de_nuke
08:10 to wyjscie jest dziwne, tj wychodzisz z celownikiem w ten sposób abyś mógł szybko dociągnąć do ct
08:13 strzelasz się z kolesiem, na chwile przerywasz i odrazu ci wiadomo w pięknym skanie gdzie jest.
8:20 w ogóle hangaru nie kontrolujesz , za to mocno przyglądasz się blaszakowi
12:05 to jest dla mnie wyczekanie
de_train( w moim załączniku)
11:37 idealne wyczekanie + akcja i cudne skany przez 5, nawet uciec mu nie dałeś(lecisz po nim strasznie)
13:03 znowu ten celownik jak na nuku za blisko celu, do przepuszczenia.
13:19-13:21 no cudnie go tam przez ten pociąg dociskasz nie zauważyłeś , że już go nie widać?
15:21 wiadomo..
15:52 pozwalasz mu żeby cie obiegł?? ja tam nie słyszałem ich tam więcej niż 1
Teraz coś do chłopaków w tym temacie wypisujemy tylko i wyłącznie rzeczy dotyczące osób tu oskarżanych. Nie oznacza to jednak pisania tekstów typu : "od razu banować", "na bank haxi" , "ma coś ale nie chce mi sie akcji wypisywać" itp.
Tu jak już chcemy się udzielać piszemy:
mapa
XX:XX dziwna akcja bla bla
XY:XT skany że cho cho itd
Zrozumcie, że sprzątanie po was zajmuje mi czas, który mógłbym poświęcić na wyłapywanie kolejnych ciekawych przypadków. Poza tym to nie śmietnik gdzie można wrzucić wszystko i każdego.(ja rozumiem, że możecie oglądać te dema i oceniać, ale róbcie to rzeczownie bo to dla was strata czasu i dla mnie później).
Kolejne niestosowanie się do reguł tego działu będzie karane.
NIEGZECNY CITEREKhttp://tawerna-cs.or...ls.php?bid=6975
Użytkownik pale bo lubie edytował ten post 20 lutego 2010 - 08:29
========================================================================================================
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce========================================================================================================