6 propozycji dla Tawerny
Napisano 05 marca 2010 - 08:33
Dostalismy tez jak na razie za darmo serwer pokemoda nad ktorym mozna by bylo chwile powalczyc
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 05 marca 2010 - 09:18
a co do elite, podobalo mi sie ale gdy elite sie zapelnialo, tp pustoszalo
Napisano 05 marca 2010 - 09:49
Napisano 05 marca 2010 - 09:55
czas rundy - raczej nie, wielu czeka az zostanie 1min i dopiero cos robi, czyli ponad 30sek kampia np. na respie.
strefy raszu - tak dla odmiany by zdjac
a plugin - jest doby-bardzo- by niebylo tekstow ze: sam na 2 czy 7, niedam rady, mam awp,malo czasu
a na elite potrzebna byla rejestracja, jakies tam wymagania byly
Napisano 05 marca 2010 - 10:25
Napisano 05 marca 2010 - 10:32
Napisano 05 marca 2010 - 04:03
Napisano 11 marca 2010 - 10:13
pomysł niegłupi. sam o tym kiedyś myślałem. trochę taka zmyłka by była, dwa serwery takie same. kiedyś może do tego wrócimy. teraz najwazniejsze jest więcej ludzi do prowadzenia TP. musi być kilkunastu ogarniętych adminów, którzy będą grali i dbali o poziom i porządek.
może trzeba dac graczom cynk, żeby się zgłaszali, kto chce pełnić funkcję. na pewno sa tacy, co sie nadają. zawsze są tacy.
Mozna byłoby coś takego zorganizować na okres tygodnia badz dwoch tygodni tylko w celu sprawdzenia. Wiecej osob przewijałoby się przez nasze servery, więcej graczy, którym się spodoba ten server, a co za tym idzie wieksza liczba chętnych na stanowisko admina ( dzieki temu zapchalibysmy nasza dziure "adminową" ;] )
musi być kilkunastu ogarniętych adminów
Ogarniętych adminów nie da sie znaleźć na ulicy a dzieki kolejnemu serverowi TP moglibysmy przynajmniej powiekszyc obszar poszukiwan takowych.
Z drugiej strony co nam szkodzi?? Macie dedyka wiec mozna sprobowac
Użytkownik wodny edytował ten post 11 marca 2010 - 10:14