Ekhmm wcześniej ok. 20 czasów, a teraz tylko 9 o.O słabooo, pomijając fakt iż znowu większość z nich jest komiczna i banalna jak wcześniej ..
3.26 ----- O co kaman, wszyscy wiedza ze żelki bo słychac i widac, 2 teamy sie nawzjaem strzelaja o.O, widze i slysze jak wychodzi wiec rzucam HE i uciekam bo eko
7.26 ----- przybliż sobie jak nie widzisz... może okulary zaparowały ??, 1/2, 1/4 widac łeb + broń ...
9.20 ----- Cos pomyliłeś, SPRAWDZAM CAŁY BS, + info ze piach i domek, chowam sie za skrzynia w BS;ie nie w PIACHU - napewno ogladales to samo demo ??? - wyssane z palca
11.11 ----- zabił 3 moich, logiczne ze mam info ze tam jest, chcialem wyczekac gdy sie zatrzymalem, ale wyszedl szybko i mnie zaskoczyl.
12.26 ----- HAHAHA co to za czas ??? wszyscy wiedza ze tam jest, wszyscy sie z nim szczelaja, zabija moich z bibli, wiec robie mu plecy ...
15.24 ----- 1/2 wiadomo ze tam kampi, jak co runde + patrz na mój celownik i jak strzelam ( 1/2) obok niego, myslalem ze stoi tam a on biegnal.. jakbym byl odpalony to bym namierzyl od razu hs ..
20.19 ---- fartowny frag, info ze srodek, chcialem zdjac gościa po prawej, pod sciana, po wczesniej tam siedzial, a teraz zamaist niego stal gosc dalej w sg - sam bylem zdiwiony fragiem
21.15 ---- 1/4, wyrażnie widac ze jestem ZASKOCZONY ze tam jest, poprostu biegne i sprawdzam ta standardowa kampe, mysalc ze nikogo tam nie ma, jednak on tam jest dopiero musze spojrzec 2 raz i strzelic, chaotycznie bo JESTEM ZASKOCZONY JEGO OBECNOŚĆIA !
23.53 ----- sg prawie juz znikł, widac cały kontur i postać ...
PS. Myślisz, że odważyłbym się grać na jakimś gównie w obecności PIĘCIU ADMINÓW na serwerze ???
Gram, caly zcas tak samo, nie wazne czy przy adminach czy nie i nikt sie nie doczepia oprócz ciebie ... Jakbym miał wh to w obecnosci adminow bym offnął, a cala mape gram na wysokim poziomie --- PATRZ od 23 min chyba 7 ładnych fragów.
Na całym demku ani raz nie odwracam sie od fb, he itp, wszedl 1 frag przez sg, nic takiego ..., czesto jestem zaskoczony obecnoscia wroga i czasem chaotycznie strzelam bo jestem "przestraszony".
30 min i takie mierne dowody..
Kończmy ten kabaret. I tak nikt tego nie oglada oprocz mnie, ciebie i abrasa. Nie liczac nas jest 1:0 dla mnie.
PS. Prosze tylko nie wołaj teraz kolegów czy tez zaprzyjażnionych admów którzy staną po twojej stronie..
Pozdrawiam