Skarga na Yyyyyyyyy.....
Napisano 21 października 2012 - 07:12
Napisano 21 października 2012 - 07:20
Napisano 21 października 2012 - 08:14
Znowu mam bana! No ja nie mogę! Trzymaj te diaxy, bo ja wychodzę! I walcie wszyscy się, wy głupie ścierwa, bo idę na lepszego serwa.
Napisano 21 października 2012 - 09:14
[to jest do tych top sramerów co sie napinają(get i huhe)]
Skoro jesteś taaaaaaki stary, że wszyscy to dla ciebie dzieci, to powinienes wiedzieć, że nie ma czegoś takiego jak stag. Jest stack co z angielskiego snaczy stóg (spr. gogle).
Jesteś ze wsi, co nie oznacza że musisz pisać tak jak cie nauczyła babka w domu. Ja też często używam gwary, ale ona służy do podkreślenia komizmu sytuaci lub nabijania sie z takich jak ty, lecz nie pisze tak tutaj ponieważ nie zrozumiał byś o co chodzi.
Obraza admina/moda/vipa/gracza/noba/kogokolwiek jest możliwa, lecz czy na prawde, będąc taaaaaak dorosłym człowiekiem musisz wykazywać się dziecinnością i głupotą? Skoro jesteście taaaacy dorośli to odpuśćcie, przyjmijcie na klate zasady i opinie, wyzywanie tylko pogarsza waszą pozycje negocjatorską.
Jako dodatkową kare dla nich, oprócz bana, proponuje jail-a.
Napisano 21 października 2012 - 09:22
Napisano 21 października 2012 - 09:24
Tyro podsumuj i zamknij temat prosze
Napisano 21 października 2012 - 09:26
Napisano 21 października 2012 - 09:58
A jak jesteś taki dorosły to czemu grasz w klocki lego?
a pozatym ty myślisz że ja żyję w zgodzie ze wszystkimi adminami?
Ale jak widze że na forum wypowiada się neo to mnie krew zalewa!
Napisano 21 października 2012 - 10:32
U mnie tak samoja te jestem ze wsi i jako nie pisze se moesz sobie sprawdzi栢o moje dane co do miejscowoci na forum s prawdziwe.
A jak jeste taki dorosy to czemu grasz w klocki lego?
a pozatym ty mylisz e ja yj꠷ zgodzie ze wszystkimi adminami?
Ale jak widze e na forum wypowiada si꠮eo to mnie krew zalewa!
Napisano 21 października 2012 - 12:01
Lugward, wiele osób starszych od Ciebie w to gra, więc ten argument jest zbędny.
Czepiasz się jego pisowni? Spójrz pierw na swoją.
Mówicie, że oni spamią? A wy co robicie odpisując im ciągle to samo?
Co to k**wa temat jest do wyznań "Jo jestem ze wsi"?
Boże, widzisz i nie grzmisz...
Co do samego bana to nie wiem jak jest, a jedyną osobą, która może to sprawdzić jest tyro, więc wykażcie się odrobiną cierpliwości i poczekajcie na jego wypowiedź.
Napisano 21 października 2012 - 12:07
Co do tyra to on raczej czeka na rozwój akcji bo nie widomo z kiedy ma sprawdzać logi
Napisano 21 października 2012 - 12:09
Napisano 21 października 2012 - 12:31
We wielu regulaminach jest taki punkt, lecz niestety w większości przypadków nie jest zgodny z prawdą.Ale jest punkt w regulaminie moderator/admin ma zawsze racje
Napisano 21 października 2012 - 11:02
Napisano 22 października 2012 - 09:32
Napisano 22 października 2012 - 11:10
to mi się to wydaję za bardzo zbędne. Byłeś podniecony jak we trzech na mnie naskoczyliście w tedy co cb "niby"
dręczyłem : Artek,Ty,Syrenka. Ale Artek przyznał się że źle zrobił że się wstawił za tobą Przeprosił bo on ma Honor
A ty nawet nie umiesz się przyznać do wyrządzonych krzywd i nie umiesz się "po prostu przyznać".
Uwierz mi gardzę jak najbardziej potrafię takimi ludźmi za pewne inni też!
Napisano 22 października 2012 - 02:09
Ile ty masz lat?Dobra Get ja ci powiem, tyle od siebie nie powinieneś już się tu w tym temacie udzielać bo jak widzę, twój ostatni post
to mi się to wydaję za bardzo zbędne. Byłeś podniecony jak we trzech na mnie naskoczyliście w tedy co cb "niby"
dręczyłem : Artek,Ty,Syrenka. Ale Artek przyznał się że źle zrobił że się wstawił za tobą Przeprosił bo on ma Honor
A ty nawet nie umiesz się przyznać do wyrządzonych krzywd i nie umiesz się "po prostu przyznać".
Uwierz mi gardzę jak najbardziej potrafię takimi ludźmi za pewne inni też!
Napisano 22 października 2012 - 02:49
po prostu trafił mu się kilof z wysokim poziomem szczęścia i tyle nie musiał wcale oszukiwać
poza tym darken co ty od niego chcesz?
wchodzisz na serwer tłuczesz go ile wlezie bo złożył skargę i uważa że ma racje ? po to ją złożył żeby tych racji bronić...
Napisano 22 października 2012 - 03:21
Kara za chamstwo musi byc
Sry za powtorzenie ale cos mi sie zlagowalo
Napisano 22 października 2012 - 03:52