Wyjaśnienie dla administracji
Napisano 14 sierpnia 2010 - 06:30
Blood was here.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 06:56
Napisano 14 sierpnia 2010 - 07:04
Secondly ( wow !): wg mnie każdy kto raz przegiął z czitami, a co dopiero dostał za nie karę ( wiadomo że na karę nie pracuje się jeden dzień, a co dopiero na 2-3 bany) nie powinien być administratorem, trzeba być świadomym konsekwencji swoich czynów ! Co do Twoich tekstów typu czy teraz czitujesz, nie wiem nie wnikam, rozprawiamy teraz o przeszłości, a w przeszłości nabroiłeś, dlatego spotkałeś się tutaj z takimi reakcjami ludzi.
Last but not least ( omg !) Nie wiem po kiego uja ściągacie ten syf na kompy tak btw, ja nigdy nie miałem żadnego czita na kompie i jakoś kurdę żyje... co to za frajda...
Użytkownik Zwierzak edytował ten post 14 sierpnia 2010 - 07:04
Napisano 14 sierpnia 2010 - 07:06
Last but not least ( omg !) Nie wiem po kiego uja ściągacie ten syf na kompy tak btw, ja nigdy nie miałem żadnego czita na kompie i jakoś kurdę żyje... co to za frajda...
do oglądania dem haxów
NEVER GIVE UP!
Napisano 14 sierpnia 2010 - 07:56
z ta prosba zwracam sie do SA
Użytkownik wodny edytował ten post 14 sierpnia 2010 - 07:57
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:04
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:12
jo i frytki do tego... jak nie pamietasz nicku to ja Ci postaram się go przypomnieć, więc zapraszam TU albo TU i prosze mi palcem pokazac a nie farmazony... mówićtak ogolnie nie rozumiem tego, ze na kuskilla cisniecie za czity, a nie pamietam nicku,. ale dosc niedawno typek dostal admina, ktory rowniez czitowal xd
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:17
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:22
Co wy chcecie od Bodziaaaaa, przecież około 10%, no dobra 5%, no ech ze 3 % max, każdej z jego wypowiedzi ( chodzi o jeden post), ma jakiś głęboki, merytoryczny sens, więc to i tak dużo, doceńcie to ! A my jak znajdziemy te kilka % możemy się dużo dowiedzieć z poprzednich jego postów można wywnioskować, że jest przeciwny temu by kuskill był admem xD
No i nie ma co już się kłócić !
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:27
Blood was here.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:29
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:38
skoro można się pośmiać, dołączam się, jako były admin i dalej admin bez kolorku wypowiadam się z podwójną siłą - jesteś cziterem. Co do Fajury do dziś pamiętam jego nędzną rozmowę ze mną po zrobieniu screen'ów i tłumaczenia, żenada. Dopiero jakiś czas temu skojarzyłem go (niestety).
każdy siedzący dłużej niż dwa tygodnie na forum zalicza swoją wpadkę, im dłużej tym ich więcej ale nadal LeBrOn rozbroił mnie tym co napisał w temacie o Ryśku Peji i niezapomnianym koncercie, nie wiem po co w ogóle przejmujecie się jego wypowiedziami bo po pierwsze nic nie wnosi, po drugie nie gra u nas -> jest bezcelowym spamerem. Co mnie interesuje zdanie jakiegoś no-name'a z ynternetu w temacie kolesia który wyjaśnia swoje podanie o admina.
co do Bodzia - jego słowa, przecedzone przez filtr kwasu i cegieł skierowanych w konkretnych ludzi, są po prostu prawdą.
@edit - nawet jakbyś nie czitował.. po prostu nie nadajesz się na admina.
Użytkownik Amciek edytował ten post 14 sierpnia 2010 - 09:40
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:44
Pozdrawiam i zakończ temat mod. Bo nie ma sensu siać ot.
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:47
Napisano 14 sierpnia 2010 - 09:50
Ten temat został zamknięty przez moderatora.
Powód: zamykam, SA przyjdzie i napisze co trza
Jeżeli nie zgadzasz się z powyższą decyzją zaraportuj ten post administratorowi, który rozważy ewentualne ponowne jego otwarcie.
Z poważaniem,
Załoga GamingCrew.pl