Zlot graczy Tawerny
Napisano 11 stycznia 2009 - 03:05
Zmierz się z moim Brutem! http://christnt.mybrute.com/
Napisano 26 stycznia 2009 - 12:08
Napisano 27 stycznia 2009 - 01:31
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 27 stycznia 2009 - 03:21
a mialem nie pisac nic..
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!
Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================
Napisano 17 sierpnia 2009 - 07:40
Napisano 17 sierpnia 2009 - 07:42
troszke to nie aktualnie + jesli nawet to zapewne nie wypali;] choc wybral bym sie na takie cus;] moze krakuffff jakas nocka w pokera u ktoregos z botuf z tej wsi;d albo wynajac jakis lokal na noc i ogjen
Napisano 17 sierpnia 2009 - 07:44
Napisano 17 sierpnia 2009 - 07:56
Dajcie pewny termin i ruszcie d*py żeby przyjechać to może coś z tego wyjdzie.
Napisano 17 sierpnia 2009 - 08:03
trzeba dac propozycje ustalic kosztorys zebrac kase i zarezerwowac gdzies miejsca w takiej kolejnosci bo inaczej zara polowa ludzi sie rozmysli druga polowa strzeli focha a 3 polowa bedzie plakac ze zla lokalizacja:X
generalnie wedlug mnie najlepsza lokalizacja byla by cos podobnego do jeziora szczeszynskiego w poznaniu poniewaz moze cena nie powala ale jest jezioro sa domki nad jeziore jest plazaautobus do miastajakies 15-20 min max 30 i jest sie w centrum miasta
w kazdym razie uwazam ze taka lokalizacja jest najlepszaponiewaz nie kazdy bedzie mial ochote oglada gebe palacza 3 dni z rzedu to mozna zrobic wypad do miasta:X
Napisano 17 sierpnia 2009 - 08:55
Ja na tak.
w życiu każdego z was jest coś, co w trudnych chwilach was trzyma przy nim... dla mnie jest tym pfkkk
nie ufam nikomu kocham tylko tych co na to zaslużyli...
ciężki charakter ? wiem mam z natury, ale chcę wierzyć w słońce, nie chcę już wierzyć w chmury!
Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj, Jeśli Go nie znałeś to nie żałuj nieee, bo przyjaciela straciłbyś
bo przyjaciela straciłbyś jak jaaa..
(...)a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak On,a czy pomyślałeś skąd biorą się tacy jak Onnn..
(...)był jednym z niewielu skazanych na bluesa, ten wyrok dodawał mu siłł..
(...)lecz często uciekał by stanąć nad wami, by nabrać znów sił..
(...) skazany na bluesa no ilu jeszcze jest takich jak On?!?
niee ty go nie znałeś..
Ja tu jeszcze wróce
========================================================================================================
Napisano 17 sierpnia 2009 - 09:13
Nowy H@ Tawerny
Napisano 17 sierpnia 2009 - 09:14
w jakiej kafejce?bardzo stary temacik :X ale krk pasuje się spotkać na noc w kafejce i gicior
narazie panowie u mnie slabo ... moze cos pod koniec wakacji...
Napisano 17 sierpnia 2009 - 09:30
Napisano 17 sierpnia 2009 - 09:42
Napisano 17 sierpnia 2009 - 09:44
znam pare firm zajmujacych sie tego typu uslugami tylko najwiekszym minusem jest to ze w momencie rezerwacji musismy znac dokladna ilosc uczestnikow
generalnie chcialem sie dowiedziec mniej wiecej ile osob bylo by chetnych na takie cos czyw ogole jest sens dzialac cos w tym kierunku?
i ogolnie ile osob bylo by chetnych na zlot?
Napisano 17 sierpnia 2009 - 09:45
zresztą wpierw zbierzmy ludzi którzy by chcieli, później zajmijmy się sprawami co będziemy robić i gdzie...
choć i tak na razie czuję, że nic z tego nie będzie ;] bo każdy zawsze naobiecuje a później jak przyjdzie co do czego to rączki umywają i się wykręcają imieninami babci ...
Użytkownik KoRniK edytował ten post 17 sierpnia 2009 - 09:47
Napisano 17 sierpnia 2009 - 09:56
Napisano 17 sierpnia 2009 - 10:01
Napisano 17 sierpnia 2009 - 10:07
ja tam na plus, choćbym miał pożyczkę wziąć ale to wiem że FFFF mnie pod skrzydła weźmie