Skocz do zawartości

Zdjęcie

HUMOR!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1353 odpowiedzi w tym temacie

#501 ScaR

ScaR

Troll

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów
  • Ską…d:Poznań

Napisano 14 października 2008 - 11:46

http://pl.youtube.co...h?v=Rlsbfol5va0
Nie ma to jak ruscy :)
  • 0
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze

Dołączona grafika

Nowy H@ Tawerny :D
Dołączona grafika

#502 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 15 października 2008 - 01:38

Poniżej cytuję jedno z pytań, które pojawiło się na egzaminie na wydziale chemii NUI Maynooth (National University of Ireland). Odpowiedź jednego ze studentów była na tyle wyjątkowa, że profesor podzielił się z nią ze swoimi kolegami, a później jej treść przedstawił w internecie.

Pytanie:
Czy piekło jest egzotermalne (oddaje ciepło) czy endotermalne (absorbuje ciepło)?
Większość odpowiedzi oparta była na prawie Boylesa, które mówi, że w stałej temperaturze objętość danej masy gazu jest odwrotnie proporcjonalna do jego ciśnienia.

Jeden ze studentów napisał tak:
Najpierw musimy stwierdzić, jak zmienia się masa piekła w czasie. Do tego potrzebna jest ocena liczby dusz, które idą do piekła i liczba dusz, która piekło opuszcza. Moim zdaniem można ze sporym prawdopodobieństwem przyjąć, że dusze, które raz trafiły do piekła, nigdy go nie opuszczają.
Na pytanie, ile dusz idzie do piekła, można spojrzeć z punktu widzenia wielu istniejących dzisiaj religii. Większość z nich zakłada, że do piekła idzie się wtedy, gdy nie wyznaje się tej właściwej wiary. Ponieważ religii jest więcej niż jedna i nie można wyznawać kilku religii jednocześnie, to można założyć, że wszystkie dusze idą do piekła.
Patrząc na częstotliwość narodzin i śmierci można założyć, że liczba dusz w piekle wzrastać będzie logarytmicznie.
Rozważmy, więc pytanie o zmieniającej się objętości piekła. Ponieważ wg
prawa Boylesa wraz ze wzrostem liczby dusz rozszerzać musi się powierzchnia piekła tak, aby temperatura i ciśnienie w piekle pozostaly stałe, to istnieją dwie możliwości:

1. Jeśli piekło rozszerza się wolniej niż liczba przychodzących do niego dusz, to temperatura i ciśnienie w piekle będą tak dlugo rosły aż piekło się rozpadnie.

2. Jeśli piekło rozszerza się szybciej niż liczba przychodzących tam dusz, to temperatura i ciśnienie w piekle będą spadać tak długo, aż piekło zamarznie.
Która z tych możliwości jest bardziej realna?

Jeśli weźmiemy pod uwagę przepowiednię Sandry, która powiedziała do mnie: "prędzej piekło zamarznie niż się z tobą prześpię", jak również to, że wczoraj z nią spałem, to możliwa jest tylko ta druga opcja. Dlatego też jestem przekonany, że piekło jest endotermalne i musi być już zamarznięte. Z uwagi na to, że piekło zamarzło, można wnioskować, że żadna kolejna dusza nie może trafić do piekła, a ponieważ pozostaje jeszcze tylko niebo, to dowodzi też istnienie Osoby Boskiej, co z kolei tlumaczy, dlaczego Sandra cały wczorajszy wieczór krzyczała "Oh, God".

Ten student otrzymał ocenę "bardzo dobry"
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#503 Bubasek

Bubasek

MMK - Moja Mała Kluska

• Kluska
  • PipPipPipPipPipPip
  • 760 postów
  • Ską…d:B-stok

Napisano 15 października 2008 - 09:33

:angel: < :girl_devil: hyhyhy

Użytkownik Bubasek edytował ten post 15 października 2008 - 09:33

• 0

:heart:

#504 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 17 października 2008 - 01:03

http://funtasticus.c...arison-project/

masakra
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#505 SWIREQ

SWIREQ

KoSimAzaKI

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 989 postów
  • Ską…d:Krzywe Kolano

Napisano 17 października 2008 - 02:24

http://funtasticus.c...arison-project/

masakra

masakra w 100%
  • 0
ppOzDraWiaM :)
Dołączona grafika
najlepsza wtopa ReV vs SWIREQ vel Julio Pleksiglas

#506 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 17 października 2008 - 02:38

Do extremalnych to bylo dac :D
  • 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

#507 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 20 października 2008 - 06:46

http://pl.youtube.co...h?v=gklbB7TYoK4 warto sie czasem posmiac -_- <_<
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#508 Bubasek

Bubasek

MMK - Moja Mała Kluska

• Kluska
  • PipPipPipPipPipPip
  • 760 postów
  • Ską…d:B-stok

Napisano 20 października 2008 - 08:14

Do norweskiej szkoły przyjechał dziennikarz z lokalnej gazety, zeby zrobić zdjecie klasy, która zaczęla szkolny program nauczania jezyków obcych.
Zdjecie ukazalo się na pierwszej stronie gazety regionalnej Hadeland.
Wszystko byloby dobrze gdyby nie to co bylo napisane na tablicy, a bylo tam "dzien dobry" w różnych jezykach, rownież po polsku.

---> http://img372.images...3skandalty8.jpg
  • 0

:heart:

#509 bl1nd

bl1nd

Prawnik

• Addicted
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 330 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 20 października 2008 - 08:44

hahahahah Bup :D
  • 0

palacz ke sera sera: ja nie pije
palacz ke sera sera: juz nigdy
palacz ke sera sera: zmienilem sie

#510 wodny

wodny

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 426 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 20 października 2008 - 09:00

mahaahahahahahaha popłakałem się do łez hahahahaahahahahahahahhahahahahaahahahahaha :D

http://pl.youtube.co...h?v=o7o1fflUSc4 0.36 xD
  • 0
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"

#511 plaj

plaj

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 294 postów
  • Ską…d:50 cm od monitora

Napisano 20 października 2008 - 10:06

http://pl.youtube.co...h?v=z43wQIbgYhY
hhaaha
  • 0
========================================================================================================

w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...

ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!

Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?

niee ty go nie znałeś..

Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================

#512 ReV

ReV

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 955 postów
  • Ską…d:Bielsko-Biała

Napisano 24 października 2008 - 02:01

wśród polskich internautów przeprowadzono niedawno ankiete. Zadano pytanie:

- Co najczesciej robisz po orgazmie?

76% odpowiedzi brzmiala:

- Zmieniam strone na plemiona.pl

lol.gif' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' /> lol.gif' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' /> lol.gif' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' /> lol.gif' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' /> lol.gif' class='bbc_emoticon' alt=':lol:' />
  • 0
Dołączona grafika

ŚWIREQ & rev FTW

Dołączona grafika Dołączona grafika

#513 QK

QK

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 127 postów

Napisano 26 października 2008 - 04:17

http://www.sk-gaming...b__Say_it_right
  • 0
(;

#514 ReV

ReV

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 955 postów

Napisano 26 października 2008 - 06:54

http://alejaja.pl/sz...m...ed&sor=desc

tak sie na allegro sprzedaje ;x
  • 0
Dołączona grafika

ŚWIREQ & rev FTW

#515 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 26 października 2008 - 10:36

to jest dopiero owned

uczciwie grajacych fanow zapraszamy i serdecznie witamy na nowym serverze cod-a ktory otwiera swoje 14 slotowe zarzadzane przez adminow csa wrota
graj tp a zobaczysz ze tu fajnie jest
gamesnet sponsoruje nas bo lubi was
serwer jest wporządku nie nabawisz sie wrzodow na zoladku xD heheeheheh

• 0
puma 1.7 VCT | 16V | 125KM | 157Nm | panther black |

#516 w0rms.dll

w0rms.dll

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 633 postów

Napisano 28 października 2008 - 05:03

Nie wiem czy to było ale dla mnie N1:

Streszczenia Lektur Dla Zabieganych:

Bułhakow "Mistrz i Małgorzata" - Facet pisze książkę o Bogu, którą pomaga mu sprzedać diabeł. Na końcu ro***erducha w wykonaniu kota z miotaczem ognia

Camus "Dżuma" - niezła rozpierdziucha w mieście. Wielu ginie.

Coelho "Alchemik" - znudzony życiem facet ma sen o skarbie. Jedzie szukać go do Egiptu, ale nie znajduje (albo znajduje, zależy jak patrzeć).

Conrad "Jądro Ciemności" - jeden facet szuka drugiego w dżungli, gdy go znajduje tamten umiera.

Czechow "Trzy Siostry" - Trzy siostry chcą pojechać do Moskwy. Debatują przez trzy akty. Nie pojechały.
Dostojewski "Zbrodnia i Kara" - było mu smutno, wziął siekierę, zabił, było mu jeszcze bardziej smutno.

Fiedler "Dywizjon 303" - nasi spuszczają wpie**ol Niemcom

Fowles "Mag" - znudzony życiem nauczyciel angielskiego wyjeżdża na grecką wyspę, gdzie przeżywa tyle niesamowitych wydarzeń, że żałuje, iż nie został w nudnej Anglii.

Gogol "Ożenek" - On chce,ale nie chce. Ona chce,ale nie chce. W końcu ona chce,on chce,nie chce,chce nie,chce,chce,nie chce,chce,w końcu nie chce. Rozpierdziuchy nie ma,ale skacze przez okno.

Hemingway "Stary człowiek i morze" - wypływa stary człowiek w morze, łowi rybę ale inne ryby mu ją zjadają i wraca. Niestety tu rozpierdziuchy nie ma.

Homer "Odyseja" - facet 10 lat wraca do domu, na miejscu zabija kolesi, którzy chcieli mu przelecieć żonę.

Homer "Troja" - książe Troi porywa d*pę, w której się zakochał, mąż porwanej zbiera armię, przypływa do Troi robi klasyczną, rozpierduchę ale z naprawdę dużym impetem i odpływa.

Kafka "Proces" - Józef K. jest o coś oskarżony, ale nie wie o co. Idzie więc do sądu, ale zamiast robic rozpierduchę, stara się grzecznie wszystko wyjaśnić. I szkoda, bo ginie.

Kochanowski "Odprawa posłów greckich" - bulwersująca opowieść o posłach, którzy dostają 14 pensji jako odprawa.

Lem "Opowieści o pilocie Pirxie" - gwiazdolotem leci z kosmodromu na księżyc, pelenguje, różniczkuje, strzela promieniami laserowym. Koniec.

Mickiewicz "Dziady" - Wszyscy piją i mają zwidy, ale niestety nie ma rozpierduchy.

Mickiewicz "Grażyna" - Baba przebiera się w strój męża, robi rozpierduchę i ginie.

Moczarski "Rozmowy z Katem" - Trzech facetów siedzi w więzieniu. Jeden z nich opowiada o tym, jaka była rozpierdziucha. Na końcu ginie.

Mrożek "Tango" - kto czytał ten trąba...

Orwell "Rok 1984" - IV RP w roku 2014

Palahniuk "Podziemny Krąg" - znudzony życiem facet zakłada razem z innym gościem klub miłośników ogólnej rozpierduchy. Na końcu okazuje się, że ten inny gość to jego alter ego.

Pisarski "Pies, który jeździł koleją" - przejmująca opowieść o psie, który jeździł na miesięcznym z 48%-ową zniżką

Prus "Kamizelka" - on sobie zacieśnia kamizelkę, ona mu zacieśnia kamizelkę, on umiera. Koniec. (Dopisek: W ogóle z nowelami pozytywistycznymi jest prosta sprawa - wszyscy na końcu umierają na suchoty, poza dziewczynką z "Katarynki",która zaczyna widzieć jak źle tańczy).

Prus "Lalka" - Wokulski poznaje niezłą lalę, ale ona z niego robi pajaca, i wtedy Wokólskiemu odbija...

Redliński "Konopielka" - młoda nauczycielka trafia na zapadłą wieś i dzięki uprawianiu pozamałżeńskiego seksu w pozycji "na jeźdźca" przyczynia się do unowocześnienia technologii zbioru zbóż.

Reymont "Chłopi" - Rozpierdziucha przez 4 pory roku

Sienkiewicz "Quo Vadis" - Neron porywa Ligię, ukochaną Winicjusza. Na końcu pożar Rzymu i rozpierdziucha. Neron ginie

Sienkiewicz "W pustyni i w puszczy" - Arabowie porywają Stasia i Nel, przyszłą ukochaną Stasia. Rozpierdziucha. Arabowie giną. Na końcu słoń.

Sienkiewicz "Janko Muzykant" - Janko chce grać na skrzypcach. Janko ofiarą rozpierdziuchy. Ginie.

Sienkiewicz "Krzyżacy" - Krzyżacy porywają Danuśkę, ukochaną Zbyszka z Bogdańca. Na końcu rozpierdziucha pod Grunwaldem. Krzyżacy giną.

Sienkiewicz "Latarnik" - Skawiński siedzi w latarni morskiej, czyta książki, zapomina zapalić światło, co skutkuje rozpierdziuchą statku,

Sienkiewicz "Ogniem i mieczem" - Bohun (Ukrainiec) porywa Helenę, ukochaną Skrzetuskiego. Na końcu rozpierdziucha, Bohun nie ginie, ale znika.

Sienkiewicz "Pan Wołodyjowski" - Azja Tuchajbejowicz porywa Baśkę, ukochaną Wołodyjowskiego. Na końcu totalna rozpierdziucha. Azja ginie na palu.

Sienkiewicz "Potop" - Książe Radziwił porywa Oleńkę, ukochaną Kmicica. Na końcu rozpierdziucha.

Sienkiweicz "Potop" - Kmicic jest warchołem i hulaką, ale poznaje fajną d*pę, dostaje w cymbał szablą od kurdupla, zostaje patriotą i Babiniczem, w wyniku czego wysadza szwedulcom kolubrynę. d*pa się wzrusza i zostaje jego łajfą.

Sun Tzu "Sztuka wojny" - Chińczyk, generał, żyjący w Okresie Wiosen i Jesieni opowiada jak zorganizować rozpierdziuchę, żeby się udała.

Szczypiorski "Początek" - Przewija się mnóstwo osób mieszkających w okupowanej Warszawie. Ale nikt nie robi rozpierduchy, tylko wszyscy kolaborują albo uciekają.

Słowacki "Kordian" - facet dużo myśli, wymyśla że zabije cara, ale się rozmyśla.

Tolkien "Władca pierścieni" - Pewien hobbit chce zniszczyć pierścień i po wielu perturbacjach mu się to w końcu udaje.

Tołstoj "Wojna i Pokój" - walczą, a potem przestają.

Witkiewicz "Szewcy" - Latają gołe baby, a inteligencja nudów robi rozpierduchę.

Wypiański "Wesele" - Rydel, miastowy żeni się z chłopką i od samogonu dostaje wizji...

?eromski "Ludzie Bezdomni" - Judym coraz częściej spotykał się z Wacławem. Mimo to był zaskoczony jego śmiercią.
  • 0

#517 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 30 października 2008 - 12:39

http://www.milanos.p...p?cat=1&id=8406 rotfl
  • 0
puma 1.7 VCT | 16V | 125KM | 157Nm | panther black |

#518 ReV

ReV

Porucznik

• Member
  • PipPipPipPipPipPip
  • 955 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 02:32

http://pl.youtube.co...feature=related
  • 0
Dołączona grafika

ŚWIREQ & rev FTW

#519 w0rms.dll

w0rms.dll

Kapitan

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 633 postów

Napisano 01 listopada 2008 - 11:15

Dla mnie to jest poprostu N1: http://pl.youtube.co...h?v=BbDrtc8ZhfU <lol2>
  • 0

#520 mentos

mentos

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 541 postów

Napisano 06 listopada 2008 - 09:48

Nie no ja leże ahahahahahahah !
http://www.youtube.c...h?v=WkFjpmdMJOc
  • 0

Pamiętam nie zapomnę nie zapomnę pamiętam
O wszystkich dobrodziejstwach i o wszystkich przekrętach
Co w życiu mnie spotkało a na co jeszcze czekam(...)
Wszędzie po trochu zawsze tam gdzie pożądany
Nie wpycham się jak chamy nie wchodze gdy niechciany
Wole solowe stany przy płytach zajarany (...)
Nie kozaczę jest wj** to nie płaczę(...)

Śmiejesz się? to zgadnij kto się będzie śmiał ostatni!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0