Polemizowałbym odnośnie tej widowiskowości. Podejrzewam ze najbardziej zagorzali fani widowiskowości i blichtru zgodzą się na utratę części tych rzeczy na rzecz przyszłych sukcesów.
Co jak co ale real od lat mimo tych nazwisk gra znacznie gorzej niz wyglada to na papierze...
LM
Rozpoczęty przez Fikus, wrz 17 2008 12:12
110 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 maja 2010 - 10:22
..."Umiesz liczyć - licz na siebie"...
Head Admin @ Tawerna-cs.org
Napisano 23 maja 2010 - 10:57
Real już od kilku sezonów nie gra widowiskowo i nie zdobywa trofeów, wiec wole żeby nadal nie grał pięknej piłki ale zdobywał puchary,
a z Jose jest to bardzo możliwe.
a z Jose jest to bardzo możliwe.
Napisano 23 maja 2010 - 12:04
Oby się nie odwidziało potem Perezowi jak Calderonowi, który zwolnił po sezonie Capello wiadomo dlaczego.
Napisano 26 sierpnia 2010 - 09:58
Witam. Otóż dzisiaj o godzinie 17:30 na kanale nSport będzie transmitowana gala w Monako podczas, której będą rozdawane nagrody dla najlepszych zawodników wg. UEFA w ubiegłym roku. Kolejno: bramkarz, obrońca, pomocnik, napastnik. Lecz najbardziej emocjonujące, dla nas kibiców, będzie losowanie grup Ligi Mistrzów. Mój ukochany klub Real Madryt już 3 sezon z rzędu w 2 koszyku co dodaje większego smaczku. Zauważyłem, że od 2 losowań występuje pewna zależność. Jest to raczej przypadek czy tam zbieg okoliczności, ale kluby trafiają na siebie ze względu na transfery między sobą lub wielkie mecze rozgrywane w późniejszych fazach rozgrywek tj. 1/8, 1/4 itd. Zauważcie, Chelsea vs Barcelona x razy, ale za kadencji Mourinho, dziwne. Barcelona vs Inter, Ibrahimovic vs Eto'o i najgłośniejsza wymiana ubiegłego lata. Real Madryt z AC Milanem, Kaka .1/8 finału. Chelsea vs Inter - Mourinho :] Wiem, że to pewnie zbieg okoliczności, ale jednak sądzę, że coś w tym jest Wg. mnie Real trafi w grupie na Werder lub Inter.
Co do najlepszych piłkarzy ubiegłego sezonu LM to: Julio Cesar - Zanetti - Robben - Milito
Pozdrawiam i zachęcam wszystkich kibiców do wyrażania emocji po gali jak i losowaniu w tym temacie
Co do najlepszych piłkarzy ubiegłego sezonu LM to: Julio Cesar - Zanetti - Robben - Milito
Pozdrawiam i zachęcam wszystkich kibiców do wyrażania emocji po gali jak i losowaniu w tym temacie
Napisano 26 sierpnia 2010 - 12:02
nie mogą trafić na Werder, bo przecież są w tym samym koszyku co Real.
Marzy mi się grupa żeby z 3 i 4 koszyka były kolejno Tottenham i Auxerre. Z pierwszych dwóch obojętnie kto i będzie niesamowita rywalizacja, ktoś będzie miał pecha jak trafi na Haspurs, gigantyczne pieniądze zainwestowane, niewiele mniejsze niż w Citizens.
Może los wreszcie się uśmiechnie i powtórzy się grupa dla Barcy z zeszłego roku żeby musieli walczyć do ostatniego spotkania, bo zbyt wiele razy mieli już spacerek w pierwszej fazie.
Marzy mi się grupa żeby z 3 i 4 koszyka były kolejno Tottenham i Auxerre. Z pierwszych dwóch obojętnie kto i będzie niesamowita rywalizacja, ktoś będzie miał pecha jak trafi na Haspurs, gigantyczne pieniądze zainwestowane, niewiele mniejsze niż w Citizens.
Może los wreszcie się uśmiechnie i powtórzy się grupa dla Barcy z zeszłego roku żeby musieli walczyć do ostatniego spotkania, bo zbyt wiele razy mieli już spacerek w pierwszej fazie.
Napisano 26 sierpnia 2010 - 01:13
No fakt, racja FIkus, sa w tym samym koszyki
Grupa smierci wg. mnie to: Chelsea, Real, Tottenham, Auxerre
Grupa smierci wg. mnie to: Chelsea, Real, Tottenham, Auxerre
Napisano 26 sierpnia 2010 - 03:19
niestety nie będzie takiej grupy, bo drużyny z tego samego kraju nie mogą spotkać się w tej fazie rozgrywkowej - znów Cie poprawiam
Napisano 26 sierpnia 2010 - 05:34
Jak na razie Barca szczęśliwie, bo Panathinaikos, Real z Milanem ;d
Napisano 26 sierpnia 2010 - 06:03
No coz. Grupy smierci takowej nie ma. Sadze, ze najlepsza z tych wszystkich to zdecydowanie G: Real, Milan, Ajax no i nasz Jelen z Auxerre bedzie niesamowicie wiele bramek w tej grupie :> Tak poza tym to grupa B to jakies totalne nieporozumienie. Ta grupa z wyjatkiem Lyonu powinna byc w Lidze Europejskiej !!! Gr. A tez dosc ciekawa.
Napisano 26 sierpnia 2010 - 06:27
Ciekawy jestem co Real pokaże z nowym trenerem
Napisano 26 sierpnia 2010 - 06:54
Real z nowym trenerem będzie ogrywał wszystkich i wszystko co jest tylko możliwe, razem z C. Ronaldo na czele