Skocz do zawartości

Zdjęcie

BANan

• Zamknięty Temat jest zamknięty
34 odpowiedzi w tym temacie

#21 kruca-bomba

kruca-bomba

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 9 postów
  • Ską…d:Wrocław

Napisano 11 lipca 2010 - 05:58

jeżeli ja biorę pakę to idę gdzie mi się podoba a to w interesie drużyny jest mnie osłaniać a żaden admin nie będzie mi mówił gdzie mam iść, tylko jego obowiązkiem i reszty teamu jest osłanianie mi d*py ,nikt nie może mi narzucać stylu gry.
  • 0

#22 palacz

palacz

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 911 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 11 lipca 2010 - 07:19

Nie mogę już tego czytać! :lol: Wiem że publiczne serwery mają mało wspólnego z TP ale najwyraźniej jacy gracze taki serw. Jeżeli uważasz ze to drużyna ma biegać za paką a nie odwrotnie to jesteś doskonałym przykładem w0j0wn1k@ t3p3. Całe zamieszanie o wbijanie z kanapkami samemu na bs tak? No to ban słuszny koniec kropka! Jeżeli ktoś ma chociaż pół mózgu to wie że z paką się samemu nie lata. Gracz który o tym nie wie może grac na pokemodach albo innym gównie tego typu. Nikt nie zmusza do gry u nas ------> tam są drzwi. Dołączona grafika
  • 0

ws2xe1.jpg

#23 ShataN

ShataN

Kapitan

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 335 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 11 lipca 2010 - 10:00

Ja powiem tak.
Oczywiście jeżeli taktyka była by taka, że cały team leci na A robi tam ogień i wielkie zamieszanie, a paka idzie po cichu na B sama bądź np. z jednym typem to wtedy taka akcja jest ok, ale nie tak, że cały team ustalił, że biegnie tam i tam, a paka se biegnie sama w odwrotnym kierunku nawet o tym nie informując i zdychając z paką na bsie przez co cała runda zazwyczaj idzie w dupe.

@kruca, ale to jest serwer teamplay i należy się komunikować. Wiem, że w codzie są trochę inne realia niż w csie.

Dobra jeżeli ktoś będzie miał coś sensownego do dodania to pm do mnie. Tymczasem można wydzielić z tego wątku parę postów i dać to w jakimś temacie zbiorczym, żeby ograniczyć taki spam w skardze.
  • 0

#24 ShataN

ShataN

Kapitan

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 335 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 11 lipca 2010 - 10:01

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: Zapyrte. Jeżeli ktoś coś chce dodać sensownego, bądź chce coś dodać osoba wnosząca skargę to PM do mnie - otworzę temat.

Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.

Z poważaniem,

Załoga GamingCrew.pl
  • 0

#25 Ani4

Ani4

Kapral

• Recruit
  • PipPip
  • 60 postów
  • Ską…d:wwa

Napisano 13 lipca 2010 - 05:36

sama poszkodowana się nie wypowiadała bo jej nie było..

zatem ;) piszecie że ban się należał spoko ale czy był potrzebny ? nie wystarczy kick/upomnienie że nie biegjnij sam/sama ? skąd nowa osoba wchodząc na serwer ma to wiedziec że admin jest guru bo ma amxa ?

Już nie raz były sytuacje gdzie Pan kiedys pro teraz dno , banuje slayuje bo ktoś nie wykonuje jego poleceń to nie jest gra tylko narzucanie swojego stylu gry ... koleś miał pake został sam a ten go slayuje...bóg wie za co bo ma taki kaprys , ktoś kryje pleców znowu bany lecą bo nie pobiegł na banan żeby zginac od granatów bo wszyscy zamiast wbiegac beda stac... dalej tlumaczycie sie tp i regulaminem a nie tym co sie dzieje w grze

z koleji inny banuje za to że ktoś kampi z awp...inny bo sie rash**e na bsa z paka czyt ( wykonuje cele mapy ) wy chyba sami nie wiedziecie zbytnio jaki macie regulamin bo patrząc na adminów pokoleji każdy robi zupełnie co innego a potem tłumaczycie sie regulaminem...

Jedyne śmieszne jest tylko to że jakby admin sam został i ktoś zwróciłby mu uwage to zapewne by dostał bana a potem tłumaczył sie regulaminem taka jest prawda sami siebie nie kazecie za to ze ostatni zostajecie czy ze za paka nawet nie idziecie  czy ze bron zachowujecie tylko lazicie po mapach...a to ze ktos mowi rash b rash a to naprawde nie zbyt mnie rajcuje i nie nazywam tego gra tp i nie widze powodu zeby banowac za to ze ktos ma wlasny pomysl na gre... jezeli chodzi o tego typu sytuacje to gralam wczoraj z milczarem spytajcie jego jak wyglada moja gra tp jezeli ktos ma watpliwosci do tego

a co do samej sytuacji to mysle ze raczej skoro mam respa na b a ktos mi wyrzuca pake  pod same nogi to n/c zdarza sie nie spojrzec na radar  no ale wy pewnie jestescie nie omylni :)

pozdro & cya
  • 0

#26 pChLa

pChLa

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 429 postów
  • Ską…d:Kołobrzeg / Szczecin

Napisano 13 lipca 2010 - 09:34

pzodro cya to pisz sobie do swoich kolegów, nie do mnie. Pisałem Ci żebyś nie porównywała, ja nie kikcuje za te śmieszne rzeczy co wypisałaś. Odnoś się do tematu! Ja siebie wytłumaczyłem, przeczytaj uważnie. Nie każdy musi grać na naszym serwerze jak się nie podoba.
EDIT
Co do wymagań, zażaleń itp. wobec adminów to został specjalnie założony do tego temat.
http://gamingcrew.pl...?showtopic=6035

Użytkownik pChLa edytował ten post 13 lipca 2010 - 09:38

• 0

#27 kruca-bomba

kruca-bomba

Szeregowy

• Novice
  • Pip
  • 9 postów
  • Ską…d:Wrocław

Napisano 14 lipca 2010 - 04:58

Ja powiem tak.
Oczywiście jeżeli taktyka była by taka, że cały team leci na A robi tam ogień i wielkie zamieszanie, a paka idzie po cichu na B sama bądź np. z jednym typem to wtedy taka akcja jest ok, ale nie tak, że cały team ustalił, że biegnie tam i tam, a paka se biegnie sama w odwrotnym kierunku nawet o tym nie informując i zdychając z paką na bsie przez co cała runda zazwyczaj idzie w dupe.

@kruca, ale to jest serwer teamplay i należy się komunikować. Wiem, że w codzie są trochę inne realia niż w csie.

Dobra jeżeli ktoś będzie miał coś sensownego do dodania to pm do mnie. Tymczasem można wydzielić z tego wątku parę postów i dać to w jakimś temacie zbiorczym, żeby ograniczyć taki spam w skardze.

ShataN zgadzam się w zupełnośći z tobą ale od tego jest czat głosowy że jak ja biorę pakę to ja powiadamiam resztę teamu gdzie chcę iść z paką a nie mam z góry zarzucone że mam iść na A bo Admin mi każe albo ban w innym razie!! Palę bo lubię ubliżąć kolego to mozesz sobie w domu pod nosem albo do kolegów na podwórku bo mózgu mam więcej niż ci się wydaję gdyż w swoich wypowiedziach nie ubliżam innym i się nie napinam do monitora :P CYA

Użytkownik kruca-bomba edytował ten post 14 lipca 2010 - 04:59

• 0

#28 pChLa

pChLa

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 429 postów

Napisano 14 lipca 2010 - 08:54

po 1 Kruca-bomba mieliście skończyć z tymi bezsensownymi wypowiedziami.po 2: co do twojego pomysłu na grę, to nawet Ania mając bombe nikogo nie powiadomiła na czacie głosowym (jak napisałeś wyżej) co z nią robi, gdzie idzie.Pobiegła sobie jak chciała sama z paką, więc tak czy siak FFA i już się nie mądruj więcej, bo widzę, że CS'a to Ty nie ogarniasz, a TP to tym bardziej.
  • 0

#29 Ani4

Ani4

Kapral

• Recruit
  • PipPip
  • 60 postów

Napisano 15 lipca 2010 - 12:47

Pchla ty widze nie czytasz ze zrozumieniem... wiesz co to znaczy jak Ci ktos wyrzuca pod nogi pake jak rash**esz ? czy nie bardzo ? ja paki nie mialam ;) dostalam w prezencie na rashu pisalam Ci na steamie lepiej patrz uwaznie kto pake wyrzuca i jego banuj a nie mnie ze rash**e z paka czy bez...pomysl chwilke

btw. co Ci przeszkadza w pozdro & cya ?  nie napisalam tego do Ciebie tylko do ogółu <lol> :D

Ty nie kickujesz ale inni kickuja/banuja/slayuja ..dalej pokazujesz ze nie czytasz ze zrozumieniem kazdy z was ma jakies wlasne zasady i sa zupelnie inne od ogolu ty banujesz ze ktos mi wyrzuca pake na rashu inny banuje za to ze z paka gdzies idziesz nie tam gdzie on chce...dalej robicie to samo a tekstami nie musisz tam grac jak Ci sie nie podoba tez pokazujesz tylko ignorancje ze swojej strony i zero obiektywizmu (czyt. admin ma zawsze racje)  

zacytuje znowu to samo "skad nowy gracz ma wiedziec ze za to ze nie pojdzie tam gdzie ty sobie tego zyczysz dostanie bana?"

moze wystarczy poprostu w nowej rundzie napisac ?

POZDRO & CYA ; )
  • 0

#30 wodny

wodny

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 426 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 15 lipca 2010 - 01:38

Chcesz zebysmy zapisali w regulaminie wszystkie dozwolone "ruchy" graczy ? Uwzglednili w nim sytuacje, w ktorych gracz moze dostac bana ? nie wiem czy wtedy by chcialo mu sie czytac taki regulamin bo nawet obecnego ludzie nie czytaja, ba nawet nie spojrza na nazwe servera obok ktorego widnieje skrot "TP" i biegaja gdzie tylko zechca . Ty chyba nie tylko masz wylaczone "sv_voiceenable" ale takze powywalalas wszystkie inne mozliwe dzwieki gry z katalogu o.O, przeciez odglos podnoszonej paki jest bardzo dobrze slyszalny i niemozilewe jest to, zes niedoslyszala a zmierzam do tego , ze jesli raszowalas sobie i ktos podrzucil Ci pake, to co to za problem wcisnac "5" i ją wywalic ? Drugą sprawą jest komunikacja, admin ma zaczac krzyczec przez mikro ze bs jest czysty , ma spalic sobie klawisze od wpisywania komend "need backup" ? a moze jeszcze lepiej, wysylac do graczy na team say specjalne zaproszenia na ten wolny bs by 3,4 graczy, ktorzy niemilosiernie skradaja sie na drugi bs w poszukiwaniu fragow wrocili sie i pomogli obronic wolny bs bo w koncu ct od jednego bs'a do drugiego maja kilka sekund biegania .

Jesli chodzi o sposob karania przez adminow: to, ze jeden kickuje drugi banuje a trzeci upomina. tak nigdy nie bylo, gdyz admin ciagle upomina graczy i przypomina o grze TP i wreszcie za 5 czy 6 razem traci cierpliwosc i tym razem nieszczesliwie wypadlo na Ciebie, weszlas sobie na server z mysla szybkiego rashu na plecy zawodnikom i pozbieraniu fragow jednak tuz przed wyjsciem z respa, ktos Ci dal pake ale wcale sie nie przejelas, ze tamta grupka ma taktyke, chce jakos wykorzystac granaty zeby wejsc na bs'a i zaplantowac bombe, dlatego dostalas to na co zasluzylas.

Użytkownik wodny edytował ten post 15 lipca 2010 - 01:41

• 0
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"

#31 Ani4

Ani4

Kapral

• Recruit
  • PipPip
  • 60 postów

Napisano 15 lipca 2010 - 06:37

ktos punktowal - cel mapy ( podlozenie bomby/obrona bs`a) itp wedle tego podpunktu wykonywalam cel mapy czyz nie ? to grupa za mna nie pobiegla ale to mozna sie spierac tak w nieskonczonosc poprostu co wejde juz nawet nie chodzi o mnie analizujac to co wy piszecie tutaj zupelnie inaczej jest na serwerze

mowicie ciagle o tp a po jakims tam czasie tp sie zamienia i tak w ffa bo znikaja granice rashu wiec mam rozumiec ze ja mam wbiegac na granaty w przeciagu tej 1,5 minuty gdy jest granica rashu bo to jest tp ? a jak zostane (czyt. pomysle troche zeby nie grac na pale ) dostane kicka/bana albo slaya  bo nie pobieglam gdzies tam bo admin sobie tego zyczy tak rozumujesz wodny tp ?

wiadomo ze jak jest 1vs5 i ma 10 hp to duzo nie zrobi a juz widzialam takie sytuacje ze lecialy bany za to

a co do tego ze admin zawsze upomina to chyba sam w to nie wierzysz kazdy ma swoje podejscie do gry tp cel jest jeden podlozenie paki a jak do tego dojdzie to jest beznaczenia czy pojde tam gdzie grupa czy pojde od tylu jak wy rash**ecie i w plecy bede bic

TP to nie jest rash b rash a jak owce na miny nie wiem czy to tak trudno zrozumiec ? fakt ze to jest gra zespolowa to znaczy ze jedni zdejmuja z b z a sie cofaja na b a Ci z A wtedy bija ich po plecach albo wchodza i podkladaja paczke to nie jest TP ?

wystarczy spojrzec obiektywnie na to co sie dzieje podczas grania a nie odrazu palce meczyc na amxie bo ma sie taki kaprys

a naprawde poprostu co po nie ktorzy czasem przesadzaja ( czuja sie jakby lepsi ) <- taka metafora zapominajac ze to jest tylko gra kazdy przychodzi sie pobawic a nie irytowac a nie ktorzy sie zdeczka za mocno wczuwaja w swoje "TP"

jezeli ban sie nalezal spoko ja bym poprostu napisala patrz radar/patrz czy masz pake nie biegnij sama itp jakby to sie powtorzyla kick nast ban a nie odrazu ban bez przesady ; )

Użytkownik Ani4 edytował ten post 15 lipca 2010 - 06:42

• 0

#32 pChLa

pChLa

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 429 postów

Napisano 15 lipca 2010 - 08:37

Mam juz dość, to ty czytaj ze zrozumieniem, wtrącasz wątki z innych przypadków. Widziałem, że ktoś wyrzucił pake na respie i za to na pewno nie należy się ban jak za Twój "przypadek", więc nawet tego nie opisywałem. Ktoś wyrzucił bo może miał awp i zrobił lepiej niż ty, biegnac z nia bez namysłu. Dostałaś bana po kilkukrotnym upomnieniu głosowym. Graliśmy już godzinę bez przeszkód i jedynie Tobie się nie udało ogarnąć. To jest serwer TP i każdy mądry, początkujący czy nie potrafi w miare szybko załapać zasady, a jeśli nie to żegnamy.
Proszę moderatorów o usunięcie zbędnych postów. To jest skarga do mnie a nie innych adminów i jeszcze raz apeluje o nie porównywanie tej sytuacji do innych, do tego są inne tematy jak pisałem wyżej.

Użytkownik pChLa edytował ten post 15 lipca 2010 - 08:38

• 1

#33 wodny

wodny

Chorąży

• Oldie
  • 2 426 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 15 lipca 2010 - 09:22

TP to nie jest rash b rash a jak owce na miny nie wiem czy to tak trudno zrozumiec ?

niestety na publikach to troche inaczej wyglada, bo tylko takie "taktyki" sie sprawdzaja, ewentualnie jeszcze "fejki". jesli chcialabys zeby bylo inaczej tzn taktyki nie z tej ziemi, jakies przekombinowania, to sprobuj taka taktyke przekazac graczom w ciagu paru sekund na samym poczatku rundy, uwierz mi, gdy gracz sobie kupi bron juz nic nie jest dla niego wazne, tylko zdobycie fraga ;] a gdy uslyszy te komende "rasz B rasz A " to w 90% przypadkach poleci za teamem na jeden z bs'ow .

odbilas od tematu, znow zwrocilas nam uwage, ze poziom TP jest bardzo niski na serverze, bo taktyki sa " z d*py ", a zaczelo sie od tego, ze zostalas wyrzucona z serwera za to, ze pobieglas sama z paka, usprawiedliwiajac sie tym, ze ktos Ci ją podrzucil . Gdybys ją wywalila nie byloby teraz tego calego zamieszania.
  • 0
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"

#34 pChLa

pChLa

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 429 postów

Napisano 24 lipca 2010 - 12:47

close?
  • 0

#35 abras

abras

Plutonowy

• Moderator
  • 2 341 postów
  • Ską…d:Kościan

Napisano 24 lipca 2010 - 08:28

Wiadomość wygenerowana automatycznie

Ten temat został zamknięty przez moderatora.

Powód: zamykam, kto chciał to się wypowiedział

Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.

Z poważaniem,

Załoga GamingCrew.pl
  • 0
"Nigdy się nie poddawaj"

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0