to tak na wstępie
wiemy wszyscy, że nie chodzi tu o tą jednorazową sytuacje tylko o konflikt, który ciągnie się już kilka dobrych miesięcy.
Typa to sobie poszukaj gdzie indziej, jestes przeze mnie tak traktowany jak na to zaslużyłeś. Wszelkie dyskusje z adminem sa karane.
nic dodać, nic ująć.
Gralem na tej mapce razem z nimi, co prawda po stronie tt! w samej sytuacji nie bralem udzialu, ALE:uwazam ze gdyby kazdy sie zachowywal jak na to przystalo, to by kicka czy bana nie dostal. Są ludzie ktorzy ciągle mają ale i szukają winy w innych(normalnie gorzej niz baba)Admin Pchela jest jednym z lepszych Adminow i grającym TP na tawernie, wiec po co tracic takiego czlowieka;]A znajac zycie, jakby nawet juz Pchela nie byl Adminem, to oponenci bedą szukali innego winnego!bo przeciez jakis winny zawsze musi byc!Wiec polecam niektorym nauczyc sie kultury, a nie nauczyc sie pisac skargi!Pozdrawiam zaloge GC
Czytac nie potrafisz? Nie brales udzialu w sytuacji, nie udzielaj sie.Niech ktos wrzuci te logi, niech wszyscy zobaczac jaka to ja mam kulture! Masakra!@editJeszcze chciałbym się dowiedzieć czemu mój post na gorze został ukryty?@downJuz ci mowilem opusc ten temat. Nie potrzbuje tu lizodupow pchely.W d*pie byles gowno widziales.Ja tu sie juz wiecej nie wypowiadam. SA dzialajcie!
zwroty do konkretnej osoby z reguły pisze się, aby okazać jej szacunek - to tak na marginesie i na przyszłość.
wcześniej już pisałem, że nie chodzi o sytuacje tylko o durne prowokacje, które trwają już dłużej - nie zgodzisz się?
nie chodzi tu o lizodupów tylko o ludzi, którzy szanują jak ktoś się stara - robi cokolwiek żeby wszystkim było lepiej - wiesz co to znaczy? pewnie nie, bo wnosisz tylko ferment i szukasz awanti. Teksty typu ' w d*pie byłeś' to zachowaj dla siebie, bo jesteś szczylem i na pewno do starszych nie masz prawa się tak odnosić.
Może byłoby lepiej żebyś się nie wypowiadał? płacz o kicka, lekceważący ton - po co to? chcesz tak bardzo, żeby on odszedł? gdyby miał zostać wyrzucony to stałoby się to już jakiś czas temu. Członkowie administracji wyżej postawieni w hierarchii widzą kawał dobrej roboty jaką ów admin wykonuje, bo taka jest prawda.
Traktuj innych jakbyś chciał żeby Ciebie traktowano - znasz ?? Jak nie to wbij to sobie do głowy, bo zaprocentuje w przyszłości. Odpowiedział możliwościami nadanymi przez HA na głupie prowokacje. Gdybyś był w porządku to problemów by nie było.
I nie ma sensu usuwać postów, może warto porozmawiać na poziomie wreszcie? krejzi aka opozycja może przedstawi racjonalne argumenty do odejścia Pchły?