bo Ty tak powiedziales i tak musi byc? to ze Ty lubisz azteka nie znaczy, ze tak jest z calym serwerem i jak na 22 osoby 14 jest za wyrzuceniem go a w ciagu tygodnia zdarza sie moze jeden raz, gdzie gracze masowo nie pisza o vote na tej mapie, to powienienes chociaz sprobowac, jak po tygodniu bedzie gorzej z vertigo niz z aztekiem to mozesz wymienic na inna i tak do skutku ;]
drugi tusk, lud chce czegos innego a ten i tak liczy sie tylko ze swoim zdaniem
edit. de_forge jest juz praktycznie na kazdym lepszym serwerze, mapa eslowa, grana na kazdym swiatowym evencie, troche swiezosci by sie przydalo, jak z pluginami sie nie da to mapy chociaz mozna pomieszac ;]
To żeś trafił z argumentem, że hoho. Ale wyprowadzę Cię z błędu, nie musisz dziękować
Otóż akurat aztec to jest jak dla mnie jedna z najgorszych map, na których grałem na publikach. i tu nie jest kwestia sympatii do mapy, tylko realne patrzenie na to co się dzieje obecnie, gdzie ludzie niechętnie grają inne mapy niz dd2infnuketrain.
Czekam na jakiś inny argument
Vote to i trafisz na piranesi, chateau, prodigy, cbble , więc wyj**my wszystko i katujmy 4 mapy w kółko, bo i na tuscanie czasem bywają problemy z frekwencją.
Czasy gdzie się grało dużo map przemijają, na tawernie przejście do grania oklepanych map w kółko jest maksymalnie opóźniane, ale to jest nieuniknione, jeśli będziemy chcieli mieć full serwer przez większość dnia.
btw. czy każda moja wypowiedź musi być traktowana równoznaczne z podjęciem decyzji?
Może przestanę się wypowiadać gdziekolwiek bo will będziesz myślał, że w tej wypowiedzi podejmuję decyzję ostateczną?
p.s widzę że Cię boli to, że nie dodałem tych pluginów , ale nie myśl tyle o tym, szkoda czasu
Użytkownik abras edytował ten post 19 marca 2012 - 10:20