Boo tylko, że powiedz mi czy ktoś przeczyta tak długą treść wbijając na serwer? Ja szczerze wątpię, to są aż 3 linijki więcej tekstu, toć dla ludzi to straszne
Wniosek
Rozpoczęty przez Dr@co, mar 19 2011 12:07
23 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 marca 2011 - 11:40
Napisano 20 marca 2011 - 12:21
no ale skoro nie potrafią zrozumieć, prostej wersji skróconej, to lepiej, żeby przeczytali tą linijkę więcej chyba poza tym ja nigdy tego nie czytam co tam piszą sobie jak wbijam na serwer jakiś np. i wątpie czy ktoś czyta, dopiero jak ma potrzebę - a wtedy myślę, że im więcej wyjaśni sam regulamin, tym mniej zamieszania i zawracania głowy innym
Napisano 21 marca 2011 - 09:44
Masz jakiś problem, to nie dyskutuj o tym z Adminem na serwerze, tylko jest od tego forum, żeby tam sprawę załatwić. Punkt w ogóle nie powinien zostać zmieniony, bo wtedy każdy by wszedł Adminowi na głowę i chłopak by sobie nie pograł. Więc wydaje mi się, że dlatego są takie kary za zbędną dyskusje z Adminem na serwerze, bo najnormalniej w świecie Admin wszedł po to na serwer, żeby sobie pograć, a nie słuchać głupich uwag.
Napisano 21 marca 2011 - 11:26
Admin pilnuje porzadku na serwerze i nie moze sobie pozwolic na dyskusje z graczem na temat gry TePe, kicka, albo zwyczajów godowych somalijskich mrowek gigantow , ktore moga sie ciagnac przez wiele rund. Gdy dochodzi do takiego spiecia miedzy graczem a adminem, administrator moze stracic wiele rund na tym aby wyperswadowac graczowi swoja racje, przez co olewa to co sie dzieje na serwerze. Ten jakze prosty i krotki punkt naszego regulaminu ma na celu nie dopuscic do tego typu incydentow. Admin jest od pilnowania, a nie od grania.
DLATEGO WSZELKIE SPRAWY DOTYCZĄCE SERWERA LUB ADMINISTRATORÓW ZAŁATWIAMY TUTAJ NA FORUM, A NIE NA SERWERZE W TRAKCIE TRWANIA GRY
prosciej sie nie da
DLATEGO WSZELKIE SPRAWY DOTYCZĄCE SERWERA LUB ADMINISTRATORÓW ZAŁATWIAMY TUTAJ NA FORUM, A NIE NA SERWERZE W TRAKCIE TRWANIA GRY
prosciej sie nie da
Użytkownik wodny edytował ten post 21 marca 2011 - 11:27
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"