Owi jak dobrze pamiętam bardzo często była poruszana sprawa z tymi statystykami tak? ( chodzi mi o psyche dla servera cs'a) Na samym początku wypowiedzi przyjąłem bardziej taka obojętną postawę i nie wyraziłem jednoznacznej opini. Potem po EDIT, jednak byłem "ZA" wstawieniu tego "psycho" na server.
Co to ma wspolnego ze statystykami ? ;D
Ale co ma wspołnego, bo poruszyłem pare spraw w ostatnim poscie? O co Ci chodziło teraz? ;]
OK, jeszcze raz, znowu niezrozumiale pisze posty ;]
-COD4 to zabawa, ludzie wchodzą na servery, żeby się pobawić, może część będzie chciała zobaczyć swój progress, wtedy Zapraszamy na forum
-tego typu statsy mogą spowodować TOTALNY spadek jakości gry z TP na FFA (nawiązując do cs'a) bo rozgrywka typu S&D kojarzy mi się tylko z grą TP czyli taktyki, strategie, poświęcenie- czy gracz będzie na to przychylnie patrzył i cierpliewie słuchał odgórnych rozkazów admina?
admin: "Ty lec na A ja pojde z dwoma srodek a trzech B z paką"
gracz "I po cholere mi to mówisz? Przyszedłem sobie tylko pograć po swojemu, nie mam ochoty słuchać Twoich wywodów"
I TERAZ
Jeżeli administratorzy nie będą wymagać od graczy gry zgodnie z ideą TP to
sure grajta co chceta i nawet mogą być Psycho
Ale jak postawicie na żelaznej grze TP do ostatniej kropli krwi hmmm to te psycho może troche zaburzyć tą koncepcję
Powoli dochodze do wniosku, ze w d*pie z tymi moimi wypocinami i tak zrobicie co chcecie, a z drugiej strony wiem jak ciezko ogarnąć graczy, to nie jest łatwa praca i to czy będzie TP czy wolna amerykanka na servie to zależy tylko od graczy, a nie od Was, taka prawda
;]
Dziękuję.
Użytkownik wodny edytował ten post 26 grudnia 2009 - 11:45