Popychamy Tawerne o 1 krok dalej.
Napisano 10 lutego 2009 - 03:13

Napisano 10 lutego 2009 - 03:22
co jednak nie zmienia faktu, że jestem dość sceptyczny powodzenia tej akcji. Owi nie pierwszy raz próbuje coś zrobić, niestety sam długo z tym nie pociągnie i obawiam się, że wyjdzie jak z cod4.
Napisano 10 lutego 2009 - 03:28

Pamiętam nie zapomnę nie zapomnę pamiętam
O wszystkich dobrodziejstwach i o wszystkich przekrętach
Co w życiu mnie spotkało a na co jeszcze czekam(...)
Wszędzie po trochu zawsze tam gdzie pożądany
Nie wpycham się jak chamy nie wchodze gdy niechciany
Wole solowe stany przy płytach zajarany (...)
Nie kozaczę jest wj** to nie płaczę(...)
Śmiejesz się? to zgadnij kto się będzie śmiał ostatni!
Napisano 10 lutego 2009 - 03:37

Użytkownik ShataN edytował ten post 10 lutego 2009 - 03:38
Napisano 10 lutego 2009 - 03:38
Sprawa kolejna, trzeba promować serwer gdzie tylko się da (np. na stronce portfolio mojej siostry jest link do Tawerny :] ).
Młodzi chodzicie do szkoły, zaproponujcie na stronach szkoły umieszczenie jakiegoś banera Tawerny - w końcu osoby najbardziej w takim wieku są zainteresowane esportem (licea, technika, zawodówki, gimnazja czasem i też studia). Jeśli chęci nie zabraknie tylko, to w jakimś stopniu sukces osiągniemy. Czy w większym, czy w mniejszym to się okaże. Ja jestem dobrej myśli i na pomoc z mojej strony możecie liczyć jeśli tylko będę w stanie czegoś dokonać.

Napisano 10 lutego 2009 - 03:51

mamy zayebisty team w CS:S i naprawde mamy szanse w lidze tylko musimy sie do tego jakos zmusic :X kurka wodna.
Shatan apropo tego l2..... moge kupic ta gre i zaczac grac, z checia pomoge
Użytkownik wodny edytował ten post 10 lutego 2009 - 03:53
Napisano 10 lutego 2009 - 04:34
Blood was here.
Napisano 10 lutego 2009 - 05:18

Napisano 10 lutego 2009 - 06:05
Mam parę stron ze sklepami, które mogłyby sponsorować, ale potrzebuję dokładnie wiedzieć, co Wy ( pytanie do Owiego/tyro ) jako Tawerna macie do zaoferowania.
Wszystko co jako strona/forum/serwer moglibysmy miec do zaoferowania - czyli bannery (buttony) plus reklama w grze. Jezeli to jest sklep z czesciami dla graczy mozna by bylo pomyslec o wstawieniu jakiegos produktu z ich oferty zeby sie losowo u nas wyswietlal na stronie glownej.

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 10 lutego 2009 - 06:12
2) kubki, koszulki - pomysł ciekawy, ale podobnie jak kilku osobom tutaj zdaje mi sie, ze o kant d*py sie rozbije , bo kupia to ludzie co wplacaja zwykle kasę na serwer( chociaż z drugiej strony kupujac taka rzecz ma sie poczucie ze ta kasa nie do końca poszła w pole, bo płace i coś w zamian dostaje, wiadomo ze na serwer pójdzie z max 40 % kasy ze sprzedazy kubka czy koszulki reszta na materialy, ale z sms'ów wysylanych na serwer idzie też bodajrze 50% a co dostajemy w zamian??)
Odnośnie rozrostu witryny ja chętnie się pisze( tematy na lajcie życiowym z 3-4 razy w tygodniu moge sie rozpisac o sportach, hip-hopie/rapie , ewentualnie o filmach, pomocy w konfiguracji różnych bzdór, lub już w skrajnych przypadkach ponajeżdżać na sprawy, które wk***iają w obecnym świecie polityka/społeczność serwerowa itp)
rozumiem, że serwer ten na uczlni Owi chcesz wykupic, pytanie jak ze stabilnością zdalnym dostepem do takiego serwera i przepustowości w przypadku gdy serwer jest obciążony mocno.
Ja jestem na xf jak cus.
co do reklamy to jak wróce do Polski to też popytam
i jeszcze jedno zeby ten pomysł o kant d*py sie nie rozbił to musi być spora liczba osob zaangazowanych w to, aby nie było tak jak z codem np, bo kilka osob tego nie udzwignie i mimo szczerych checi moze sie posypac.( nadzieja w tym, że cs'owcy ktorzy swiata nie widzą poza tą grą w pełni się zaangazuja:) )
Użytkownik plaj edytował ten post 10 lutego 2009 - 06:18
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!
Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================
Napisano 10 lutego 2009 - 06:17
Na uczelni raczej na pewno nie postawię oficjalnie, a nieoficjalnie mnie nie za bardzo interesuje, zeby czlowiek w strachu zyl ze wylacza albo wywala z roboty. Tam jest lacze pare GBit tak a propos.;] W swoim pokoju mam 100download 100 upload;]

Napisano 10 lutego 2009 - 07:51

sytuacja do dupy Owi ma łącze, ale nie może, ja mógłbym zrobić ale nie mam łącza...
w dedyku jest jeden problem - łącze.
musi być min 3mbit gwarantowanego pasma plus po 2 mbit na każdy serwer. żeby to miało sens wychodzi 7-10mbit. nikt nie chce wynająć taniej niż 100zł za 1 mbit na miesiąc. jakby nie liczył zawsze wychodzi pareset zł / mc a w lepszych serwerowniach nawet ponad 1000zł na mc. czyli pomarzyć dobra rzecz.
była nadzieja, ze Owi coś załatwi na uczelni, ale widzę, że to nie będzie proste.
Napisano 10 lutego 2009 - 08:46

... już to sobie wyobrażam: koszulka czarna z lekko rozmytą postacią CT z przodu/ tyłu, tuż nad barkami "ChriS", niżej "Tawerna TP", ech i wszystkie lachony moje

Zmierz się z moim Brutem! http://christnt.mybrute.com/
Napisano 11 lutego 2009 - 04:32
Blood was here.
Napisano 11 lutego 2009 - 04:48

Napisano 11 lutego 2009 - 05:37

Napisano 11 lutego 2009 - 05:45
ta skora nie jest podstawowa skora tylko skora przerobiona przeze mnie na nasze potrzeby
To właśnie napisałem (Miałem na myśli)

jej pierwotnym zadaniem nie było super odpicowanie forum lecz zastąpienie tradycyjnego stylu aby miało to tak zwane ręce i nogi
Co do reszty domyślam się że nie jest to prosta sprawa i nigdzie tego nie napisałem aczkolwiek myślałem że będzie to bardziej wyglądać jak cięcie layera