Skocz do zawartości

Zdjęcie

Podsumowanie amx_screen

• Zamknięty Temat jest zamknięty
243 odpowiedzi w tym temacie

#141 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów
  • Ską…d:Bielsko-Biała

Napisano 16 czerwca 2008 - 04:19

widze, ze wszyscy nie moga przebolec tego, ze ktos ma czarne niebo, jak myslicie, ze mam mulltihacka bo cos takiego jest w mh to pozdro i w ogole... co do gostka, ktory jest na czerwono w terro to kiedys na necie znalazlem cos takiego, ze jak ktos dostaje pake w terro to automatycznie go podswietla na czerwono, cos takiego jak vip i automatycznie jak ktos podniesie pake to tez jest czerwony, toche smieszne ale wiadomo kto ma pake, tego sprite juz nie mam bo kogos to zabolalo, chcialbym wczoraj zobaczyc wasze miny jak tyro pokazal Wam ze mam esp ( lol ) a ja bylem dead i od razu fala poszla ze mam esp, no chcialbym wtedy zobaczyc jak strzelacie karpia i myslicie "ehh jednak nie ma esp, a szkoda" nie wiem co jeszcze moge tu napisac, kazdy pewnie nie moze wytrzymac bo dalej uwazacie ze "cos" mam, jak czarne niebo bedzie zabronione to je usune i tyle.
  • 0
puma 1.7 VCT | 16V | 125KM | 157Nm | panther black |

#142 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6 328 postów
  • Ską…d:Białystok

Napisano 16 czerwca 2008 - 04:38

oxide tak dokladnie jak Ci piszę na gg

Nie obrazaj mnie, nie obrazaj innych.

Jasno i dokladnie ci wyjasnilem ze nie ma mozliwosci aby screen numer 7 utworzyl sie 15:36 a potem screen numer 9 utworzyl sie 15:35

UDOWODNIJ MI DOKLADNIE DLACZEGO TAK SIE DZIEJE

NIe rob ze mnie durnia, bo akurat tu wszystko jest logiczne

screen 00000 - 1 akcja
cykalem 3 wiuec gdzie pozostale 2?

screen 0001 - 2 akcja
cykalem 3 wiec gdzie pozostale dwa?

0002,0003,0004 koljena akcja - tu jest ok

0005 - znow cykalem 3 i nie ma???
0006,0007,0008 - tu jest ok - czas na nich 15:36!

0009 ewidentne przedluzenie akcji ze screena numer 0005... no ale jak to? Utowrzyl sie minute przed screenem(15:35!!!!) z numerem 6,7,8??? No jak w czasie sie przesunal??
A nawet w takim wypadku jak to mamy dwa screeny... a gdzie jeszcze jeden???

Tu masz postawione ewidentnie zarzuty. Udowodnij DOKLADNIE i LOGICZNIE ze sie myle. PRZEPROWADZ TEST ROBIENIA SCREENOW W CSie. Cyknij 1000 screenow z czasem na screenie, jak Ci screen numer 000034 wskoczy za 0324 to jestes Bogiem

I dopóki normalnie nie odpiszesz to nie próbuj nawet nas obrazac...
  • 0
Dołączona grafika

..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org

#143 z0nk

z0nk

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 897 postów
  • Ską…d:z bramki numer 1

Napisano 16 czerwca 2008 - 04:46

e jak ktos dostaje pake w terro to automatycznie go podswietla na czerwono

haha, ciekawi mnie jak to mozliwe - pamietasz moze nazwe albo skad to miales?
a to zielone?
  • 0

(Minutę temu) KoNiO -- czemu mi nie dziala strona razer-a skoro mam IE 7,0 ?

Dołączona grafika

#144 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 04:46

jakie zas zielone?
  • 0

#145 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 04:50

zielone to jest admin esp - juz to sobe wyjasnilismy
  • 0
Dołączona grafika

#146 mOOn_

mOOn_

Chorąży

• Member
  • PipPipPipPipPip
  • 416 postów
  • Ską…d:klikash?

Napisano 16 czerwca 2008 - 04:54

Nie rozumiem po co komu czerwony ludzik z paką może zawsze wyrzucasz bombę do tej osoby której nie lubisz i wygląda on jakoś nie tego jakby chłopców lubił?
A z resztą oxide dałeś 10 screenów a owi robił serie po 3 więc powinno być 15 lub 12
  • 0
милый дaмы я xoчy вac пролететь

#147 Seele ^

Seele ^

Kapral

• Recruit
  • PipPip
  • 79 postów
  • Ską…d:zza skrzynii

Napisano 16 czerwca 2008 - 04:58

heh, kolejny tuman ze skojarzeniem czerwonego koloru.

poprostu widac kto ma pake, nie trzeba patrzyć sie typowi na plecy, ot taki, mały bajerek...

ale jak komuś dupe ściska bo nie potrafi sam znaleźć fajnych, nieszkodliwych łatek, a ktos inny umie to co poradzić

Użytkownik Seele ^ edytował ten post 16 czerwca 2008 - 04:59

• 0

#148 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:06

haha nie ma takiego czegoś że jak ktoś ma pake to CALY SKIN postaci zmienia.... rotfl to sa oddzielne pliki wiec nie wciskac tu kitu.

on ma podmienione wszystkie modele terro, wszyscy czerwoni hitboxy grube a ct zieloni czy tam jasno niebiescy ze wszystko widac w ciemnych miejscach z daleka i tyle.

Użytkownik RahH edytował ten post 16 czerwca 2008 - 05:07

• 0
Dołączona grafika

#149 Predator

Predator

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 712 postów
  • Ską…d:Wojkowice

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:07

A co widze klan Lar zerwał z nami współprace zaraz po incydencie ? Już nie mamy DM, ładnie, ładnie :P
  • 0
,,You put water into a cup, it becomes a cup, you put water into a bottle, it becomes a bottle, you put it into a teapot, it becomes a teapot. The water can flow, or it can crash. Be water my friend. :)

#150 z0nk

z0nk

Porucznik

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 897 postów
  • Ską…d:z bramki numer 1

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:07

ale jak mozna uzyskac taki efekt nie ingerujac w plik opengl32.dll ?? bo wydaje mi sie to nie mozliwe..
  • 0

(Minutę temu) KoNiO -- czemu mi nie dziala strona razer-a skoro mam IE 7,0 ?

Dołączona grafika

#151 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:12

z klanem lar my zrywamy wspolprace... dzis o 12 wycielismy oxide z grona adminiow i wyrznelismy cala nasza konfiguracje. Skoro oxide oprocz obrazania mnie nie potrafi nic loginczego powiedziec to chyba nie ma o czym rozmawiac...

jeszcze mi wciska ze plik utworzylo 15:36 a zmodyfikowalo 15:35 normalnie podroze w czasie i przestrzeni...
  • 0
Dołączona grafika

#152 stoper

stoper

seicento power

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPip
  • 981 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:13

tak ingeruje w pliki opengl lol2 masz pojecie o czym mowisz? a sprite na pake, ze jak ktos podlorzy i powstaje mega j**any napis "TUTAJ JESTEM!!!" to tez opengl? rofl
  • 0

#153 tyro

tyro

Generał

• Head Admin
  • 5 593 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:16

screeny już obadaliśmy. wyjaśnilismy sobie co na nich widać. nic niezwykłego na nich nie ma. czerwony lud juz dawno nie jest straszny.

pozostaje jedynie pytanie. co robimy z brakującymi screenami:

1. uznajemy, że ich nie było. jakimś niewyjaśnionym i niezwykłym zbiegiem okoliczności screeny się nie zrobiły :
- stoper 2 na 7.
- oxide 5 na 15 u którego na dodatek pozmieniały sie czasy i numeracja.
jeżeli tak to nalezałoby ich uznać za niewinnych i zapomnieć o sprawie.

albo

2. uznajemy, że były, ale koledzy ich nie dostarczyli z sobie tylko znanych powodów?
nie ma dowodów na jakiekolwiek przewinienie, tym samym banowanie (chyba, że blookers i moon coś znajdą na demo)
ale na pewno zostało nadszarpnięte zaufanie:
- stoper - on twierdzi że nie miał ich, nie skasował. nigdy nie mieliśmy wątpliwości co do jego uczciwości. znamy go od dawna.
pozostaje pytanie, czy pozostało tego zafania tyle, że może dalej pełnić funkcję admina?

- oxide - hm. prawdę mówiąc odkąd do nas dołączył, było wiele skarg, zarzutów i wątpliwości. nie chce nikogo oceniać. trudno tu mówić o zaufaniu, które nie zdążyło się jeszcze utworzyć. czy może być dalej adminem jeżeli nie mamy do niego zaufania?
co za tym idzie współpraca z klanem LAr się zakończyła.

musimy sobie odpowiedzieć na te pytania i zakończyć ta sprawę.

Ps. zapomniałem

- rahhu. brakowało mu jednego screena. twierdzi, że skasował bo było tam 16 bit.
wierzymy na słowo? co prawda nie pełni funkcji, ale ma pewne przywileje.
  • 0

#154 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:20

1. uznajemy, że ich nie było. jakimś niewyjaśnionym i niezwykłym zbiegiem okoliczności screeny się nie zrobiły :
- stoper 2 na 7.
- oxide 5 na 15 u którego na dodatek pozmieniały sie czasy i numeracja.
jeżeli tak to nalezałoby ich uznać za niewinnych i zapomnieć o sprawie.

tyro jak można uznać że nie było skrinow skoro u stopera też brakuje dwóch skrinów ze środka? Numeracja sie nie zgadza.
  • 0
Dołączona grafika

#155 ScaR

ScaR

Troll

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 622 postów
  • Ską…d:Poznań

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:21

Chociaż wkur*ia mnie stoper ostatnio to jakoś wydaje mi się, że nie haxuje. Obojętnie z jakich powodów nie dostarczył tych sreenów to uważam, że nadal powinien być adminem itd itd. Możesz go regularnie sprawdzać Owi i albo w końcu coś zobaczysz albo stoper będzie miał nagły spadek skilla :P
  • 0
Kto się c*pą urodził mężczyzną nie umrze

Dołączona grafika

Nowy H@ Tawerny :D
Dołączona grafika

#156 will

will

Pułkownik

• Vip
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3 190 postów
  • Ską…d:Tarnów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:24

RahH bez urazy ale Ty robisz wszystko zeby Stoperowi cos udowodnili chocby nawettego nei bylo, jak Tyro napisal Tuy takze nie dales 1 skrina.. wytlumaczyles sie odrazu ze 16 bit.. ale Tobie Owi z Tyrem moga wierzyc jak i Stoperowi choc tlumaczycie sie inaczej. Nie szukajcie nigdy czegos na sile bo zamiast kogos pograzycie samych siebie ;]
  • 0
moja wladza minela, to czeba potrolowac troszQ <3 :E
Dołączona grafika

Spoiler

#157 Seele ^

Seele ^

Kapral

• Recruit
  • PipPip
  • 79 postów
  • Ską…d:zza skrzynii

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:26

oxide to chyba jasne, odpada moim zdaniem z serwera, a przynajmniej z adminowania.

stoperek, hmm, jakby mial jakies wh/esp to by wyszlo na innych screenach, a nie tylko na 2 których brakuje, jest czysty i zaufania nie traci, bo po co zabierać admina komuś kto sie na tym zna i obsługuje należycie ?

rahh jesteś jak howard webb, widzisz to, czego nie widać, will dobrze mówi, na siłe wciskasz

Użytkownik Seele ^ edytował ten post 16 czerwca 2008 - 05:27

• 0

#158 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:33

rahh wieloktrotnie Ci na gg pisalem zebys nie probowal specjalnie uduic stopera bo was wsadze do jednego wora...

On sobie wybral dwa screeny ze srodka. Ty sobei wybrales jeden ostatni. Jak dla mnei to mozecie tam miec cuda na kiju wiec mi nie pierdziel glupot dobra??
Jak wierzymy tobei ze miales tam 16 bit to musimy uwierzyc stoperowi ze ma tylko podmienione modele. Jak gnoimy stopera to i Ty tez nas oszukales...

Co do stopera - coraz mniej wierze w to ze jestes niewinny, masz tego moda? wstaw. Nie masz ? sciagnij. udowodnij wszystkim ze sie myla, ze jest cos takiego.
  • 0
Dołączona grafika

#159 rahH

rahH

pr0ncie

• Oldie
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1 313 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:33

RahH bez urazy ale Ty robisz wszystko zeby Stoperowi cos udowodnili chocby nawettego nei bylo, jak Tyro napisal Tuy takze nie dales 1 skrina.. wytlumaczyles sie odrazu ze 16 bit.. ale Tobie Owi z Tyrem moga wierzyc jak i Stoperowi choc tlumaczycie sie inaczej. Nie szukajcie nigdy czegos na sile bo zamiast kogos pograzycie samych siebie ;]

możliwe, że to tak wygląda ale nie chcę, żeby kolejna sprawa znów była rozwiązana "po znajomości i sympatii".
Raczej Ty Selee jestes jak Howard Webb bo nie dociera do Ciebie prosta rzecz, że wybrał sobie skriny ze środka i wysłał te na ktorych nic nie było widać.

Drażni mnie jak omijają fakty niektorzy. tyle. aha i dalej rznie głupa i sie do niczego nie przyznaje. to też drażni.

Użytkownik RahH edytował ten post 16 czerwca 2008 - 05:36

• 0
Dołączona grafika

#160 Owi

Owi

Administrator

• Head Admin
  • 6 328 postów

Napisano 16 czerwca 2008 - 05:38

A ty wybrales sobei ostatniego screena. I co? Czym sie roznisz?
U inego smierdzialy powiedzmy srodkowe, wiec ich nie wstawil. u ciebie ostatni wiec jego nie wstawil

DO JEDNEGO WORA W TAKIM RAZIE.

tylko dalej sie sprawa rozni poniewaz Ty chcesz wspolpracowac a stoper idzie w zaparte.
  • 0
Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1