nie miałem w planach tłumaczenia się, bo jestem już długo z tym serwerem raz szło lepiej raz gorzej ale nie w myślach mi jest odpalić się na chwile i wyrwać bana za to...
co do opisanych wyżej akcji:
5:42 - dla mnie normalna sprawa chyba kazdy wbijajac od razu patrzy w ta luke na schodki a ściana papier, więc tez spokojnie bez wychylania się nawet można skanować. Jak dla mnie jak ktoś wypisuje tu tą akcje to pozdrowienia dla niego...
9:26 - co w tej akcji nie tak? od 9:20 patrze wyjscie z żelek jak i środek słychać strzały i tupanie... więc nie wiem o co płacz? wycofałem bo mógł wyjść z żelek i środka i dead
znasz kogoś kto nie skanuje nawet z łącznika tych ścian na środku? tym bardziej że wszystko słychać? no chyba że nie to lepsze słuchawki się kłaniają
16:07 - jak jestem na środku nie widzisz go tam? a to że akuratnie się rozlał to jego pech a moje szczęście;p jak widzisz w nicku szukam skilla^^, zresztą w 16:00 wychodzą odpalony od razu bym raczej bił typa co jest na skrzyniach nie?? lol wtf asdasasdas ??? ktoś tu chyba nie potrafi oceniać
20:27 - już się wypowiadałem na temat tej akcji no ale ktoś tu nie jest od początku tego tematu... po pierwsze gdzie ja tam "wodze" za kolesiem?? normalnie czekam aż się pojawi na balkonie... 3/4 mapy zero wchodziło na balkon i coś tam strzelało... no ale okej odpalony przecież
24:36 - jak widzisz przed każdym granatem uciekałem w prawo, zreszta on nawet nie doleciał więc nie wiem po co się miałem chować? złe ocenianie sytuacji to podstawowy błąd każdego początkującego admina?
myślę że nie będzie więcej tak żenujących postów w tym temacie... czekam na jakieś konkretne akcje gdzie ewidentnie widać że się niby odpaliłem
Pozdrawiam