Skocz do zawartości

Zdjęcie

Podsumowanie amx_screen

• Zamknięty Temat jest zamknięty
243 odpowiedzi w tym temacie

#181 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów
  • Ską…d:Bielsko-Biała

Napisano 17 czerwca 2008 - 12:28

Po wczorajszej poznej rozmowie z ultim, ktory napieral na mnie i napieral zebym dal plik wiec go zalaczam. On dzialał u mnie tak jak juz opisywalem, czasem w ogole nikt nie byl na czerwono, a czasem byl caly czas czerwony jeden gosc w terro. Kumpel od ktorego wczoraj wyciaglem plik mowil ze gdy ma sie pake jest sie czerwonym. Prawdopobonie jest to podmianka modelu na caly czerwony lub cos podobnego. I tak wiem, ze beda tacy ktorzy napisza, ze im nie dziala bo to bo tamto, ze to jest jakis wh mh esp, ze nie beda wierzyc, bo sobie cos podmienilem bo i tak juz nikt mi nie wierzy, zero zaufania itd... Plik mam tak jak tego chcieliscie.
Wprowadzcie do regulaminu zapis co jest dozwolone a co nie, co mozna miec zrobione z texturami a co nie. Ja usunalem czarne niebo, o ktore tez bylo troche zamieszania. Temat "zegnam" napisalm bo mialem dosc tego wszystkiego, nikt mi nie wierzyl, czulem ze wiekszosc chce mojego bana i zeby sie okazalo ze mam haxy. Co wiecej mam napisac, to tyle na moja obrone, macie plik o ktory jest tylko krzyku, wedlug mnie jest to podmieniony model, natomiast kumpel powiedzial ze to "taki bajer z paczka" tyle na moje usprawiedliwienie.

http://www.sendspace.com/file/0bisa2
  • 0
puma 1.7 VCT | 16V | 125KM | 157Nm | panther black |

#182 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 17 czerwca 2008 - 12:37

ja nie bede tego oceniac poneiwaz nie uzywalem nigdy modyfikacji i haxow..

niech sie ktos wypowie kto sie na tym zna

Co do Ciebie stoper ja nie uwazam ze masz haxy. Ale jakies podmianki masz do tego od poczatku szles w zaparte i strzelales fochy. Do tego ja nie lubie jak ktos klamie....i o to moge miec zal

edit:
Nie chce abys mnei zle odebral. Ale wstawiles ten plik bo Ciebie ktos wyblagal? No wybacz. Jakbym ja byl o cos podejrzany to zrobilbym wszystko aby sie wybronic. Wyglada tak jakby ktos Ciebie zmusil do tego zebys wstawil ten plik. Skoro ine chcesz z nami grac to nie graj. Tylko potem nie mow o wilekich znajomosciach i o tym ze nas lubisz. A jak chcesz z nami grac to zaakceptuj nasze zasady. Jedyne czego chce to szczerosci i wzajemnego szacunku bo reszta to tylko gra...

I jestem teraz rozdarty.
Z jednej strony wierze Ci ze nie masz haxów, zaś z drugiej nie wierze ze screenów nie było.
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#183 Gość_QUIt_*

Gość_QUIt_*
  • Guests

Napisano 17 czerwca 2008 - 12:38

sam model szczerze nic nie wyjaśnia... jak usunąłeś screeny to możesz je odyskac programem... i mam nadzieję że to zrobisz i udowodnisz to wszystkim
  • 0

#184 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:13

nie owi, kiedys jak bylismi "zespolem FF" to kazdy wierzyl kazdemu na slowo i nie bylo "ale.. ze.. cos..." tylko kazdy wierzy kazdemu i mial do niego zaufanie. Teraz gdy mowie Ci jak to wyglada, ze nie mam skrinow itd Ty probujesz dalej, dalej mnie cisniesz, zrobisz to nawet kosztem zbanowania mnie. Co gdybym byl lamą na serwie kazdy by mnie bil jak chcial, staty 3-27 co wtedy? Tez nie zrobilo by mi skrina jednego na 20 i co, wytlumacz mi to bo ja widocznie tego nie rozumiem.
  • 0

#185 Gość_QUIt_*

Gość_QUIt_*
  • Guests

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:32

ja Ci mówię że to nie jest możliwe żeby nie zrobiło Ci screena. Ale jeżeli już się tak tłumaczysz to wytłumacz dlaczego zrobiło Ci screeny z innymi nr'kami ?
  • 0

#186 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:36

hey stoper coś Ci się pomyliło ;>
to jest zwyczajny model - gozdek w zielonym sweterku i czarnych okularkach.

Dołączona grafika
  • 0

#187 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:37

http://www.sendspace.com/file/5zfkgl
  • 0

#188 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:37

http://www.sendspace.com/file/5zfkgl

stioper sie pomylil... sprawdzcie ten...
  • 0
Dołączona grafika

#189 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:41

o tak. ten drugi jest buraczany

Dołączona grafika
  • 0

#190 Predator

Predator

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 712 postów
  • Ską…d:Wojkowice

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:46

Jeśli chodzi tylko o te hopki to bym stoperowi oczywiście odpuścił ! Tylko żeby grał już na normalnych :D
  • 0
,,You put water into a cup, it becomes a cup, you put water into a bottle, it becomes a bottle, you put it into a teapot, it becomes a teapot. The water can flow, or it can crash. Be water my friend. :)

#191 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:47

jakie "hopki"? jeden model i to jeszcze kumpel mi sciemnil ze dziala razem z paczka
  • 0

#192 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:49

stoper nie mow nic o zaufaniu. Jakies fochy, krecenie i tym podobne sprawy nie przysparzaja Ci zadnego zaufania...
Takie mam zadaniejakoe Headadmin zeby pilnowac tu porzadku. Przedstawilem dowdoy. Twoim zadaniem bylo sie z nich wybronic. Nie mozesz sobei robic z tego jaj lub strzelac fochow bo to jest niepowazne i nie ma nic wspolnego z zaufaniem

do tego ten Twoj model nie ma NIC wspolnego z paka. Jest to tylko podmiana skina numer 2 w terro. NIe ma znaczenia czy ma on pake czy nie.
  • 0
Dołączona grafika

#193 ulti

ulti

Porucznik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 078 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 01:57

to skoro kumpel tobie sciemnil to czemu nam sciemniasz?
i d*pa, bo rownie dobrze mozesz miec wszystkie po kolei modele tez tak podmienione a nam dajesz tylko jeden z terro, bo z paka nie ma to nic wspolnego.
  • 0
bzzzzzzzzyyyy

#194 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:01

tak. wystarczy ten plik skopiować tyle razy ile jest modeli i zmienić nazwę każdego pliku na odpowiednią i będą wszystkie czerwone. na pewno sa również zielone.
swoja droga to jest niezwykle hooyowo wyglądajacy model.
  • 0

#195 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:04

tak. wystarczy ten plik skopiować tyle razy ile jest modeli i zmienić nazwę każdego pliku na odpowiednią i będą wszystkie czerwone. na pewno sa również zielone.
swoja droga to jest niezwykle hooyowo wyglądajacy model.

tyro wystarczy wpisac komende do cfg cl_minmodels (minimodels? jakos tak w kazdym razie) 0 albo 1 nie pamietam i masz w teamie wszystkie modele takie jak skin drugi ale z paka to nie ma chyba powiązania... nie wiem :X

Użytkownik RahH edytował ten post 17 czerwca 2008 - 02:06

• 0
Dołączona grafika

#196 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:12

ta zapomniałem o tym. cl_minmodels 1
  • 0

#197 bl00keRs

bl00keRs

Kapitan

• Member
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:28

sranie w banie.
  • 0

#198 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:44

model w terro mialem po to zeby nie bylo teamkilli w ciemnych miejscach i obojetnie gdzie bo od razu widac ze to terro, zawsze gram w terro i takie cos troche pomagalo nie strzelac do swoich, bylem u kumpla ktory ma podmienione cale ct, przeslal mi pozniej modele na cale ct na ktorych gralem z miesiac temu, skasowalem ct a zostawilem terro. na tych modelach widac gdzie ktos stoi z daleka i ct odroznia sie od terro kolorem, cos dla daltonistow i pomaga to tylko w odroznieniu i lepiej widac z daleka. skriny ktore zrobil mi owi mialem wszystkie, gdy tylko zobaczylem, ze widac na nich terro biegajacych na czerwono to od razu byly w koszu. przyznaje ze duma nie pozwalala mi tego pokazac, nie dalem owiemu skrinow bo nie chcialem zawiesc jego i Was, ze sobie pomyslicie ze przez model w terro dobrze sie gra, ze przez to ma sie skilla. Wiem ze was oszukalem nie dajac wszystkich skrinow, ale pomyslalem ze powiecie ze przez to sie dobrze gra itd. Caly czas bolalo i dalej bardzo boli to ze Was oszukalem nie dajac skrinow, nawet boli mnie ze oszukuje tych z ktormymi nie rozmawiam (rahh). Pprzyjme kazda kare, wiem ze ktos mogl jzu stracic do mnie szacunek ale to przez ta cholerna dume nie mogelem tego zrobic...
  • 0

#199 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:51

jak Ci pisalem wielokrotnie chodzilo mi o fakt zatajenia i kręcenia. O zaufanie a nie o jakies modele.
Ciesze sie ze sie przyznales i napisales all.

Nie moze tak byc ze przejdziemy z tym do porządku dziennego. Banowanie nie wchodzi w rachube bo nigdzie tego nie zabronilismy ale jakies czasowe zawieszenie w prawach admina chyba jednak musi byc.

Nigdzie nie bylo napisane ze nie mozna podmieniac modeli. Teraz pozostaje nam sprecyzowanie jakie i w jakim stopniu zmiany i podmiany standardowego csa są u nas dozwolone.

sprawa ta tez pokazuje ze sa wszystkei screeny i Oxide takze je przed nami zatail...
Nie ma mozliwosci aby wszyscy mieli screeny a on nie bo ma antywirusa....
  • 0
Dołączona grafika

#200 Masmix

Masmix

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1 164 postów
  • Ską…d:Kraków

Napisano 17 czerwca 2008 - 02:54

stopku- bylo od razu wszystko powiedziec i tyle. Ja tam i tak nic do Ciebie nie mam, odp*****cie sie juz od stopera w koncu.
  • 0
Disturbed: Indestructible:

"Every broken enemy will know,
That their opponent had to be invincible!
Take a last look around, while you’re alive,
I’m an indestructible master of war!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2