Użytkownik Lugward edytował ten post 17 kwietnia 2012 - 06:34

Stan wojenny
Rozpoczęty przez Lugward, kwi 05 2012 07:50
207 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 kwietnia 2012 - 06:34
ojejku nie widzialem kto to napisal ale podejrzewalem ze skral bo sprawdzalem to z telefony przepraszam skral a ty legend zostaw go
Napisano 17 kwietnia 2012 - 07:43
Panie i Panowie, bardzo bym prosił o przestrzeganie zasad forum i o zaprzestanie zbędnego spamu typu "puste posty" ( zero treści- same emotikonki, samotne znaki interpunkcyjne, dogryzki i "riposty"). Post ma zawierac treśc, informację, pomoc dla drugiego użytkownika, a nie zbędny zlepek słów, które nie trzymają się całości. Pogawędki możecie urządzic sobie w ShoutBoxie, który znajduje się w dolnych partiach głównej strony naszego forum.
Ta informacja dotyczy każdego i od tej pory za każdy "pusty post" będę automatycznie przydzielał 10% ostrzeżenia ( UWAGA 100% ostrzeżenia = wydalenie z grona forumowiczów/ ban na życie). Pasek ze statusem ostrzeżenia znajduje się pod avatarem, z lewej strony TWOJEGO posta.
Zrozumieliśmy się?? <----pytanie retoryczne, wygenerowane automatycznie, proszę na nie nie odpowiadac
Ta informacja dotyczy każdego i od tej pory za każdy "pusty post" będę automatycznie przydzielał 10% ostrzeżenia ( UWAGA 100% ostrzeżenia = wydalenie z grona forumowiczów/ ban na życie). Pasek ze statusem ostrzeżenia znajduje się pod avatarem, z lewej strony TWOJEGO posta.
Zrozumieliśmy się?? <----pytanie retoryczne, wygenerowane automatycznie, proszę na nie nie odpowiadac
Użytkownik wodny edytował ten post 17 kwietnia 2012 - 07:45
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"
Napisano 17 kwietnia 2012 - 07:53
no to kiedy wkońcu zorganizujemy te wielką bitwę dogadajcie się w końcu gdzie kiedy i o której
Napisano 20 kwietnia 2012 - 03:25
Partyzantka Wilków pod dowódctwem piotrkad00 pokonała w mini bitwie Sparte
.
Skład ODDDIOTS(Oddział do działań Dywersyjnych i Obijania tyłka Sparcie) :Patka149,wojtekn6677,HaltSiwobrody,piotrekd00,bartonix.

Skład ODDDIOTS(Oddział do działań Dywersyjnych i Obijania tyłka Sparcie) :Patka149,wojtekn6677,HaltSiwobrody,piotrekd00,bartonix.

Użytkownik Starwars508 edytował ten post 20 kwietnia 2012 - 03:30

Napisano 20 kwietnia 2012 - 03:42
Starwars nie rób samowolki 
Tym razem nic się nie stało ale następnym razem jeśli zrobicie coś takiego bez mojej wiedzy to wyciągne konsekfencje

Tym razem nic się nie stało ale następnym razem jeśli zrobicie coś takiego bez mojej wiedzy to wyciągne konsekfencje
"Go out there and give them hell. You were born to do this."
Garrus Vakarian
Garrus Vakarian
Napisano 21 kwietnia 2012 - 09:58
ej jak wojny koniec bo sparta wygrała walkowerem przez głupote witka to temat do zaknięcia
Napisano 21 kwietnia 2012 - 10:11
przez moją głupotę?
gdybyś sam miał możliwość to mogę się założyć że sam byś tak zrobił, poszedł byś z TNT łukami na inne klany. Ja przyznam że zachowałem się jak głupi bachor ale jestem pewny że sam byś tak zrobił jak byś miał do tego prawa.
gdybyś sam miał możliwość to mogę się założyć że sam byś tak zrobił, poszedł byś z TNT łukami na inne klany. Ja przyznam że zachowałem się jak głupi bachor ale jestem pewny że sam byś tak zrobił jak byś miał do tego prawa.

Ile jeszcze łopat zniszczę zanim lotnie mi ten głupi flint !?
Napisano 21 kwietnia 2012 - 10:19
Amen