Ostatnio Owi pododawał parę fajnych rzeczy do forum. Może by tak odświeżyć szatę graficzną i logo?
Owi chciałby zrobić własny skin, ale to jest w cholerę roboty i na pewno znajdzie się wielu niezadowolonych.
znajdźcie może jakieś fajne skiny do forum IPB. tylko nie na zasadzie linkowania wszystkiego co znajdziecie, tylko poddajcie to selekcji i niech kazdy zaproponuje 1 max 2.
moze mamy jakieś ukryte talenty graficzne i ktos zrobi projekty loga. ja umiem narysowac proste kreski, prostokąty i kółka. w tym jestem dobry. ale jak przychodzi do krzywych to wymiękam. moge jedynie powybrzydzać.
ja uzywam IP.Board Pro bo mi ta Vegeta zupełnie nie leży.
Nowa Szata Forum?
Rozpoczęty przez tyro, lut 27 2009 10:19
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 lutego 2009 - 10:19
Napisano 27 lutego 2009 - 10:27
Najlepszym wyjściem jest zrobienie własnego skina, ale to nie jest 5 min roboty. Nie chce sie w to babrać tyle czasu, żeby potem usłyszeć od kogoś, że jest z dupy.
Jeżeli chce ktoś zaproponować własne logo, przyciski itp - będzie super, ALE fuszerki nie przyjmuję - ma być to porządne logo a nie rysowane brushami.
Jeżeli chce ktoś zaproponować własne logo, przyciski itp - będzie super, ALE fuszerki nie przyjmuję - ma być to porządne logo a nie rysowane brushami.
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 27 lutego 2009 - 12:57
Ja bym był jak najbardziej za stworzeniem własnej skóry, jak już wyżej napisano jest to masa pracy i prawda że ktoś może ją potem skrytykować ale wiadomo ile osób tyle opinii Przydałoby się dla stronki jakieś odświerzenie Ja bym osobiście był za czymś w stylu Ciemnego Glossary Chciałbym pomóc lecz moje bajery w PS nie sięgają nawet bruszowania (Czasem coś mi wyjdzie) więc jako takiej pomocy nie mogę zaoferować Jedynie co to poszukam jakichś innych skórek
Napisano 27 lutego 2009 - 12:58
Glossary jest IMO zbyt ciemny, zdecydowanie zbyt ciemny, Potrzebujemy czegos w jasniejszych barwach.
Napisano 27 lutego 2009 - 01:17
Rozumiem że kupno nie wchodzi w grę ?
Napisano 27 lutego 2009 - 01:25
Sponsorujesz;>
Napisano 27 lutego 2009 - 01:31
przegladalem kilkanascie moze kilkadziesiat ale szczerze to qpa troche... dla mnie najlepsza i najbardziej przejrzysta IP Board Pro i tylko z niej korzystam
Napisano 27 lutego 2009 - 01:46
Może nie jestem pro grafikiem, jednak umiem co nieco się w to bawić . Dzisiaj w nocy maks jutro przysiąde i styram jakieś logo. Później zedytuję i wrzucę w ten post.
Zrobię później screeny warstw, żebyśmy mogli dograć poprawki w każdej z nich.
Co do skóry, ta nie kaleczy oka, jest przejrzysta i dobra. Wam wiadome że przejadła się, jednak ja patrzę na to "świeżym okiem" i na prawdę ta jest całkiem niezła. Pozmieniałbym tylko ikony for, bo te są troszkę nie w klimacie .
Zrobię później screeny warstw, żebyśmy mogli dograć poprawki w każdej z nich.
Co do skóry, ta nie kaleczy oka, jest przejrzysta i dobra. Wam wiadome że przejadła się, jednak ja patrzę na to "świeżym okiem" i na prawdę ta jest całkiem niezła. Pozmieniałbym tylko ikony for, bo te są troszkę nie w klimacie .