Skocz do zawartości

Zdjęcie

Extremalne

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
511 odpowiedzi w tym temacie

#361 Ridlez

Ridlez

Plutonowy

• Member
  • PipPipPip
  • 101 postów

Napisano 22 lipca 2010 - 04:53

http://www.youtube.c...h?v=kLi3fMpRFQo

XD
  • 0

#362 Amciek

Amciek

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 440 postów
  • Ską…d:zza NATu

Napisano 31 lipca 2010 - 02:17

pierwszy raz oglądałem to bez dźwięku bo porzygałbym laptopa.
  • 0
kiedyś wróce

DA BEST SYGNATURA EVAA
Dołączona grafika

#363 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 03 sierpnia 2010 - 10:07

http://www.joemonste.../Napad_stulecia
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#364 endo

endo

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 142 postów

Napisano 04 sierpnia 2010 - 08:35

Bziuuuuuuuuuuuuum... Dołączona grafika

http://www.autokrata.pl/artykul/czy-da-rad-wyprzedzi-samochd-na-deskorolce-9012
  • 0
Dołączona grafika

Dream As You'll Live Forever. Live As You'll Die Today.

Dołączona grafika

#365 Zwierzak

Zwierzak

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPip
  • 498 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 05 sierpnia 2010 - 11:44

Nie dla wrażliwych bo mocne, jak powstają parówki, jadłeś akurat wczoraj? Smacznego :D

http://vomito.pl/200...zynka-do-miesa/

Użytkownik Zwierzak edytował ten post 05 sierpnia 2010 - 11:44

• 0

#366 LeBrOn

LeBrOn

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 07:28

Nie wyobrazam sobie smrodu jaki tam panuje. Czy to ostatnie zwierze to byl kon ?? ?? Tak sie robi, wiadomo. Dzieki temu to sie nazywa mieso mielone :D Tak samo jest ze wszystkim. Kury wieszaja za szyje na hakach ( zywe ) i jada dalej i ktos je skubie, potem myja itd. itd. Wazne, ze jest dobre, nie szkodzi ( parowki jem juz dlugo i nigdy mie nie zaszkodzily ) i tyle. Nie warto sie obrzydzac do miesa, bo jest zrobione tak, a nie inaczej. Wszystko jest tak robione :P

P.S. Ide sobie zjesc kotlety mielone z kapusta w sosie pomidorowym. mmmmniam !

Użytkownik LeBrOn edytował ten post 06 sierpnia 2010 - 07:28

• 0

#367 endo

endo

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 142 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 07:51

Niezłe :D Wciąż jednak za mało bym puścił pawia, jadłem przy tym śniadanko właśnie i nic :D
  • 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#368 Zwierzak

Zwierzak

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 01:11

kolejność była taka: jakaś koza, świnia, krowa, koń. LeBrOn, pomyśl, że do tego dochodzi fakt, że w parówce jest od 10 do w najlepszym wypadku 40% mięska i to takiego z kośćmi, włosami, flakami itd, pytanie co stanowi pozostałe od 60% do 90% ? :)
  • 0

#369 LeBrOn

LeBrOn

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 06 sierpnia 2010 - 05:33

Wiesz. Moze na innych to dziala i obrzydza gdy zobacza takie cos. Wielu tez jest takich, ze potem nie beda tego w ogole jesc. Po prostu mowie, skoro mi to nigdy w zyciu nie zaszkodzilo, jest smaczne i pozywne to dlaczego mam tego nie konsumowac ? Jedyne co teraz pamietam co mi zaszkodzilo to Coca-Cola, ktorej mam nadzieje, do konca zycia nie wypije. Po 1 nie nadaje sie do picia po jedzeniu ( przez to jej nienawidze, bo cala noc rzygalem przez te ochlapy z gazu ), po 2 psuje szkliwo i to w duzym stopniu i po 3 robi nam taki sajgon cukrowy w organizmie, ze to jest nie do opisania. A dzieki takiej parowce jestes najedzony i w dodatku ci nic nie jest.
  • 0

#370 mirage

mirage

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 438 postów
  • Ską…d:Łódź

Napisano 06 sierpnia 2010 - 06:04

LeBron dobrze mysli ;] Ja tez sie nie obrzydzilem po tym filmie, wiadomo, ze mieso jest robione ze zwierzat hodowlanych, ktore kiedys zyly. W koncu jestesmy mieso zerni ;] A co do parowek to juz od dawna wiedzialem, ze jest tam zmielony "pies z buda" :D
  • 0
Dołączona grafika

#371 Fikus

Fikus

Pułkownik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 378 postów
  • Ską…d:Częstochowa

Napisano 06 sierpnia 2010 - 10:00

sory, ale mnie śmieszy jak np krowe tam wrzucała ta kopareczka taka o :D
  • 0
Dołączona grafika

#372 Zwierzak

Zwierzak

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 07 sierpnia 2010 - 02:28

Wiesz. Moze na innych to dziala i obrzydza gdy zobacza takie cos. Wielu tez jest takich, ze potem nie beda tego w ogole jesc. Po prostu mowie, skoro mi to nigdy w zyciu nie zaszkodzilo, jest smaczne i pozywne to dlaczego mam tego nie konsumowac ? Jedyne co teraz pamietam co mi zaszkodzilo to Coca-Cola, ktorej mam nadzieje, do konca zycia nie wypije. Po 1 nie nadaje sie do picia po jedzeniu ( przez to jej nienawidze, bo cala noc rzygalem przez te ochlapy z gazu ), po 2 psuje szkliwo i to w duzym stopniu i po 3 robi nam taki sajgon cukrowy w organizmie, ze to jest nie do opisania. A dzieki takiej parowce jestes najedzony i w dodatku ci nic nie jest.

Coca cola nie może zaszkodzić jako taka... nie ma fizycznej możliwości... musiałeś coś źle zmieszać, i tu się pojawił Twój problem, a gaz z coli Ciebie tylko doprawił, więc nie gadaj, że nie nadaje się do picia po jedzeniu bo to są brednie :) ale Coli nie można dużo pić bo niszczy ząbki tak jak mówiłeś, ale za to świetnie nadaję się do drinków niektórych i do whisky :P a podanie tego filmiku nie miało na celu odstraszenie od parówek, bo sam je będę jadał jak będę miał ochotę ( i tak mi raczej nie smakują, wolę dobrą kiełbachę z grilla), a mnie nawet ten filmik rozbawił na początku :) Dobra starczy offtopa, czekamy na next filmik :)
  • 0

#373 LeBrOn

LeBrOn

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 07 sierpnia 2010 - 09:02

No dobra, zeby nie bylo offtopu

Prosze cos dla fanow Coca-Coli:

http://vitalia.pl/in...id/18058/page/0

:>

Nawet pokusilbym sie o stwierdzenie, ze Coca-Cola jest bardziej szkodliwa niz kawa :O

Użytkownik LeBrOn edytował ten post 07 sierpnia 2010 - 09:03

• 0

#374 Zwierzak

Zwierzak

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 07 sierpnia 2010 - 09:48

Wiesz. Moze na innych to dziala i obrzydza gdy zobacza takie cos. Wielu tez jest takich, ze potem nie beda tego w ogole jesc. Po prostu mowie, skoro mi to nigdy w zyciu nie zaszkodzilo, jest smaczne i pozywne to dlaczego mam tego nie konsumowac ?

A ja mówię nadal, że to nie to spowodowało Twoją reakcję :) a taki artykuł można by napisać na 100tki innych produktów, poczytaj trochę składy tego co jadasz zwykle :P W skrócie rzecz ujmując nie ma rzeczy nie szkodzących w dużych ilościach. A jak chcesz jeszcze się przestraszyć co ta coca-cola robi, to zrób eksperyment, weź coś zardzewiałego wrzuć do szklanki z coca-cola ! A jak Ci się zatka zlew np, to też można wlać coca-coli i się odetka :)
  • 0

#375 Zwierzak

Zwierzak

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 09 sierpnia 2010 - 09:01

http://www.1man1jar.org/

To już jest na prawdę ekstremalne, musiałem wrzucić, makabra ;x
  • 0

#376 wodny

wodny

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2 426 postów
  • Ską…d:Warszawa

Napisano 09 sierpnia 2010 - 09:23

przez ten czas kiedy wyszukujesz TAKICH filmikow moglbys wiecej pozytku zrobic np poczytac ksiazke albo skosic trawe w ogrodku ;x
  • 0
"Każde królestwo rozdarte wewnętrznie pustoszeje a skłócone domy upadają"

#377 Bubasek

Bubasek

MMK - Moja Mała Kluska

• Kluska
  • PipPipPipPipPipPip
  • 760 postów
  • Ską…d:B-stok

Napisano 09 sierpnia 2010 - 09:29

o f*ck
  • 0

:heart:

#378 LeBrOn

LeBrOn

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 461 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 09:53

Hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahhahahahahahahhahaahahhahahahahahahahhaha

Codziennie mnie cos zadziwia...hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahaha

Użytkownik LeBrOn edytował ten post 10 sierpnia 2010 - 09:54

• 0

#379 Zwierzak

Zwierzak

Chorąży

• Oldie
  • PipPipPipPipPip
  • 498 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 01:17

przez ten czas kiedy wyszukujesz TAKICH filmikow moglbys wiecej pozytku zrobic np poczytac ksiazke albo skosic trawe w ogrodku ;x

ale ja ich nie wyszukuje, to są filmiki, które znajomi mi dają :P mi się nie chce łazić po stronach internetowych i szukać takich pierdół :P
  • 0

#380 endo

endo

Porucznik

• Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 142 postów

Napisano 10 sierpnia 2010 - 08:53

Zwierzak, no nie obrażaj EDIT: "wodnego"- on jest taki... życiowy... Dołączona grafika

Użytkownik endo edytował ten post 10 sierpnia 2010 - 08:54

• 0
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0