TDM server
Napisano 22 marca 2010 - 09:36
Napisano 22 marca 2010 - 09:37
Napisano 22 marca 2010 - 09:55
Ja bym osobiscie wolal bardziej mix, jezeli jednak bardziej wam odpowiada pure TDm to tez się dogadamy
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 22 marca 2010 - 09:58
Napisano 22 marca 2010 - 10:05
tak wyglada obecny MC
set sv_mapRotation "gametype dom map mp_vacant gametype war map mp_crash gametype sab map mp_backlot gametype dom map mp_pipeline gametype war map mp_bog gametype war map mp_crossfire gametype war map mp_convoy gametype dom map mp_cargoship gametype war map mp_citystreets gametype war map mp_carentan"
Napisano 22 marca 2010 - 10:09
Napisano 22 marca 2010 - 10:15
Napisano 22 marca 2010 - 10:19
Napisano 22 marca 2010 - 10:23
Owi mapki taki jak: Crash, Cross, Pipline, Ambush, Vacant, Broadcast, Strike, City, Chinatown, Bog no i to komplet jest
przeczytaj jaki mc jest aktualnie - tu jest to samo co wymieniles bez 2 map bodajze.
poproszę o konkretną listę map wraz z trybami na tych mapach.
Napisano 22 marca 2010 - 11:31
Napisano 23 marca 2010 - 09:38
Napisano 23 marca 2010 - 09:48
Serwer jednak stanąl dla Dumbassa i kinslayera okolo poltora miesiąca temu - mieli zebrac ekipę i grac na Nim. Wczora zadeklarowali gotowośc do gry także jak najbardziej mogą się tym serwerem zając.
Nie powinno to ujemnie wplynac na #1. Chyba ze nagle wszyscy zaczną tam chodzic.
Napisano 23 marca 2010 - 10:09
Napisano 23 marca 2010 - 07:33
Napisano 25 marca 2010 - 10:21
Jezeli chcecie jakichkolwiek zmian musza byc one przemyslane i dokladnie przedstawione - jaka mapa jaki tryb, le czasu jakie limity itp..
Napisano 22 czerwca 2010 - 09:28
Napisano 22 czerwca 2010 - 09:46
Oraz nasi znajomi z XF, plan jest taki, aby miec XF wlaczone co by ludziska widzieli gdzie gramy
TDm na powiedzmy 18 slotow narazie, oslabione heli koniecznie !
Czas gry wieczory, sa wakacje wiec pewnie czesciej za dnia.
Napisano 22 czerwca 2010 - 09:58
Mam nadzieje ze nie przejdzie wam ochota po 1 dniu tak jak to widac powyzej czy w temacie z frontlines.
W razie jakichkolwiek problemow z konfiguracja piszcie tu propozycje zmian wraz z uzasadnieniem. W wolnym czasie zmiany zastosuję
Napisano 23 czerwca 2010 - 12:35
To Ja Owi przepraszam to moja wina moja bardzo wielka wina zawsze moje głupie pomysły przetwarzają sie w czyny wybacz nie zabijaj mnie czy szatana bo szatan był tylko niewinnym narzędziem zbrodni ale jak co kornika możesz ,co do mnie i tak mam wysokie ciśnienie i lekarz daje mi mało czasu jak sie będę denerwował J . Wiadomo ludzi będzie mało na początku to normalnie ale jak viv kin czy ja przyciągniemy parę osób to juz będzie mały sukces te osoby następnych itd i jest szansa ze ruszy tym bardziej ze Herki padają powoli (podobno) i ludzie się rozchodzą… po innych serwach z tego co widzę a TDM HC zawsze był i będzie najbardziej uczęszczanym przez młodocianych wymiataczy ludzie wola takie serwy ze nie czeka się na odrodzenie ze skanują na maxa ze 3nady maja w majtkach blabla takie moje skromne zdanie aaa jak nie ruszy serv trudno nic nie tracimy nic złego się nie stanie na miesiąc dwa można spróbować. Ważne tez by mieć tez xfire włączony jak będziemy grali żeby ludzie widzieli gdzie gramy i łączyli się za nami…
Wiec trzeba pomieszać mapy duża ,mała, duża, mała itd
trzeba administratorów… jednego przynajmniej co rano będzie pilnował i 2 na wieczór np. Kin ma już doświadczenie i viv
jak juz to sie cos rozkręci przydała by sie jakaś stronka przejrzysta ,
a i jeszcze do 28 slotów zwiększyć na razie jak będzie więcej ludzi przychodzić pomyśli się i więcej się da…
i na koniec bota poprawić bo cos nie działa i tyle
Oczywiście nie spieszy sie aż tak jak będzie czas zadziałajcie tam cos...
Dobra to moja chora myśl była jak co przepraszam ze myślę hehehe oczywiście jak będę miał czas będę wbijał i pomagał rozkręcić…
Damian
www.damiannowak.pl
Użytkownik Conan edytował ten post 23 czerwca 2010 - 12:38