może na początek coś o tych skargach wg mnie fatalny pomysł bo na 1h pewnie by przybywało z 20 tematów...
co do FFA było jest i będzie tego nie da się uniknąć a spowodowane jest to tym, że nie zawsze jakiś admin jest na servie a żeby to zmienić to chyba grono adminów musiało by się powiększyć 2-3 krotnie
adminów i tak jest dużo ale problem jest taki że zazwyczaj większość jest w tym samym czasie po za tym jak wodny wspomniał życie>cs więc nie każdy może być zawsze o jakiejś ustalonej porze a z tego co widzę oraz z własnego doświadczenia jak jest już jakiś admin na servie to zazwyczaj leci pare banów czy kicków za FFA
a co do tego, że adminów często nie ma nie zapominajmy, że oprócz tego że to też człowiek to tawerna otworzyła nowy server FFA w którego rozkręcanie zaangażowało się wielu adminów ja np od 2tyg na TP byłem chyba 2x a na FFA spędzam każdą wolną chwilę czy to po powrocie do domu czy wieczorem
a i jeszcze co do sytuacji kiedy ktoś zostaje sam a inni go oskarżają o FFA to wszystko zależy od sytuacji ... jak już Marurban wspomniał, że to głupota rzucać sie sam na 5 kiedy to ma się np sprzęt za 8k to się zgodzę bo to jest masakryczna głupota i nic tym sie nie udowadnia
ale co innego gdy np zostało sie samemu a w przeciwników jest 2 no jeżeli ktoś ma mało hp to ok rozumiem ale jak ktoś ma full to wybaczcie ale 2 to nie jest dużo i każdy potrafi
a jeszcze co innego jak ktoś regularnie nie chodzi np do paki czy po pake:) już nie raz się zdarzało, że kilka rund pod rząd ktoś sobie to olewał no cóż ale w takich sytuacjach chyba nic innego jak kick czy ban jeżeli już ostrzeżenia wcześniej były
no ale wracając do FFA
to jest pojęcie względne dla niektórych to może być jak to wspomniał Bodzio akcja gdy 8 idzie bananem a ostatni idzie domkiem hmm wszystko zależy od sytuacji bo tak na prawdę nie można jasno i z góry jak my teraz określić kiedy ktoś gra FFA a kiedy nie takie najoczywistsze objawy gry FFA to gdy 4 osoby zachowują gdy jest paka podłożona a w tt zostało 2 graczy (wiem głupi przykład ale chodzi mi o coś oczywistego co jest rzadko)
a co do prowadzenia to nie raz słyszałem jak ktoś przez parę rund prowadził a potem przestawał gdy widział że go przestają słuchać ... na ogół jest tak że gdy ktoś prowadzi i skutkiem tego jest zwycięstwo to wszyscy są zainteresowani dalszymi propozycjami lecz gdy raz osoba prowadząca pomyli się tzn przez niego niestety team przegra to nagle pojawiają sie osoby które przekreślają prowadzącego i mają go gdzieś że tak powiem i już go nie słuchają i tak jest często i przez to prowadzący rezygnuje z gry bo po co prowadzić gdy słucha cie jedna osoba?