Plugin jest bez sensu, bo:
- gra TP to nie tylko wbijamy all na B i nas wyrżną jak kaczki, dając przykład d2- czasem dobrze jest jak jedna osoba porobi bydło przy B, a inni wejda gala długa... dla mnie motyw, że wszyscy mają biegać przy pace jest nietrafiony.
- nie wiem, może za mało gram, ale jakoś nie zauważyłem specjalnie żeby u nas na serwie był problem z TP. Zwykle wyniki są bardzo wyrównane, albo czasem CT dostaje ostro po dupsku co świadczy o tym, że PTB daje rade (właśnie po to wyłączyliśmy immunitet adminów)
- co do stref- są one po to, aby tak naprawdę wymusić właśnie TP- CT nie może zraszować, więc T MUSI zaatakować... proste jak drut
Reasumując- gra taktyczna to nie tylko bieganie całym teamem za paką, często lepiej się rozdzielić, żeby siać zamęt + u nas nie ma właśnie problemów z TP, więc naprawdę nie wiem, po co to całe zamieszanie.
follow the bomb
Rozpoczęty przez tyro, wrz 23 2007 09:49
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 września 2007 - 01:55
Disturbed: Indestructible:
"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!
Napisano 24 września 2007 - 02:40
śmiechu warte...u nas nie ma właśnie problemów z TP
ciekawe kto często bluzgał na @ sayu na temat botów niepotrafiących grać... może ja??
kto rzucał kurwy i groził, że najlepiej wywalić pół serwera... pewnie też ja...
kto nieraz pisał, że mu się grać nie chce z takimi botami.... na pewno ja..
wyszukałem ten plugin i zrobiłem ten temat na podstawie właśnie takich tekstów i komentarzy, a teraz się nagle okazuje, że nie ma problemu... żałosne... a może chodzi o to że własne staty byłyby zagrożone, bo nie można by "raszować z awp" na długiej bo za daleko by było do paki...
strefy też są do bani, po cholerę ograniczać, przecież na mixach, czy w lidze nie ma tego...
Napisano 24 września 2007 - 02:50
ja k***iłem, bo zawsze k***ie na @ say, a ostatnio już nie k***ie z tego powodu. A co do botow to dobrze wiesz o jakie sytuacje chodziło... (paka lezy, gosc rozbraja bez defa ide z daleka go oslaniam, mowie przez mic rozbrajaj oslonie, a ten przerywa, zabil nas obu T bo mnie nie oslanial koles... i tutaj zaden plugin czy strefy nie pomoga)
Disturbed: Indestructible:
Napisano 24 września 2007 - 04:18
Plugin śmierdzi, jakieś udziwnianie i wymyślanie... Strefy to faktycznie bym wywalił, mój kumpel tak sie nagrał na TP, a dokładnie na KuPie że jak kiedyś wziąłem go do mixa to myślał ze nie można raszoac :X
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze
Nowy H@ Tawerny
Nowy H@ Tawerny
Napisano 24 września 2007 - 05:32
no to, wywalić wszystko... żeby nie było niczego... i niech nastanie anarchia... i bendzie good n1...
Tawerna[FFA] Anarchy @ Shooters.pl
/zamykam
Tawerna[FFA] Anarchy @ Shooters.pl
/zamykam
Użytkownik tyro edytował ten post 24 września 2007 - 05:36