Fikus, ale prosze Cie, pisałem Ci o tym 1000 razy i mam Ci przypomnieć co odpisywałeś?
Post Fantazji
"zachowanie jarka jak i kiedys pro powinno byc poddane osobnej dyskusji
nie wiem za co dostali swoje adminowe flagi ale napewno nie za postawe na serwerze
jedyna zaleta jarka jest to ze szybko wybiega z respa i nie trzeba go dlugo sluchac,nie raz zdarzylo mu sie obrazic przez mica, dzis tez bylem tego swiadkiem, porzadek to chyba tylko na biurku utrzymuje,
co do kiedys pro to nie widzialem zeby ktorys z adminow stal tyle czasu na respie co on , prowdzic chyba nigdy nie prowadzil gry, jedyny plus to to ze sie nie odzywa bo wtedy byloby chyba jeszcze gorzej
tyle na ta chwile mam ochote napisac, widze ze kryteria przyznawania adminow znajduja sie na rowni pochylej, "
Post will'a
"tego co Bodziu pisze, potwierdzić nie moge ale dodam, że sam spotkałem się 2 razy z podobnymi sytuacjami.
Raz jak jaro dał kicka scarowi za to, że puszczał muzyke na nożówce spytałem go "dales mu kicka za to, ze puszczal muzyke w trakcie nozowki?' po czym dostalem odpowiedz "to nie twoja sprawa" po czym odpisalem mu, ze Scar nie robil niczego co by bylo niezgodne z regulaminem to kolega mi powiedzial, ze jak mi sie nie podoba to tez mnie moze kicknac za to ze w ogole zwrocilem mu uwage
. no i druga sytuacja, gdzie ktos nadmiernie przeklinal i zwrocilem jarowi uwage no i po naprawde dluuuuuugim spamie dostalem odp, ze on jest adminem i on decyduje kiedy ma kogos wywalic."
post Swirq'a
"dzisiaj grałem z rana na serwie i typ o nicku " tp? " napisał po tym jak został zblokowany chyba coś takiego ,,i co ty robisz zerowcu/zerze" nie pamiętam dokładnie tego zdania ale na 100 % chodziło o takie coś ...
po czym kili_man jaro napisał ,,do mnie to było? " i cisza pan ,, tp?" już nic nie odpisał .. po czym ja napisałem ,, że nie ma znaczenia do kogo napisał za taki tekst należy sie ban" i oczywiście zlewka ze strony kili_man jaro "
post Fujary
"No w sumie to popieram bodzia, JA teraz daja kicka za byle gowno ale nie dadza za notoryczne przeklinanie i wyzywanie... Co do kili_manjaro to osobiscie go nie znam, niektore decyzje sluszne, a na niektore skargi "zlewa" . Moze zlewa dlatego, ze chce pograc, no ale admin bardziej powinien zajmowac sie servem a nie statami
. A z tym just skill to naprawde, czasem sie zastanawiam czy on jakiegos certyfiaktu nie ma
"
I Ty się pytasz czy tak jest faktycznie ? Czy jest w szeregach jeszcze jakiś admin na którego psioczy tyle osób ? Nie bede wklejac juz postów które ja wrzucałem, bo było ich sporo.
Proszę bardzo, zuploaduje jeszcze demo, gdzie admin z premedytacja mnie atakuje w głowe, aż do slaya, przez mikrofon odezwał się jaro, "że mu specjalnie podchodze i przeszkadzam w grze !" Bez komentarza, na demie nawet widać, że mu oddać nie chciałem, zresztą palacz był na serwie, może oll potwierdzić. Czas ~15.00
Użytkownik Bodziuuuu edytował ten post 01 lipca 2010 - 11:23