Witaj na forum serwera mc.gamingcrew.pl .
Po wejściu na serwer zapoznaj się z różnymi komendami, dostępnymi pod komendą /help ,
Możesz dołączyć do klanu, walczyć broniąc honoru, handlować itp. .
Życzę miłej gry i zabawy na serwerze
Witam Was serdecznie
Rozpoczęty przez GenerałRedSmith, lis 12 2012 04:06
29 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 13 listopada 2012 - 01:11
Drodzy gracze minecrafta. Przestaniecie się podniecać tym klanem HIA ?
Napisano 13 listopada 2012 - 05:10
i po co to piszecie do cholery?
koleś się przywitał i już powstaje ten spam o którego to zapobieganiu wiecznie dyskutujecie a sami go tworzycie wypisując pierdyliardy wiadomości o praktycznie jednakowej treści... wystarczyłoby aby jedna osoba a najlepiej ktoś z administracji napisał jeden post z krótką instrukcją co i jak (dał linki do regulaminów itp.)
w skrócie to nie jest kuźwa temat do dyskusji
koleś się przywitał i już powstaje ten spam o którego to zapobieganiu wiecznie dyskutujecie a sami go tworzycie wypisując pierdyliardy wiadomości o praktycznie jednakowej treści... wystarczyłoby aby jedna osoba a najlepiej ktoś z administracji napisał jeden post z krótką instrukcją co i jak (dał linki do regulaminów itp.)
w skrócie to nie jest kuźwa temat do dyskusji
Napisano 14 listopada 2012 - 05:25
...........
GooDMIke.........
Czy może ktoś sprawdzić po ip i porównać z graczem o nicku GooDMike na serwerze są powiązane
I jak by co podziękować w moim imieniu też
GooDMIke.........
Czy może ktoś sprawdzić po ip i porównać z graczem o nicku GooDMike na serwerze są powiązane
I jak by co podziękować w moim imieniu też
Napisano 14 listopada 2012 - 05:47
ooo cos tu smierdzi a ja myslalem ze jakis fajny nowy gracz
Napisano 14 listopada 2012 - 06:02
wiecie nic nie chcę mówić ale ja wcześniej, powiedziałem żeby od razu nie wierzyć xD
Napisano 14 listopada 2012 - 06:25
IP sie zgadza... Jak wcześniej patrzyłem był jeszcze powiązany z Miszoo..
Napisano 14 listopada 2012 - 07:35
Czyli masz namysli... Goodmike the draco miszoo i ten general to jedna osoba????
HIA Powraca!!!
Napisano 14 listopada 2012 - 07:36
hmmm czyli co ?
Napisano 14 listopada 2012 - 07:40
Dobra, lepiej już o takich rzeczach tu nie piszcie, a jak już to w Dyskusji Ogólnej lub Sprawach bieżących bo z małego tematu "przywitaniowego" jak zwykle się zaraz zrobi duży spam ;f
Napisano 14 listopada 2012 - 07:51
To moja propozycja jest taka, zamykajcie to bo na prawde zrobi sie nie potrzebny spam