Owi mam Cie za rozsądnego człowieka i niech tak zostanie, ale nie wierz w to co mówią ludzie z serwera... najlepiej sam sprawdź że to nie prawda, że podpowiadamy sobie przez komunikatory głosowe. Jest HLTV można sobie poobserwowac:) Wiem wiem nie masz czasu... ale jeśli nie masz czasu to nie podejmuj pochopnych decyzji i nie banuj mnie za domniemania bo Pan bumek, asienka albo inny matołek powiedzieli ci ze sobie podpowiadamy...
Przypadkiem to nie jest, że bs obstawiacie w bardzo fajny sposób bez komunikacji na serwerze i jak jesteście w jednym teamie bardzo często lecicie razem również bez słowa na sayu bądź przez mica. Nie powiecie też, że to jest przypadek.
Po 1 jeśli raszujemy to zdarza sie że biegniemy jeden za drugim,
po 2 obstawiamy dobrze bs bo widzimy co kryjemy i nie bedziemy sie patrzec oby dwoje w to samo miejsce, to chyba logiczne?
Po 3 gramy ze sobą od 4 lat wiec znamy sie jak łyse konie:)
Po 4 zawsze idziemy do tego samego teamu chyba ze juz nie ma slota w druzynie do ktorej chciemy sie wbić, można to zauważyc bo czesto bywa tak ze zabijamy sie w rundzie na noże ( na mapie na ktorej dostałem bana też bylismy w tej samej druzynie )
Użytkownik EEKOZA? edytował ten post 05 kwietnia 2009 - 09:50