Reprezetancja GC CS 1.6 - dyskusja
Napisano 04 kwietnia 2010 - 08:01
Napisano 04 kwietnia 2010 - 08:07
Napisano 06 kwietnia 2010 - 03:56
Napisano 06 kwietnia 2010 - 03:59
;]
Napisano 06 kwietnia 2010 - 06:52
Napisano 06 kwietnia 2010 - 09:51
Napisano 07 kwietnia 2010 - 08:13
Napisano 09 kwietnia 2010 - 01:24
Napisano 22 kwietnia 2010 - 05:46
Użytkownik Fikus edytował ten post 22 kwietnia 2010 - 05:50
Napisano 24 kwietnia 2010 - 09:04
Napisano 24 kwietnia 2010 - 09:12
przykro sie mowi...
a juz bez zartow...
Tak moze i bedzie lepiej.
Bedzie taka reprezentacja na jaką ta spolecznosc zasluguje - czyli zadna.

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 24 kwietnia 2010 - 09:42
Użytkownik wodny edytował ten post 24 kwietnia 2010 - 09:42
Napisano 24 kwietnia 2010 - 09:55
Napisano 24 kwietnia 2010 - 10:00

Napisano 24 kwietnia 2010 - 10:47

Napisano 25 kwietnia 2010 - 06:50
R.I.P. jakby były osiągnięcia to byłby i server.
A poza tym - nie ma komu się składać na TP i na dedyk, a Ty od nas jeszcze coś wymagasz.
Wiesz łukasz tutaj było podobno uzgodnione, że będziemy wspierać chlopaków w kwestii zamawiania serwera. Także rozumiem prośbe dudisa.
Stary ja tu sie czasem MIESIĄC nie moge doprosic o wsparcie opłat za dedyka. Forum nasze jest duze, dodatkowo forum IPBoard nie chodzi na wiekszosci hostingów - po prostu maszyny są za slabe (co widac np po forum herkulesów gdzie bylo ratowane juz dwa razy.. dlatego oplaty hostingowe w wys 85 miesiecznie b czesto pokrywam w calosci sam. Przez caly miesiąc nie ma komu dolozyc za wiele. A ci co mają chociaz troszkę chęci (bo nie o kase sie tu rozbija) to wspomagają w pierwszej kolejnosci TP i Dedyk.Przez 2 dni żadnej informacji co do jakiejkolwiek kasy... Choć to tylko 17zł. Logo miało być miesiąc temu... Strona też od jakiegoś czasu miała być tworzona, a żadnych informacji nie było... Dlatego nie widzę większego sensu...
Co do loga i strony - mamy wielu uzytkoników z masą wolnego czasu - moze cos by zrobili, ale jak widac nie bardzo się chce. Swoją drogą to akurat jezeli chodzi o logo to ktoś z Was również moglby sprobowac. To samo dotyczy strony - zawsze ktoś mógłby ją dla was zrobić.
Na mnie proszę nie patrzyć. Ja i tak mam tu co robić.

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 25 kwietnia 2010 - 10:07
Wiesz łukasz tutaj było podobno uzgodnione, że będziemy wspierać chlopaków w kwestii zamawiania serwera. Także rozumiem prośbe dudisa.
(...)
Hmm, to ja o niczym takim nie słyszałem. Przepraszam więc.

Napisano 25 kwietnia 2010 - 02:18
Napisano 25 kwietnia 2010 - 04:18
Jezu czlowieku, robisz komus łaske, ze bedziesz grał, nie chcesz nie graj, dla Ciebie powinien byc to zaszczyt reprezentowac gc. Myslisz, ze przecietnego gracza obchodzi czy gc cos wygra w jakims turnieju czy nie? Wystarczy, ze bys co jakis czas przypomnial, aby Was wesprzec, tymczasem napisales 1x o tym, ze brakuje Wam 17zl, a na nastepny dzien, ze odchodzicie, takze przemysl to, bo na serwerze gra sporo ogarnietych ludzi, dla ktorych ZASZCZYTEM bedzie reprezentowanie gc.Były osoby, które miały się zająć i logo i stroną, ale nie będę wymieniał, bo nie widzę w tym sensu. Rozważałem nawet nasz udział w turnieju cscenter po takich komentarzach jak "cu gwiazdeczki", zauważyłem, że chyba nie jesteśmy mile widziani, bo teraz pokazują co poniektórzy jakie mają o nas zdanie... Jeśli nie chcecie abyśmy was zaprezentowali, wystarczy powiedzieć...
Aha i jeszcze jedno, zeby Was mieli finansowac gracze, wypadalo by od czasu do czasu pograc na serwerze, ktory sie reprezentuje..
Użytkownik Ridlez edytował ten post 25 kwietnia 2010 - 04:21
Napisano 25 kwietnia 2010 - 04:47

racja zagraliście 10 meczy na lc pod tagiem GC i aż po moim upomnieniu zmieniliście strone klanowa z google.pl na gamingcrew.pl bo tak to nawet by wam to do głowy nie przyszło. na esl był w ogóle gc? ja tylko widziałem jak pod tagiem czachy graliście. na gb widziałem jak pare razy zagraliście pod gc.. szał!Do dnia dzisiejszego graliśmy pod nazwą gamingcrew w takich ligach jak lc/gb/esl.
teraz wróce do lc. twardo graliście i nagle co? p*****nąłeś fochem, ze nie grasz, odchodzisz z drużyny i szukasz sobie nowej. jaką mamy pewność, że za tydzien nie będzie tego samego? na lc usuneliście drużyne, 0 informacji na ten temat na forum. nagle drużyna się rodzi na nowo, bierzecie kogoś do drużyny i znowu twardo zaczynacie grać tylko jeszcze z pretensjami wyskakujesz do nas, że nikt Ci łaskawie 17 zł nie chce dać? żeby sie dowiedzieć od osób trzecich, że team znowu sie rozsypał? dodam tylko, że serwer dla was już miałem praktycznie załatwiony ale wczoraj odpisałem do serwerowni, że to już nieaktualne.
Logo miało być miesiąc temu... Strona też od jakiegoś czasu miała być tworzona, a żadnych informacji nie było...
Były osoby, które miały się zająć i logo i stroną, ale nie będę wymieniał, bo nie widzę w tym sensu.
co do loga to wystarczyło jedna osobe do tego wyznaczyć a nie miedzy sobą kogos wybierać i potem do wszystkich mieć pretensje, że loga nie ma. strony nie ma i szybko nie będzie jak zresztą Owi sam pisał. strona jest robiona wyłącznie przez Owiego, powoli i dokładnie i nagle w połowie prac ma ją dać do użytku bo Ci tak strasznie potrzebna?
prosze Cie, nie rób z siebie nie wiadomo jakiej gwiazdy ;]
no i zgodze się po części z Ridlezem