Nicki na serwerze: ostatnio S, ale tak to zawsze fejki. W każdym razie i tak każdy wie, że to ja, bo tylko ja mam takie głupie nicki ;]
Identyfikator gry (steamID, guID itp.):STEAM_0:0:6369101
Kontakt: gg/skype/mail/xfire (co najmniej 2) wszyscy maja
Czas gry na danym serwerze:172:09:50
Link do statystyk potwierdzający czas gry (np. psychostats, gametracker, xlrstats):http://gamingcrew.pl/psychostats/index.php?q=&sort=onlinetime&order=desc
Status banów (liczba banów np z AMXbans): 35 H3_h3
Powód ubiegania się o stanowisko admina:
Powód jest taki, że zatrważa mnie idiotyzm, bezmyślność i głupota oraz kompletny brak tp u dużej części graczy i tego głownie chciałbym pilnować, czyli ogólnie rzecz biorąc jakoś podnieść poziom gry na serwerze. Jeżeli dostane @ a nie dostane to nie będzie litości i zrobie tam botom terapie wstrząsową Pewnie będzie milion zastrzeżeń do kultury itd tak więc od razu mówie, uważam, że jako admin będę potrafił się pilnować bo @ nie przystoi wyzywać graczy Jak widać wszystkie bany oprócz perma, którego dałem sam sobie kiedyś dla zabawy są związane z kulturą(TK również pod to podchodzi) więc ta sprawa wyjaśniona. Paru starszych graczy pewnie pamięta mnie jako admina i wie, że się nadawałem, zobaczymy co będzie teraz. Aaaa i jeżeli sam zobaczze, że nie potrafie się ogarnąć i utrzymać emocji na wodzy to zrezygnuje i tyle.
PS. Zwierzak prosze nie wypowiadaj sie lepiej w tym temacie
Użytkownik ScaR edytował ten post 31 maja 2011 - 05:59