Napisano 26 czerwca 2010 - 08:49
Po pierwsze to jest k**wa śmiech na sali, że mimo pisząc w temacie aby ktoś zagrał to była jedna osoba na serwerze ;] Widzę, że jak się nie wezmę za ten serwer to ch*ja z tego będzie, chociaż czasu mało i jeszcze te MŚ, ale z Wami czy bez Was go rozkręcę.
Widze, że tutaj większość ma na to wyj**ane, ale jak jest jakaś skarga na admina , albo inny temat i powstaje w nim napinka, to od razu k**wa wszyscy aktywni. Z początku jak to zwykle bywa jakieś zainteresowanie bylo, a teraz to cięzko Wam wejść na GunGame,
Wiem, że rozgrywka ciekawa jest dopiero jesli jest po kilku graczy w drużynie, ale k**wa, żeby bylo 10 osób to najpierw muszą być 2,3 ,4 ,5 i tak dalej, każdy chyba liczyć umie.
Z takim waszym podejściem, to będzie gówno a nie kolejne serwery. Z pewnością wielu chciałoby serwer ELITE TP,ale gówno będziecie mieć a nie serwer z prawdziwym TP, jeśli nie potraficie się zaangażować w rozwój naszej społeczności od strony CS 1.6, a wystarczy żeby grało z 5-6 osób to nowi będą wchodzić i część z niech z pewnością powróci.
Wiem, że są Mistrzostwa Świata, ale od 17:45 - 20:30 jest przerwa i niewierze , żebyście k**wa nie mogli znaleźć co najmniej 30 minut żeby pograć. Zresztą są wakacje i wielu z was z d*pą w domu siedzi, to się zgadajcie na steam we friends, czy tez jest ten temat i pograjcie jakoś z rana też, z pewnością wielu graczy da rade przyciągnąć.
Trzeba też tematy poodświeżać, z reklamą , ale to może o tym jutro bo ide na drugą połowę meczu . ;]
Co do psycho, to tam trzeba brać pod uwage zabójstwa, bo to psycho coś oszukuje, potrafi nabić kilkanaście godzin, nawet jak tej osoby nie ma na serwerze.
Trzeba też tematy poodświeżać, z reklamą , ale to może o tym jutro bo ide na drugą połowę meczu . ;]
"Nigdy się nie poddawaj"