Co by bylo, gdyby...?
Rozpoczęty przez wodny, maj 12 2010 09:50
31 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 maja 2010 - 09:35
setka to autodestrukcja będziesz pisał głupoty wydzwaniał a potem będziesz przepraszał i wracasz do stanu wejściowego zamknij się po prostu na 2-3 dni i się nie odzywaj, zdawaj relację jakie reakcje zaobserwujesz ;]
kiedyś wróce
Napisano 13 maja 2010 - 11:55
<interpretacja postu Amćka>
Nie pij przed lustrem, tylko zaproś mnie Samemu pijąc tylko pogorszysz sytuację, czego później będziesz żałował. Lepiej odpuść i zachowaj się jak myśliwy - obserwuj zwierzynę i wyciągaj wnioski.
</interpretacja postu Amćka>
A tak na poważnie, Amciek dobrze pisze. Odpuść na kilka dni, nabierz dystansu do sprawy i dopiero wtedy podejmij racjonalne kroki.
Btw. fajnie się radzi, szkoda, że sam nie umiem stosować się do swoich rad :X
Nie pij przed lustrem, tylko zaproś mnie Samemu pijąc tylko pogorszysz sytuację, czego później będziesz żałował. Lepiej odpuść i zachowaj się jak myśliwy - obserwuj zwierzynę i wyciągaj wnioski.
</interpretacja postu Amćka>
A tak na poważnie, Amciek dobrze pisze. Odpuść na kilka dni, nabierz dystansu do sprawy i dopiero wtedy podejmij racjonalne kroki.
Btw. fajnie się radzi, szkoda, że sam nie umiem stosować się do swoich rad :X
Blood was here.
Napisano 13 maja 2010 - 02:49
E tam, bzdury. W tych kwestiach od zwierząt się niczym nie różni. Wiadomo, że ciągnie tylko do jednego, ale to jest normalne u każdego samca/ssaka. ; d
Napisano 13 maja 2010 - 06:13
tego kwiata to pół świata, teraz to dziewuchy wyrywają facetów , a nie jak kiedys , czekaj sama przylezie hehe
Napisano 13 maja 2010 - 06:48
macie racje ;] nie chce byc jej kolejnym adoratorem, wiec odbije w bok i pojde wlasna sciezka ;]
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"
Napisano 13 maja 2010 - 06:50
Ja zdążyłem się już nauczyć jednego: komplementuj, przytakuj, nie zastanawiaj się i broń boże nie zakazuj to będzie dobrze i wszyscy będą happy
Blood was here.
Napisano 13 maja 2010 - 06:51
i zrob z siebie ciote nie prawdziwego mezczyzne ;]
Napisano 13 maja 2010 - 07:45
ciote to z siebie zrobisz jak za chłopami będziesz się uganiał - rozróżniaj pojęcia.
Przecież nikt na siłe Was przy dziewczynach nie trzyma, skoro macie być sztuczni to po co z nią się męczyć?
Przecież nikt na siłe Was przy dziewczynach nie trzyma, skoro macie być sztuczni to po co z nią się męczyć?
Napisano 13 maja 2010 - 07:45
hahahha
Was czytajac to sie usmiac mozna
zamiast tych durnych podchodow lepiej wprost powiedziec np : Chcesz sie spotkac na piwo?
a nie beda owijac w bawelne
wiem co mowie bo nie raz pierwsza zaczepialam chlopakow,
ja tam wole wiedziec na czym stoje zamiast myslec "kochaaaaaa..... nie kochaaaaaaa"
Wszystko co wyzej napisalam tyczylo sie okresu gdy bylam samotna, glupia i nieszczesliwa gdyz nie poznalam jeszcze wowczas mego obecnego kochanego meza
Was czytajac to sie usmiac mozna
zamiast tych durnych podchodow lepiej wprost powiedziec np : Chcesz sie spotkac na piwo?
a nie beda owijac w bawelne
wiem co mowie bo nie raz pierwsza zaczepialam chlopakow,
ja tam wole wiedziec na czym stoje zamiast myslec "kochaaaaaa..... nie kochaaaaaaa"
Wszystko co wyzej napisalam tyczylo sie okresu gdy bylam samotna, glupia i nieszczesliwa gdyz nie poznalam jeszcze wowczas mego obecnego kochanego meza
Napisano 13 maja 2010 - 10:35
Imo rushoffa ma racje.
Ja tam nie jestem jakimś specjalistą od tych spraw, ale z tego co zaobserwowałem to najskuteczniejszą metodą zarówno na podryw jaki i w ogole na kobitki to być pewnym siebie i tyle ;] To działa, niezależnie od wieku, inteligencji czy miejsca.
Soooou fotny co do 1 posta to zostań gejem, nie będziesz miał problemów kobietami, będziesz elo elo na czasie i do tego nie będziesz miał tych dylematów co ona sobie myśli i czemu się tak zachowuje ;]
Tylko jest jeden minus tego rozwiązania, a mianowicie będę Cię prześladował na forum :PP
Pffff, ale ześ tam pojechal...
Ja tam nie jestem jakimś specjalistą od tych spraw, ale z tego co zaobserwowałem to najskuteczniejszą metodą zarówno na podryw jaki i w ogole na kobitki to być pewnym siebie i tyle ;] To działa, niezależnie od wieku, inteligencji czy miejsca.
Soooou fotny co do 1 posta to zostań gejem, nie będziesz miał problemów kobietami, będziesz elo elo na czasie i do tego nie będziesz miał tych dylematów co ona sobie myśli i czemu się tak zachowuje ;]
Tylko jest jeden minus tego rozwiązania, a mianowicie będę Cię prześladował na forum :PP
Pffff, ale ześ tam pojechal...
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze
Nowy H@ Tawerny
Nowy H@ Tawerny
Napisano 13 maja 2010 - 10:42
mam zostac pedalem ? idz spac skar jutro musisz wstac do szkoly ;D