siemka Maciek:)
co do zmeczenia, to basen, ciepla woda rozluznia organizm i męczy go, ale jesli po tym nie bedziesz mogl zasnac to nastepny dzien bedzie masakra(bedziesz poprostu sie rozplywal, bez sily na co kolwiek)
Jesli ci to spanie 3 minutowe przeszkadza to zle, bo ja tak samo ciagnalem prace przez 2 lata. Udowodnione jest ze sen kilka razy po 2-3 minuty bardziej regenuje sily niz 8godzinny i co wazniejsze mózg nie wchodzi stan spoczynku, ale caly organizm sie zregeneruje.
idz plywal na basenie i na saune pozniej. ogolnie przezyjesz:D najgorsze jest to, ze czlowiek strasznie nerwowy jest przy takim stanie.
pozdro 555 piona:D
p.s. jakby ci sie nudzilo, to wpadnij do mnie na flaszke:D
Odstresowanie need help
Rozpoczęty przez Amciek, wrz 05 2011 08:22
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 06 września 2011 - 01:23
Napisano 06 września 2011 - 01:53
A ja bym sie ciagle upieral przy teorii ultiego - sprobowac wyeliminowac czynnik stresujacy a nie kombinowac jak kon pod górkę. Wszystkie te metody sa fajne gdy jest fajnie i zycie sie jako tako toczy. Tutaj Amciek nie wymienil dlaczego ma doła czy co go tam stresuje, ale bez wyeliminowania tego czegos wszystkie powyzsze srodki sa tylko dorazne i tymczasowe.
To tak jakbyscie smarowali nogi kremem (bo przeciez pomaga), a potem skakali z 8 metrów na wyprostowane nogi = "Ty... stary.. zobacz... znow sie polamala...".
To tak jakbyscie smarowali nogi kremem (bo przeciez pomaga), a potem skakali z 8 metrów na wyprostowane nogi = "Ty... stary.. zobacz... znow sie polamala...".
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 07 września 2011 - 11:07
To fathom hell or soar angelic, just take a pinch of psychedelic.
Napisano 07 września 2011 - 03:31
znalazłem problem (ten prawdziwy) okazało się, że wyrastają mi 8mki i są w finalnej fazie, podobno naciskają mocno na całą górną szczękę i kurefskie napięcie się tworzy. Szit..
kiedyś wróce
Napisano 07 września 2011 - 03:35
to dobrze Maciek ze nie jedynki:D ale osemki przej**ane, wiem cos o tym;p
Napisano 07 września 2011 - 03:57
jedynki są ok, czwórki muszę wyprostować a ósemki wywalić albo chociaż jedną bo spać nie idzie
kiedyś wróce