co do tej akcji na specu to chcialbym dodac ze jestem JA i to dopiero miesiac (to jeszcze przed wyjazdem) wydaje mi sie ze ogladniecie tego co kolega zauwazyl nie majac o tym pojecia czegoś moze nauczyc? nie mowie ze niewiem jak wygladaja czity i jak je rozpoznac ale czasem warto sprawdzic to co ktos zauwazyl lub tez co wzbudzilo jego ciekawość.. a co do tych slotów to nie zmienilo by nic jakbysmy grali i tak bys nie mogl wbic na serweroO
Uwagi/zażalenia/wymagania wobec adminów
Rozpoczęty przez Fikus, cze 30 2010 03:26
47 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 sierpnia 2010 - 06:35
Napisano 26 sierpnia 2010 - 06:54
Jak dla mnie duzo adminów jest w porządku i dobrze sie sprawują, Wiadomo czasami popełni ktoś błąd.
Napisano 26 sierpnia 2010 - 07:20
Miałem tak samo długie wypociny pisać co Abras, teraz wystarczy że się tylko przypnę pod jego wypowiedz, zgadzam się z nim w 100%.
Moim zdaniem każdy z adminów stara się pomoc na serwerze, jest nas sporo, ale nie każdy może codziennie zajrzeć na serwer.
Moim zdaniem każdy z adminów stara się pomoc na serwerze, jest nas sporo, ale nie każdy może codziennie zajrzeć na serwer.
Użytkownik pChLa edytował ten post 26 sierpnia 2010 - 07:22
Napisano 26 sierpnia 2010 - 08:18
Wrecz przeciwnie do mnie wielokrotnie dzwonia jak cos jest nie tak
Napisano 04 września 2010 - 07:34
Nie dotyczy to dokładnie tego tematu, ale tego samego podejścia.
"powiedz, czy Ty zbanowałbyś jeżeli jakiś gracz powiedziałby Ci coś, czego nie widziałeś? zaufasz mu i zbanujesz? chyba logiczne, że musiałem to sprawdzić"
Sam kilka razy spamowałem na @ czacie o gorszych akcjach....i właśnie kilku adminów odmawia jakiejkolwiek interwencji, jedynie co napiszą "spokój". Też zacząłem się potem produkować, a admini odpisywali, że skoro nie widzieli to oni nic nie zrobią, mogą upomnieć najwyżej. Troche to głupie, skoro ze 3-4 razy spamowałem, że typek robi chlew, bo rzuca He i flesze na respie, a potem atakuje ludzi i akurat takie osoby, który przychodzą robić tylko syf mają w d*pie wasze upomnienia. Skoro nie wierzycie i raport na @ czacie okaże się kłamstwem, to tej osobie można potem wlepić bana za oszustwo przecież tak ? Jak ktoś wam pisze, że ktoś jest afk to co, zmieniacie drużyne i dopiero dajecie slay/kick ?
"powiedz, czy Ty zbanowałbyś jeżeli jakiś gracz powiedziałby Ci coś, czego nie widziałeś? zaufasz mu i zbanujesz? chyba logiczne, że musiałem to sprawdzić"
Sam kilka razy spamowałem na @ czacie o gorszych akcjach....i właśnie kilku adminów odmawia jakiejkolwiek interwencji, jedynie co napiszą "spokój". Też zacząłem się potem produkować, a admini odpisywali, że skoro nie widzieli to oni nic nie zrobią, mogą upomnieć najwyżej. Troche to głupie, skoro ze 3-4 razy spamowałem, że typek robi chlew, bo rzuca He i flesze na respie, a potem atakuje ludzi i akurat takie osoby, który przychodzą robić tylko syf mają w d*pie wasze upomnienia. Skoro nie wierzycie i raport na @ czacie okaże się kłamstwem, to tej osobie można potem wlepić bana za oszustwo przecież tak ? Jak ktoś wam pisze, że ktoś jest afk to co, zmieniacie drużyne i dopiero dajecie slay/kick ?
Napisano 04 września 2010 - 02:09
1. mają gdzieś
2. nie są w stanie (pijani etc.)
3. nie ufają / boją się
4. nie wiedzą co robić, głupieją (częstym skutkiem jest /quit)
5. są zajęci czymś innym (np elitarnym prowadzeniem gry, opierdzielaniem drużyny w której aktualnie buszują)
Wszystkie sytuacje 2-5 jesteśmy w stanie przegryźć, można załatwić w inny sposób poprzez PW tudzież reprymendę (ex. nie pij tyle)
Jeśli ktoś jest świadkiem sytuacji nr 1, zapraszam do kolekcjonowania danych od dnia dzisiejszego. konkrety innym słowem
ps. co do afk zły przykład bo afk kicker wywala
2. nie są w stanie (pijani etc.)
3. nie ufają / boją się
4. nie wiedzą co robić, głupieją (częstym skutkiem jest /quit)
5. są zajęci czymś innym (np elitarnym prowadzeniem gry, opierdzielaniem drużyny w której aktualnie buszują)
Wszystkie sytuacje 2-5 jesteśmy w stanie przegryźć, można załatwić w inny sposób poprzez PW tudzież reprymendę (ex. nie pij tyle)
Jeśli ktoś jest świadkiem sytuacji nr 1, zapraszam do kolekcjonowania danych od dnia dzisiejszego. konkrety innym słowem
ps. co do afk zły przykład bo afk kicker wywala
kiedyś wróce
Napisano 04 września 2010 - 07:01
No sry ja rozumiem jak wejdzie jakiś pierwszy lepszy gracz z brzegu i napisze coś takiego.... ale jak ktoś kto gra długo na serwerze, interesuje się życiem serwera to powinno się od razu kickować/banować, chyba to gracze właśnie mają dawać jakieś podejrzane sytuacje aby admini od razu wywalali a nie że muszę sprawdzić, bo nie wiem czy tak można itp......
asdasdas