Puchar Tawerny #2. Wiosna 2009.
Napisano 03 lutego 2009 - 05:21
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 03 lutego 2009 - 05:22
Napisano 03 lutego 2009 - 05:31
Napisano 03 lutego 2009 - 05:33
Użytkownik Dejdaaa edytował ten post 03 lutego 2009 - 05:34
Napisano 03 lutego 2009 - 06:24
Doszliśmy więc do wniosku że zrobimy turniej 2on2.. ale teamy wybierane będą losowo;]
Będzie to wyglądało inaczej niż poprzednio więc drużyny będą na pewno bardziej wyrównane...
Losowanie będzie wyglądało mniej więcej tak:
Gracze zostaną rozdzieleni na 2 koszyki, ten z "lepszymi" graczami i ten z "trochu gorszymi"(tak jak przykładowo losowanie LM etc.). Koszyki będziemy rozdzielać przy pomocy psychostat http://tawerna-cs.org/psycho_tp/ (tak wiemy że nie pokazują one prawdziwego skilla gracza ale lepsze to niż nic ) Następnie będzie wylosowany jeden gracz z koszyka PIERWSZEGO i jeden z koszyka DRUGIEGO i oni będą stanowić jeden skład. Pozwoli nam to choć trochę wyeliminować spotkanie się 2 "hajtów" w jednej drużynie.
Oczywiście jeśli komuś nie podoba sie nasz pomysł to ma prawo do wyrażenia swoich uczuć w tym temacie ale przypominam także iż nikt nikomu w turnieju grac nie nakazuje! więc prosimy bez płaczu typu "zall ale glupie zasady.. bez sensu" etc.
papa
Napisano 03 lutego 2009 - 06:34
Tak samo nie rozumiem czemu boicie się spróbować czegoś innego, tylko to 3on3 i 3on3...
Jeszcze może i to dfa on dfa czy tam czy on czy by było zjadliwe ale nie z losowaniem ;o
Will argument, że jak chce sobie pograć z kolegami to mam się zapisać do ligi n1.
Nie mam ochoty się więcej produkować :X
eot
Nowy H@ Tawerny
Napisano 03 lutego 2009 - 06:40
Jeśli chcesz sobie pograć z najlepszym kumplem z Tawerny to pograjcie sobie mixy, czy nawet do ligi się jakiejś zapiszcie (takich na google wiele). Losowanie będzie sprawiedliwe, takie jak napisał will powyżej.
Mogę Ci powiedzieć ScaR, że dołożymy wszelkich starań żeby się to nie powtórzyło. Będziemy uczulać na to, że jeśli ktoś się zapisze i nie będzie grał bez podania sensownego powodu, będzie zdyskwalifikowany na tą i kolejne edycje turnieju.
Jeszcze chcę dodać i proszę o spokojne podejście do tego. Drugą edycje (jeśli dojdziemy do porozumienia) ruszymy i tak dopiero po ustabilizowaniu Tawerna Team. ?adnych konkretów w terminarzu nie ma.
To tyle ode mnie, wszystko will napisał. Ja jednak wiem, że i tak nie trafimy w 100% gustów bo to jest praktycznie niemożliwe. Ktoś będzie musiał się pogodzić z decyzją i albo zagrać na takich warunkach albo podziękować za udział.
Tak samo nie rozumiem czemu boicie się spróbować czegoś innego, tylko to 3on3 i 3on3...
Wydaje mi się, że jest powiedziane 2on2, a nie 3on3 jak napisałeś :X
Użytkownik Webber edytował ten post 03 lutego 2009 - 06:42
Napisano 03 lutego 2009 - 06:43
Użytkownik KZq edytował ten post 03 lutego 2009 - 06:43
Napisano 03 lutego 2009 - 06:57
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 03 lutego 2009 - 07:00
Napisano 03 lutego 2009 - 07:28
Mógłbym tu zapodać listę graczy, którzy nie powinni się zgłaszać dla dobra turnieju.
Mam tu na myśli właśnie tych, którzy powodowali problem. Oni sami dobrze powinni wiedzieć o kogo chodzi. Każdy wie czy może grać w takim czymś czy nie.
Do takiej grupy należą typy z pingami, problemami z netem i dostępem do niego, a także ci, którzy nie dysponują wolnym czasem oraz ci mający jakieś parodniowe wyjazdy, obozy i inne podobne duperele.
Od razu nawołuję do tych, którzy mieszczą się w podanych wyżej kryteriach - ludzie zastanówcie się zanim się zgłosicie do turnieju !!! Trzeba wiedzieć czy ma się możliwość grania w turnieju czy nie.
Użytkownik MilczaR edytował ten post 03 lutego 2009 - 07:30
Napisano 03 lutego 2009 - 07:32
MilczaR wlasnie chcialem zrobic cos takiego zeby napisac do kazdego z kapitanow teamow z pierwszej edycji i zeby podali ludzi ze swojego skladu ktorzy utrudniali udzial w turnieju;] przykladowo nie zjawial sie na mecz albo nie posiadal micc rob inne tego typu problemy;] ale to sie zobaczy bo widze ze kazdy placze i sie okaze ze kazdy sobie sam bedzie wybieral turniej i bedzie suuuper zabawa;]
Napisano 03 lutego 2009 - 09:00
Użytkownik KoRniK edytował ten post 03 lutego 2009 - 09:00
Napisano 04 lutego 2009 - 12:24
Były teraz losowe i była kicha jak siemasz. I czemu miało by nie być for fanu jak sie ludzie sami dobiorą ?? Bo jakoś nie czaje.
Pozatym will wątpie żebym dobrze sie bawił z kimś z kim będę się musiał przykładowo użerać !! I kurna do jasnej czemu już zakładasz że zostało wybrane 2v2 bo ty chyba raczej Turnieju nie organizujesz wiec pozwól decydować ludziom odpowiedzialnym za to :X
Poza tym ja nie chce grać w JAKIEJŚ lidze z google tylko w Tawernianej !!!! I kurna naprawde zastanówcie się 100x
Bodziuuu dobrze gada !
Użytkownik GloSu edytował ten post 04 lutego 2009 - 12:26
Napisano 04 lutego 2009 - 12:47
I kurna do jasnej czemu już zakładasz że zostało wybrane 2v2 bo ty chyba raczej Turnieju nie organizujesz wiec pozwól decydować ludziom odpowiedzialnym za to :X
tak sie sklada ze organizuje wiec stfu;] tzn.. organizowalem bo k***a jak patrze na was to mi sie rzygac chce.. wszystko co sie zrobi to zle ..
5on5 zle bo w/o beda
3on3 zle bo juz bylo
2on2 zle bo za duze mapy
losowane teamy zle bo na jakiegos gnoja trafisz i sie zle bedzie gralo
teamy same wybierane zle bo przed rozegraniem meczy juz bedzie wiadome jaki bedzie final..
ale kur.. robcie se jak chcecie;] mnie to juz calkowicie wali i tyle ^^
sory Webber i FFFF ja Wam juz raczej nie pomoge bo im nigdy nie dogodzisz
Napisano 04 lutego 2009 - 01:29
Napisano 04 lutego 2009 - 01:31
Użytkownik ulti edytował ten post 04 lutego 2009 - 01:37
łaski nie robisz ;)
Napisano 04 lutego 2009 - 01:53
Zawsze się znajdzie ktoś komu w żaden sposób nie dogodzisz.
/Temat zamykam do odwołania