ojej przesadzasz ;d i tak tam sie godzinki nie licza przeciez ;pp
Perzyk
Rozpoczęty przez Perzyk, kwi 03 2010 10:04
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 kwietnia 2010 - 10:34
Napisano 24 kwietnia 2010 - 10:51
licza sie i to bardzo, gracze jak i @ powinni cie poznac pozatym cos za bardzo ci sie spieszy, ja jestem narazie na nie.
Napisano 25 kwietnia 2010 - 06:59
Co tam w mojej sprawie słychać? ;d
http://www.gametrack...k&Search=Search
Na pewno jestes w lepszym położeniu niz gdy pierwszy raz składałeś podanie.
Minusem jest niska aktywnosc na forum i wlasnie nabijanie czasu na spekcie - co jest pe i nieładne (gametracker nalicza ten czas). Jednakze na serwerze dobrze ciebie kojarzę i nie mam zastrzezn. Nikt sie tez na Ciebie nie skarzyl.
Porozmawiam w administracji z chlopakami na ten temat (zejdzie zapewne parę dni), ale popraw w miedzyczasie swoją aktywnosc u nas na forum. Daj sie poznac wszystkim innym
Ale podsumowujac - jestes na bardzo dobrej drodze i to kwestia bardzo krotkiego czasu i dostaniesz funkcję.
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 26 kwietnia 2010 - 12:00
Mnie już zrażasz samą tą swoją niecierpliwością. Rozegrał byś bez spiny tę wymaganą liczbę godzin,a nie tak; byle minimum i już cieszysz się funkcją. Trochę dziwnie to wygląda i brzmi,ale wg mnie jako niestety przyszły administrator powinieneś się wykazać większą cierpliwością i stoickim spokojem, a tak to wygląda jak byś cały czas wykrzykiwał z tłumu "Dajcie mi, już nie mogę się doczekać!" Aha, no i jeszcze te przekonywanie jakiegoś tam admina żeby koniecznie się o nim wypowiedział i te nabijanie godzin...
Użytkownik dudson edytował ten post 26 kwietnia 2010 - 12:03
Napisano 06 maja 2010 - 05:30
Wiadomość wygenerowana automatycznie
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Przyjęty
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga GamingCrew.pl
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: Przyjęty
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga GamingCrew.pl