Miałem jeszcze kiedyś słuchawki philips. Coś TAKIEGO. Jeżeli nie potrzebujesz słuchawek z mikrofonem, to polecam te, są na prawdę świetne i do grania i do słuchania. Używałem ich przez ponad rok.
Dopiero zauważyłem, że podałeś je w swoim poście. Więc powiem tyle, że jeżeli miałbym kupować słuchawki bez mikrofonu to wziąłbym właśnie te. Cena za taki dźwięk jest bardzo niska.
em jestes magiczny pixel bo nie zamiescilem ich w swoim poscie ale nad nimi tez myslalem
tylko ze wlasnie czytam recenzje z benchmarka i ktos zwrocil uwage na slabe pozycjonowanie, a to jedna z dwoch rzeczy na ktorych mi najbardziej zalezy (dobre pozycjonowanie ktore na moich noname'ach strasznie szwankuje i poczucie roznicy w sluchaniu muzyki - to zapewne odczuje w kazdych firmowych sluchawkach

). poza tym na tych aukcjach ze sluchawkami senheisera dodaja mikrofon zalmana ktory zdaje sie jest dosc dobry, na pewno nie chce kupowac sluchawek zupelnie bez dodanego w miare dobrego mikrofonu ktorego moge podczepic pod kabel, bo jedyny jaki mam to stojacy noname za 10zl z mediamarktu.
Trochę gorzej natomiast przedstawia się sytuacja w grach, choć może to być wina karty dźwiękowej. Dawniej grałem w Enemy Territory, gdzie słuchawki były bardzo pomocne i często po usłyszeniu kroków kierowałem celownik na głowę przeciwnika podbiegającego do jakiegoś okna. Nie narzekałem, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem na co mogę narzekać. W Call of Duty 4 uświadomiłem sobie, jak bardzo mi brakuje dokładnego rozróżnienia przód/tył oraz góra/dół. Często w piętrowych budynkach mam problem z określeniem czy wróg biega nade mną czy pode mną. Z określaniem przód/tył jest problem gdy coś się dzieje idealnie przede mną lub za mną. W przypadku kroków po skosie jest nieco lepiej i przeważnie udaje się określić położenie wroga, jednak w grze, gdzie pociski bez problemu przelatują przez część ścian, jest to po prostu za mało.
tu cala recenzja:
http://www.benchmark...P2500-1588.htmlhm. nadal bardziej przekonuja mnie sennheisery, moze tez troche bardziej jade firmą i tym ze gdy posluchalem sobie jakiegos kawalka u kumpla na HD555 to prawie nie wytrzymalem zeby mu je ukrasc
tak czy siak mam czas do poczatku czerwca zeby sie zastanowic, dopiero wtedy bede mial kase.