Tawerna Team - Organizacyjny
Napisano 07 listopada 2009 - 07:19
Kolejny mecz 15 listopada.
Trening ŚRODA i PIĄTEK.
Obowiązkowa obecność, że się tak nie po Polsku wyrażę.
Naprawdę! Sprawiliście mi wielką przyjemność! W cudzysłowie ;P
We are the CHAMPIONS!
nRx
Napisano 07 listopada 2009 - 07:25
Napisano 07 listopada 2009 - 07:25
tak w ogóle gj
Napisano 07 listopada 2009 - 07:26
Napisano 12 listopada 2009 - 08:42
potrwa co najmniej godzinę, a przewiduję być może nawet 2.
Wszystko zależy od tego jak sprawnie podejdziecie do tematu i na ile poważnie.
Wczoraj trening nie odbył się z przyczyn technicznych, ale sam fakt tego, że wiedzieliście o treningu, a graliście o 19 jakieś miksy/esle i inne cuda jest chyba kpiną dla mojego i dla innych czasu wolnego. Jeżeli nie chcecie treningu to OK, powiem tylko TYM, którzy są zainteresowani co i jak to ma wyglądać a reszta niech gra swoje oby tylko zabijać.
Skład podam dzisiaj wieczorem.
pozdrawiam
nRx
Napisano 12 listopada 2009 - 10:57
z całym szacunkiem nrx ale brak rcona to nie sa żadne problemy techniczne.. a jeśli nawet to dało sie je spokojnie wyeliminować.. pomijając już fakt, że Blood o 19:15 był na steam ;] tekst, że ktoś o 19 grał miksa jest kpiną jest troszku nie na miejscu bo wiem o kogo Ci chodzi i mogli by oni spokojnie przerwać mecz i uczestniczyć w treningu tylko wydaje mi się, że po prostu nie dokońca Ci się chciało go robić jeżeli po 5 min zrezygnowałeśW piątek o godzinie 19 trening,
potrwa co najmniej godzinę, a przewiduję być może nawet 2.
Wszystko zależy od tego jak sprawnie podejdziecie do tematu i na ile poważnie.
Wczoraj trening nie odbył się z przyczyn technicznych, ale sam fakt tego, że wiedzieliście o treningu, a graliście o 19 jakieś miksy/esle i inne cuda jest chyba kpiną dla mojego i dla innych czasu wolnego. Jeżeli nie chcecie treningu to OK, powiem tylko TYM, którzy są zainteresowani co i jak to ma wyglądać a reszta niech gra swoje oby tylko zabijać.
Skład podam dzisiaj wieczorem.
pozdrawiam
nRx
Użytkownik will edytował ten post 12 listopada 2009 - 10:58
Napisano 12 listopada 2009 - 12:08
z całym szacunkiem nrx ale brak rcona to nie sa żadne problemy techniczne.. a jeśli nawet to dało sie je spokojnie wyeliminować.. pomijając już fakt, że Blood o 19:15 był na steam ;] tekst, że ktoś o 19 grał miksa jest kpiną jest troszku nie na miejscu bo wiem o kogo Ci chodzi i mogli by oni spokojnie przerwać mecz i uczestniczyć w treningu tylko wydaje mi się, że po prostu nie dokońca Ci się chciało go robić jeżeli po 5 min zrezygnowałeś
z całym szacunkiem will, ale obejścia raczej nie było, serwer nie posiadał tuscana.
z jeszcze większym szacunkiem, wyraźnie na VT słyszałem, "mamy mecz" o 19 zaczynać mecz? no sorry to jest chyba kpina z mojej osoby, zwłaszcza, że o 19 to WY dopiero szukaliście kogoś na mecz a nie zebrali się ludzie na trening, rcon miałem 19:10, ShataN i Kubosh się zainteresowali, że coś jest na rzeczy,
owszem, mogłem zawołać wszystkich by ruszyli pupy na serwer, ale teraz postawmy sobie jasno pytanie:
mi ma zależeć na tym byśmy godnie reprezentowali drużynę czy Nam ma na tym zależeć?
Bo jak narazie to wygląda tak, że dopóki nie zawołam z kopyta to nikt poza ric0, shatanem, kuboshem, matem ew. pbl i crazy nie zapyta nawet czy ten trening jest,
Wczorajsze ROZPOCZĘCIE poszukiwania ludzi na MIXa punkt godzina 19 była kpiną w moim mniemaniu zwłaszcza, że wiadomo było iż rozpoczynamy trening.
W piątek jest trening jak mówiłem,
jak Wam zależy to zapraszam na VT u sylv0 o 19 i tym razem nie czekamy dłuzej na maruderów jak do 19:05, bo ja też poświęcam swój własny prywatny czas na to i nie jest to moim obowiązkiem, zwłaszcza że te treningi przynajmniej w jakimś stopniu są dla NAS a nie dla mnie.
nRx.
Napisano 13 listopada 2009 - 06:37
Napisano 15 listopada 2009 - 04:07
Zbiórka 17:30 na VT + serwerze Unixstorm #1.
Pozdrawiam
nRx.
may the force be with us! always!
Użytkownik AmCIEk edytował ten post 15 listopada 2009 - 04:12
;] obejrzyj jeszcze kilka razy star wars :D
Napisano 15 listopada 2009 - 07:47
Napisano 15 listopada 2009 - 09:29
Neta nadal nie mam(pisze od kumpla) więc nie bierzcie mnie pod uwage przy kolejnych rozgrywkach, bo nie wiem kiedy sprawa się ustabilizuje
Jeszcze raz sry.
Nowy H@ Tawerny
Napisano 15 listopada 2009 - 11:47
Napisano 18 listopada 2009 - 07:44
co prawda jeszcze oficjalnie nic nie wiadomo [oprócz tego, że CS.Rutex wygrał więc przechodzi dalej ;P]
więc osobiście "" chciałbym Wam podziękować za zaangażowanie i udział w turnieju.
Była to wielka przyjemność i zaszczyt móc poprowadzić Team Tawerna Cs w czasie tego turnieju.
Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na kolejnej edycji, a i być może jeszcze coś z tego będzie.
Pozdrawiam Was wszytkich
i do HeAdóW i CzAsZEk na serwerze!
noReflex