To w takim razie ustaw alkomat na serwer.....pierwsze co słyszę że po alkoholu nie można grać w cs'a... Akurat po alkoholu nigdy nie prowadzę. Nie podskakuj na mojej zmianie? Chyba tego nie będę komentował (ADMIN - bóg władca? bez przesady). Serwer głównie jest dla graczy a nie dla adminów. Nikogo nie obraziłem na serwerze, czasem przeklinam ale do siebie nie na innych. Jeśli ktoś się aż tak napina i nie ma poczucia humoru tu już nie moja wina. Niech to rozstrzygnie któryś z głównych adminów i będzie po sprawie.
Swoje postulaty podtrzymuje.
Pfff
Rozpoczęty przez 3Label, cze 30 2012 01:40
25 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 02 lipca 2012 - 02:47
Napisano 02 lipca 2012 - 02:57
No, jeszcze pozawracajcie dupska H@, bo w sumie jest to priorytetowa sprawa i na pewno nie maja nic innego do roboty, ale po wszystkim nie zapomnijcie grabek i szpachelki. Poza tym myslalem, ze chodzi troche o zabawe w tym wszsystkim... no ale widze, ze niektorzy to traktuja jak prace najwyzszej wagi, a jeszcze inni wymagaja profesjonalizmu jak w szpitalu
Napisano 02 lipca 2012 - 03:28
A kto tu go pochwalił? Bo chyba mnie wątek widzę omija. Jak nie H@ to niech ktoś to rozstrzygnie kto może wyższy rangą. Bo chyba po to są rangi..
Napisano 02 lipca 2012 - 05:37
Nie bardzo widzę podstawy, żeby tutaj jakieś konsekwencje wyciągać. Sprawa wyjaśniona, ban skrócony.
"Nigdy się nie poddawaj"
Napisano 02 lipca 2012 - 05:37
Automatic generated message
This topic has been closed by a moderator.
Reason: zamykam
If you disagree to this action, please report this post, and a moderator or administrator will reconsider it.
Kind regards,
GamingCrew.pl Staff
This topic has been closed by a moderator.
Reason: zamykam
If you disagree to this action, please report this post, and a moderator or administrator will reconsider it.
Kind regards,
GamingCrew.pl Staff
-------------------------------------------------------
Beware!
Beware!