Już się boje co by się mogło stać gdyby miał moderatora
Podanie na Moderatora Astelix
Rozpoczęty przez Astelix, wrz 24 2012 08:56
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 września 2012 - 08:42
Napisano 26 września 2012 - 09:57
niebuj sie eq nieposiadam to i za wojaczke sie nie biore
Napisano 26 września 2012 - 09:59
Nie
"Go out there and give them hell. You were born to do this."
Garrus Vakarian
Garrus Vakarian
Napisano 26 września 2012 - 10:00
A pozatym to niejest pos o opisywaniu tylko krótkiej decyzji TAK lub NIE więc prosze was niepiszcie więcej w tym poscie prucz TAK lub NIE ok?
Napisano 27 września 2012 - 08:41
tu się nie zgadzam
ja wolę jak ktoś podaje konkretne powody, wtedy jego głos znaczy, a jak jest tylko Tak/Nie to trudno ocenić.
ja wolę jak ktoś podaje konkretne powody, wtedy jego głos znaczy, a jak jest tylko Tak/Nie to trudno ocenić.
Napisano 28 września 2012 - 04:13
jestem na tak, fajnie się z nim gra i wogule jest spoko, zasługuje na moda
Drodzy gracze minecrafta. Przestaniecie się podniecać tym klanem HIA ?
Napisano 28 września 2012 - 07:18
do wyjaśnienia pozostaje kwestia stacka enchantowanych złotych jabłek, do zrobienia których potrzeba było 500 bloków złota.
nie jest możliwe wydobycie takiej ilości złota.
http://gamingcrew.pl...&attach_id=7083
nie jest możliwe wydobycie takiej ilości złota.
http://gamingcrew.pl...&attach_id=7083
Napisano 29 września 2012 - 01:25
przepraszam bardzo miałem 32 jabka czyli 288 bloków
Kto mi dał tyle zlota nie powiem a część jest moja. Niebęde kapusiem.
Niewiem z kąd on to miał ale mnie to nie obchodzi. A co do sprawy o zbanowanie tego koleśa są postępy???
A także za kampienie przez klan HIA na naszym respie??? Bo jakoś nic nie słyszałem że dostali nawet jakąś kare
Niewiem z kąd on to miał ale mnie to nie obchodzi. A co do sprawy o zbanowanie tego koleśa są postępy???
A także za kampienie przez klan HIA na naszym respie??? Bo jakoś nic nie słyszałem że dostali nawet jakąś kare
Kto mi dał tyle zlota nie powiem a część jest moja. Niebęde kapusiem.
Napisano 29 września 2012 - 08:56
Tak
jest mily i pomaga innym gracza
jest mily i pomaga innym gracza
Napisano 29 września 2012 - 11:23
mnie obchodzi skąd, a wyjaśnienie mnie nie zadowala
posiadanie nielegalnych lub nielegalnie zdobytych itemów nie pomaga w tej sytuacji.
dziękuję za podanie, ale nie.
posiadanie nielegalnych lub nielegalnie zdobytych itemów nie pomaga w tej sytuacji.
dziękuję za podanie, ale nie.