpowiedni). Składy gracze wybierają między sobą aby uniknąć najbardziej uciążliwego w pierwszej edycji problemu, czyli braku czasu. W takim układzie kapitan drużyny, który będzie zbierał skład, będzie ponosił odpowiedzialność nad dostępnością i czasem na rozegranie meczy, .. niech tak sobie pozbiera skład, żeby wszyscy mieli czas i byli gotowi do gry.
Doszły do mnie również pytania - "A co z tymi, których nie wezmą do żadnej drużyny?"
Takie osoby napiszą do mnie na GG i każde 5 osób, które napisze będzie dobrane w skład. Wybierzemy odpowiedniego lidera, uczulimy na temat czasu, i dostępności, i na pewno nie będzie takich problemów jak w tej pierwszej, kończącej się właśnie edycji.
Razem z tematem ruszam sondę ale to nie zabrania wam komentowania i odpowiedzi w temacie. Proszę jedynie o wypowiadanie się na temat, inaczej będziemy usuwać posty.
Drugą sprawą jest to czy wam się podobało, nie licząc paru incydentów i czy chcecie dalej zagrać?
Pozdrawiam. Webber & FFFF.
Edit: ?eby nie było pytań "kiedy?" to mówię, że nie ma żadnych konkretów, najprawdopodobniej po ustabilizowaniu Tawerny Team.
Użytkownik Webber edytował ten post 02 lutego 2009 - 09:08