Pitch Black (2000)
Informacje:
Gatunek: Akcja, Sci-Fi
Rok: 2000
Produkcja: Australia, USA
Obsada:
Radha Mitchell : Fry
Vin Diesel : Riddick
Cole Hauser : Johns
Keith David : Imam
Lewis Fitz-Gerald : Paris
Claudia Black : Shazza
Rhiana Griffith : Jack
John Moore : Zeke
Simon Burke : Owens
Les Chantery : Suleiman
Sam Sari : Hassan
Firass Dirani : Ali
Vic Wilson : Kapitan Tom Mitchell
Angela Makin : Martwy członek załogi
Ken Twohy : Podróżnik
Peter Chiang : Podróżnik
Opis:
Akcja filmu rozpoczyna się w chwili, gdy uszkodzony statek kosmiczny, przewożący pasażerów i niebezpiecznego więźnia Riddicka, ląduje na nieznanej planecie. Załoga i podróżnicy zmuszeni są walczyć nie tylko o przetrwanie w nieznanym świecie, lecz i bronić się przed szaleńcem, któremu przypadkowo udaje się zbiec ze statku. Szybko okazuje się że glob jedynie z pozoru pozbawiony życia stanowić może śmiertelną pułapkę. Jest tam coś o wiele gorszego niż Riddick. Gdy zapada ciemność tylko on może ich uratować.
Oglądaj Online
Ode mnie:
Film wbił mnie po prostu w fotel, nie jestem jakimś ogromnym fanem Sci-Fi lecz samo napięcie trwające podczas filmu ma w sobie to coś. Kolejna część z serii The Chronicless Of Riddick nie ma u mnie już takiego uznania jak ta, brakuje jej tego klimatu. Nie można tu również zapomnieć o wspaniałej grze aktorskiej Vin Diesel'a (Riddicka) jak i Cole Hauser'a (William J. Johns) Film polecam obejrzeć w jakiś ponury deszczowy wieczór
[Film][Akcja, Sci-Fi] Pitch Black
Rozpoczęty przez w0rms.dll, sie 20 2009 06:53
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 sierpnia 2009 - 06:53
Napisano 20 sierpnia 2009 - 07:04
A na mnie jakoś właśnie wrażenia nie zrobił. Lubie filmy tego typu no, ale ten ... Fakt Diesel zagrał dobrze, pasuje do takich ról, do tego ma taki fajny głos ;] i pomysł na film też dobry, no ale głupio to troche wszystko było zrobione. Zakończenie mi też się troche nie podobało, a to, że to była dziewczyna, a nie chłopak, to na samym początku filmu od razu sobie pomyślałem
No ale Worms jak prosiłeś w SB to masz +1 ;]
No ale Worms jak prosiłeś w SB to masz +1 ;]
Napisano 20 sierpnia 2009 - 07:18
Za opis łap plusa bo w miarę się czyta te twoimi słowami .Filmu nie oglądałem lecz jeśli dałeś online to na raty zobaczę go.Megavideo ma to do siebie,że po 70 min oglądania musisz godzinę odczekać.Nie lubię tego straszliwie.
Napisano 20 sierpnia 2009 - 08:06
Jeżeli masz neostradę lub jakieś inne łącze które oferuje zmienne IP po ponownym połączeniu to problem zażegnany a w innym wypadku szukaj w google zdania "Obejście limitów na megavideo" Bo wiem że napewno istnieje taki bajer bo gdzieś widziałem
Napisano 20 sierpnia 2009 - 08:11
Oj worms, akurat historia mojego i dejdy neta jest taka długa i głupia, że nie chciało by Ci się jej czytać :] W totalnym skrócie. NIBY mamy zmienne ip, ale po resecie modemu się nie zmienia. Trzeba w połączeniu lokalnym wpisywać samemu wybrane sobie ip i resetować modem aż zaskoczy te zmienione ip lol2 ;] czasami to wszystko trwa tyle czasu, że lepiej przeczekać np limit 15 minutowy na rapidshare ;]