obejrzałem...
to jest bardzo smutne, że jeden z założycieli serwera i wydawałoby się człowiek godny zaufania, używał niedozwolonych wspomagaczy.
wielokrotnie dochodziły mnie plotki, że może być zamieszany w proceder dystrybucji tych programów, ale nie dawałem im wiary.
zaskakujące jest również to, iż jest on doświadczonym adminem i wielokrotnie sam wyłapywał graczy używających programów typu wuha. powinien więc wiedzieć, że w dłuższej perspektywie nie uda się utrzymać tego w tajemnicy.
być może pewność siebie i poczucie bezkarności uśpiły jego czujność.. być może również głód fraga, który ogarnia wszystkich graczy cs'a, owładnął nim już tak bardzo, że zakłócił zdroworozsądkowe myślenie.
wiemy przecież, ze wielokrotnie używał polecenia reconnect do zmiany niekorzystnego wyniku w statystykach.
godna pochwały jest postawa kolegi stopera. mimo iż, jak wiadomo, łączą go bliskie stosunki z podejrzanym, nie zawahał się ujawnić występku swojego ko...legi. mam nadzieję, że było to wynikiem praworządnej postawy obywatelskiej, a nie zemstą zawiedzionego ko...legi.
uważam, że powinniśmy przedyskutować sprawę wykluczenia podejrzanego z naszych szeregów i permanentnego zakazu gry na naszym serwerze.^^